HPP Asianajotoimisto Oy on maan johtavia liikejuridiikan asianajotoimistoja. Työntekijämme pääsevät työskentelemään haastavissa, ammatillisesti kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa projekteissa sekä kehittymään työyhteisössä, jossa ihmiset tukevat toisiaan ja jakavat osaamistaan. Osaamisemme on luokiteltu erittäin korkealle tasolle useissa kansainvälisissä vertailuissa (muun muassa Chambers & Partners, Legal500, Best Lawyers).

 

HPP:llä tehdään merkityksellistä työtä parhaassa porukassa!

Mielenkiintoisten toimeksiantojen hoitaminen alan johtavien osaajien rinnalla ja ohjauksessa luo hyvän pohjan kehittymiselle. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvaan kouluttautumiseen ja verkostoitumiseen. Omaa osaamistaan voi laajentaa myös osallistumalla esimerkiksi toimiston markkinointiin, erilaisiin kehittämishankkeisiin ja toimimalla kouluttajana tai tutorina.

Työpaikkana HPP tun­ne­taan ma­ta­las­ta hie­rar­kias­ta ja hy­väs­tä yh­teis­hen­ges­tä. Rento ilmapiiri, mutkaton vuorovaikutus ja avoin osaamisen jakaminen ovat vahvuuksia, jotka tukevat vaativassa työssä onnistumista ja hyvinvointia.

Harjoittelijaohjelmat

HPP:llä työskentelee vuosittain yli 30 opintojensa eri vaiheissa olevaa harjoittelijaa apuna juristien päivittäisessä työssä. Etsimme jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä täydentämään joukkuettamme. Odotamme tekijöiltämme tinkimätöntä ja innostunutta asennetta, intohimoa oppimiseen sekä vahvaa halua kehittyä huippuosaajaksi.

Otamme jatkuvasti vastaan avoimia hakemuksia harjoittelujaksoille tämän linkin kautta. Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia harjoittelujaksoja. Työsuhde-etuihimme kuuluu muun muassa lounasetu, liikunta- /kulttuurietu sekä laaja työterveyshuolto.

Lue lisää harjoittelijaohjelmistamme nettisivuiltamme.

Junior Trainee

opintojen alkuvaiheessa (1. ja 2. vuosikurssi) olevat opiskelijat

Legal Trainee

opintojen puolivälissä (3. ja 4. vuosikurssi) olevat opiskelijat

Associate Trainee

opintojen loppuvaiheessa (4.vuosikurssista eteenpäin) olevat opiskelijat

Uratarinat

Suvi Kurki-Suonio, Legal  Trainee

“Olen saanut tehdä eri oikeudenaloihin liittyviä töitä todella moni­puolisesti: ympäristöoikeuteen, yritysoikeuteen, immateriaali­oikeuteen, kilpailu­oikeuteen ja hankintaoikeuteen liittyviä tehtäviä. Tekemällä erilaisia asioita olen oppinut valtavasti.”

Lue lisää >>>

Niclas Ruotsalainen, Legal Trainee

“Harjoittelujaksoni aikana olen saanut tehdä monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Suurin osa tehtävistäni on liittynyt erilaisiin transaktioihin tai riitoihin. Lisäksi olen päässyt intensiivisemmin mukaan myös monenlaisiin projekteihin, mikä on ollut erittäin kehittävää ja palkitsevaa.”

Lue lisää >>>

Maria Metso, Legal Trainee

“Olen ollut HPP:llä lähes kaksi vuotta harjoittelijana, ensin Junior Traineena ja myöhemmin Legal Traineena, ja olen tänä aikana päässyt mukaan moniin mielenkiintoisiin toimeksiantoihin sekä syventymään erityisesti minua kiinnostaviin oikeudenaloihin.”

Lue lisää >>>

Arvot

Olemme asianajotoimisto, joka syttyy asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta. Meillä on oma, ainutlaatuinen tapamme toimia. Vältämme turhaa monimutkaisuutta niin asiakastyössä kuin keskinäisessä kanssakäymisessämmekin. Kutsumme sitä konstailemattomuudeksi.

Meille on tärkeää toimia entistä vastuullisemman yhteiskunnan puolesta ja tukea myös asiakkaitamme vastuullisten ratkaisujen löytämisessä. Kannamme vastuuta yhdessä.

Luottamus

Työskentelemme laadukkaasti, ammattimaisesti ja eettisesti, asiakkaan etua ajatellen sekä osaamistamme kehittäen. Työmme laatuun, hinnoittelun läpinäkyvyyteen ja aikataulujen pitämiseen voi aina luottaa.

Kumppanuus

Olemme ylpeitä välittömästä työskentelyilmapiiristämme, jossa arvostetaan vastuunottoa ja yhteistyötä, asioista on lupa olla eri mieltä ja epäkohdat on helppo ottaa puheeksi. Olemme asiakkaidemme kanssa samalla puolella.

Yhdenvertaisuus

Kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet edetä urallaan. Kunnioitamme toisiamme ja yhteistyökumppaneitamme erilaisista taustoista, persoonallisuuksista ja vahvuusalueista riippumatta.

Avoimet työpaikat

Et­sim­me jat­ku­vas­ti uusia ky­vyk­kyyk­siä täy­den­tä­mään joukkuettamme, ja otamme vastaan avoimia hakemuksia harjoittelujaksoille!

PERUSTIEDOT

Liikevaihto 19,2 MEur.

Henkilöstön lukumäärä yli 125 henkilöä.

Opiskelija voi työllistyä meillä Helsinkiin.

REKRYTOINNIT

Järjestämme rekrytointiprosessin aikana yksi-kaksi haastattelukierrosta.​

Kaikki haastatteluun valitut Trainee-hakijat tekevät haastattelun yhteydessä kirjallisen englannin kielitestin.​

HAKIJAT

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?
Arvostamme joustavaa, toimeen tarttuvaa ja vastuullista työskentelyotetta, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä oppimishalua. Jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta, pystyt luovimaan hyvin vaihtelevassa tehtäväkentässä ja viihtymään osana HPP:n porukkaa.

Kysy lisää harjoittelijaohjelmistamme

Marjo Laukkanen
HR-koordinaattori

Anniina Suomi
HR and Marketing Assistant

+358 9 474 2529
anniina.suomi@hpp.fi

HPP Asianajotoimisto Oy | BULEVARDI 1 A 00100 HELSINKI | +358 9 474 21

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä