Henkilöarvioinnit

Henkilöarvioinnit voidaan lisätä luonnollisena osana eri prosesseihin, ja arviointien avulla saatte tärkeää tietoa hakijan soveltumisesta yrityskulttuuriinne sekä haettavaan tehtävään.

Miksi valita henkilöarvioinnit?

Tunnista hakijan potentiaali ja kyky oppia uutta

Henkilöarvioinneilla saat syvällistä tietoa, jota haastattelut yksinään eivät pysty tuottamaan. 

Säästä aikaa ja tehosta rekrytointiprosessia keskittymällä olennaiseen haastattelussa

Käyttäjä- ja hakijaystävälliset sekä aikataulullisesti joustavat henkilöarvioinnit voidaan liittää rekrytointiprosessiin missä tahansa vaiheessa. 

Vähennä oletuksia ja virherekrytointien riskiä

Tee objektiivisempia
ja riskit minimoimia rekrytointipäätöksiä.
 

Henkilöarvioinneilla kattavaa tietoa hakijasta

Sertifioidut konsulttimme käyttävät juristien ja asiantuntijoiden rekrytointiin räätälöityjä Master Internationalin OPTO- ja ACE-henkilöarviointityökaluja.

Ongelmanratkaisu- ja oppimiskyky

ACE-testi arvioi hakijan kykyä ratkaista monimutkaisia ongelmia ja omaksua uutta tietoa. Tämä testi antaa kattavan kuvan hakijan potentiaalista menestyä tehtävässä ja siitä, miten hyvin tehtävä vastaa hänen odotuksiaan työn vaativuudesta. ACE auttaa varmistamaan, että valittu henkilö pystyy suoriutumaan tehokkaasti ja kehittymään roolissaan.

Työpersoonallisuus

OPTO-testi tarjoaa arvokasta tietoa hakijan työpersoonallisuudesta ja soveltuvuudesta, arvioiden piirteitä, jotka vaikuttavat työsuoriutumiseen ja työyhteisössä toimimiseen. Tämä työpersoonallisuustesti vähentää oletuksia ja varmistaa, että rekrytointipäätökset perustuvat riippumattomaan ja objektiiviseen tietoon.

‟Saimme kattavan arvion kärkiehdokkaista ja henkilöarviointeja varten tehdyn kriteeristön myötä pääsimme syventymään vielä asiantuntijoiden kognitiivisiin kykyihin ja työpersoonallisuuteen. Kokonaisuudessaan suorahakuprosessi sujui erinomaisessa yhteistyössä, Paragraaffin konsultti oli aktiviinen suuntaamme ja tuki meitä tärkeässä päätöksenteossa.‟

Nina Rosenlew, Head of Legal

United Bankers Oyj

‟Yhteistyö Legal Counselin suorahaun kanssa sujui erinomaisesti. Olimme erityisen tyytyväisiä yhteydenpidon vaivattomuuteen ja prosessin tehokkuuteen. Juridisen substanssin arviointi oli Paragraaffilla omaa luokkaansa ja saimme haastattelujemme tueksi kattavat esittelyt kärkiehdokkaista. Henkilöarviointeja varten tehtävään tarkkaan määritelty kriteeristö auttoi meitä arvioimaan ehdokkaiden soveltuvuutta ja ennustamaan henkilöiden suoriutumista juuri meidän organisaatiossamme.‟

Pia Hidén, Laki ja Compliance -johtaja

EAB Group Oyj

Ota yhteyttä

Erica Holmlund, Legal Talent Consultant, Business Unit Lead, Paragraaffi Oy

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead

OPTO-, ACE- ja EASI-sertifikaatit

050 5766 752