Henkilöarvioinnit

Henkilöarvioinnit voidaan lisätä luonnollisena osana eri prosesseihin, ja arviointien avulla saatte tärkeää tietoa hakijan soveltumisesta yrityskulttuuriinne sekä haettavaan tehtävään.

Miksi valita henkilöarvioinnit?

Tunnista hakijan potentiaali ja kyky oppia uutta. 

Henkilöarvioinneilla saat syvällistä tietoa, jota haastattelut yksinään eivät pysty tuottamaan. 

Säästä aikaa ja tehosta rekrytointiprosessia keskittymällä olennaiseen haastattelussa. 

Käyttäjäystävälliset ja aikataulullisesti joustavat henkilöarvioinnit voidaan liittää rekrytointiprosessiin milloin tahansa. 

Vähennä oletuksia ja virherekrytointien riskiä; tee laadukkaita ja perusteltuja rekrytointipäätöksiä. 

Henkilöarvioinneilla kattavaa tietoa hakijasta

Sertifioidut konsulttimme käyttävät Master Internationalin tuottamia luotettavia ACE-ja OPTO-henkilöarviointeja.

Ongelmanratkaisu- ja oppimiskyky

ACE-testillä kartoitetaan hakijan kykyä ratkaista monimutkaisia ongelmia sekä omaksua uutta tietoa. Testin avulla voidaan arvioida henkilön potentiaalia menestyä tehtävässä sekä sen vastaavuutta henkilön omiin odotuksiin työn vaativuudesta.

Työpersoonallisuus

OPTO-testillä saadaan tietoa hakijan työpersoonallisuudesta sekä soveltuvuudesta ja sen avulla arvioidaan työsuoriutumiseen sekä työyhteisössä toimimiseen vaikuttavia piirteitä. Työpersoonallisuustesti vähentää olettamuksia ja varmistaa, että rekrytointipäätös perustuu riippumattomaan tietoon.

‟Saimme kattavan arvion kärkiehdokkaista ja henkilöarviointeja varten tehdyn kriteeristön myötä pääsimme syventymään vielä asiantuntijoiden kognitiivisiin kykyihin ja työpersoonallisuuteen. Kokonaisuudessaan suorahakuprosessi sujui erinomaisessa yhteistyössä, Paragraaffin konsultti oli aktiviinen suuntaamme ja tuki meitä tärkeässä päätöksenteossa.‟

Nina Rosenlew, Head of Legal

United Bankers Oyj

‟Yhteistyö Legal Counselin suorahaun kanssa sujui erinomaisesti. Olimme erityisen tyytyväisiä yhteydenpidon vaivattomuuteen ja prosessin tehokkuuteen. Juridisen substanssin arviointi oli Paragraaffilla omaa luokkaansa ja saimme haastattelujemme tueksi kattavat esittelyt kärkiehdokkaista. Henkilöarviointeja varten tehtävään tarkkaan määritelty kriteeristö auttoi meitä arvioimaan ehdokkaiden soveltuvuutta ja ennustamaan henkilöiden suoriutumista juuri meidän organisaatiossamme.‟

Pia Hidén, Laki ja Compliance -johtaja

EAB Group Oyj

Ota yhteyttä

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead

OPTO-, ACE- ja EASI-sertifikaatit

050 5766 752