Henkilöarvioinnin käytännön hyödyt potentiaalin tunnistamisessa -webinaari

Artikkelit4.4.2023

Miten potentiaalin tunnistaminen henkilöarviointeja hyödyntämällä voi edesauttaa rekrytoivaa tahoa? Entä mitkä ovat hakijan potentiaalin ja substanssiosaamisen varsinaiset erot?

Henkilöarviointien käytännön hyötyihin hakijan potentiaalin tunnistamisessa perehdyttiin tiistaina 4.4.2023 järjestetyssä webinaarissamme konsulttimme Anna Helistön sekä Master Suomen osakas ja rekrytointistrategisti Annika Vallon johdolla.

Webinaarissa pureudumme siihen, miten potentiaalia voidaan tunnistaa ja miten se eroaa substanssiosaamisesta. Huomioimme myös sen, että hakijan soveltuvuuteen vaikuttaa substanssiosaamisen ohella potentiaali ja motivaatio, joita voidaan arvioida luotettavasti henkilöarviointien avulla. Keskustelemme lisäksi siitä, miten potentiaalin tunnistaminen edesauttaa rekrytoivaa tahoa ja millainen yhteys henkilöarvioinneilla on hakijan sitouttamiseen.

Mikäli haluat lisätietoja potentiaalin tunnistamisesta ja henkilöarvioinneista, voit aina ottaa yhteyttä meihin. Voit myös tutustua tarkemmin henkilöarviointeihin täältä.

Alta voit katsoa webinaaritallenteen, josta saat arvokasta tietoa potentiaalin tunnistamisesta sekä henkilöarviointityökalujen hyödyntämisestä rekrytointiprosessin eri vaiheissa.