Asiantuntevaa
henkilöstöpalvelua
juridisiin tarpeisiin

Autamme sinua löytämään juridiikan ammattilaiset ja tulevaisuuden osaajat jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Paragraaffi on oikeudellisen alan osaajiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys, jolla on jo yli 250 tyytyväistä asiakasta. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot, uniikki alan asiantuntijuus sekä jo yli 30 vuoden kokemus takaavat erinomaiset tulokset riskittömästi. Autamme yrityksiä löytämään juridiikan ammattilaiset ja tulevaisuuden osaajat vaivattomasti.

Ilmoituspalvelut – ilmoitus, joka näkyy

Ilmoittamalla Juristi- tai Oikkaripörssissä löydät oikeudellista osaamista tehtävään kuin tehtävään. Ilmoitusportaalimme on juridiikan alan suosituin, ja vuosittain kauttamme hakee tuhansia juridiikan alan osaajia. Työpaikkailmoitus Paragraaffilla on tehokkain ja vaivattomin ratkaisu tavoittaa oikeat kohderyhmät. Portaalimme ja sosiaalinen media tavoittivat lähes 50 000 henkilöä vuonna 2018.

Headhunting – asiantuntevaa osaamista vaivattomasti

Headhuntingimme on tehokas ja asiantunteva palvelu. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot sekä uniikki alan asiantuntijuus takaavat erinomaiset tulokset riskittömästi. Ulkoistamalla rekrytointiprosessin meille varmistat, että koko osaajamarkkinan potentiaali tulee huomioiduksi ja saat asiantuntevaa konsultaatiota koko prosessin ajan.

Secondment – juridista apua joustavasti ja kustannustehokkaasti

Secondment on erinomainen valinta, kun sinulla on määräaikainen, kiireellinen tai vaikeasti ennustettava tarve. Palvelumme on vaivaton, sillä huolehdimme puolestasi koko rekrytointiprosessista sekä kaikista työnantajavelvoitteista. Sinulla on mahdollisuus myös työllistää Paragraaffin konsultti 6 kuukauden toimeksiannon jälkeen veloituksetta.

Asiakkaamme kertovat

’’Löysimme Paragraaffin avulla erinomaisia juristeja työyhteisöömme. Konsultit ymmärsivät oikeudelliset tarpeemme ja antoivat arvokkaita näkökulmia asiantuntijaprofiilia määriteltäessä. Meillä oli hyvä asiakaskokemus ja voimme lämpimästi suositella Paragraaffia juridiikan alan rekrytointeihin.’’

Anna Tapio, Oikeudellisen yksikön päällikkö
Teollisuusliitto ry

’’Futulaiset ovat ylpeitä yrityskulttuuristaan. Siksi meille olikin ensiarvoisen tärkeää löytää secondmentillemme juristi, joka jo hakuvaiheessa osoitti sopivansa Futuricen kulttuuriin. Hakuprosessi Paragraafin kanssa eteni reippaasti, ja lukuisten loistavien ehdokkaiden joukosta löytyikin erinomainen kollega.’’

Teemu Oksanen, General Counsel
Futurice Group

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Jarl-Johan Héde
040 5765 709
myynti@paragraaffi.fi

Katariina Tuomela
050 5168 587
myynti@paragraaffi.fi