Secondment

Secondment on erinomainen valinta, kun sinulla on määräaikainen, kiireellinen tai vaikeasti ennustettava tarve oikeudelliselle osaamiselle.

Palvelulupauksemme

Profession asiantuntijuus

Toimimme tiiviisti juridiikan alan parissa, ja meillä on alalta vahva, vuosien kokemus. Tunnemme juridisen substanssin, markkinan potentiaalin sekä alan erikoispiirteet.

Verkosto

Asiakkaanamme pääset hyödyntämään Suomen laajimpia juridiikan alan osaajien verkostojamme. Työnhakuportaalimme, kattavat kontaktimme sekä verkostomme tavoittavat eri uransa vaiheessa olevat osaajat.

Erinomainen hakijakokemus

Työskentelemme tiiviisti työnhakijoiden kanssa, ja haluamme luoda heille ensiluokkaisen hakijakokemuksen.

Yhteistyö

Meillä jokainen asiakas, osaaja ja toimeksianto ovat yksilöllisiä. Käymme aktiivista dialogia ja mukautamme prosessiamme tarpeidenne mukaisesti.

’’Päädyimme Paragraaffin Secondment-palveluun, mikä osoittautui erittäin toimivaksi ratkaisuksi työsuhdejuristin tehtävän täyttämiseen lyhyen perhevapaan ajaksi. Löysimme useiden ehdokkaiden joukosta tehtävään Paragraaffin konsulttien avulla huipputekijän, joka auttoi asiantuntemuksellaan mm. koronapandemian aikaisten laajojen lomautusten suunnittelussa ja toteutuksessa.’’

Topias Mäkinen, Työsuhdepäällikkö

Restel Oy

’’Futulaiset ovat ylpeitä yrityskulttuuristaan. Siksi meille olikin ensiarvoisen tärkeää löytää secondmentillemme juristi, joka jo hakuvaiheessa osoitti sopivansa Futuricen kulttuuriin. Hakuprosessi Paragraafin kanssa eteni reippaasti, ja lukuisten loistavien ehdokkaiden joukosta löytyikin erinomainen kollega. Paragraaffin vahvuudet nuorten asiantuntijoiden etsinnässä pääsivät oikeuksiinsa, ja olemme supertyytyväisiä lopputulokseen!’’

Teemu Oksanen, General Counsel

Futurice Group

Miten Secondment toimii?

Konsultointi ja profiilin määrittäminen

Prosessi alkaa konsultoinnilla haettavasta asiantuntijaprofiilista. Kirkastamme tehtävän ja työnantajan vetovoimatekijät kanssanne sekä laadimme hakijoita puhuttelevan hakukuulutuksen.

Rekrytointiprosessi

Teemme kanssanne puitesopimuksen, jonka avulla resursointi on helppoa ja nopeaa. Puitesopimus ei sido teitä vielä tilaukseen. Aloitamme sopivan osaajan haun heti jätettyänne tilauksen – näin prosessi saadaan etenemään joustavasti.

Työnantajan velvoitteet

Huolehdimme koko prosessista ja työnantajavelvoitteista. Asiantuntijamme ovat koko toimeksiannon ajan käytettävissänne, ja huolehdimme niin teidän kuin vuokratun työntekijän tyytyväisyydestä.

Työntekijän työllistäminen

Voitte kuuden kuukauden jälkeen työllistää työntekijän yritykseenne täysin veloituksetta. Henkilöstövuokraus onkin erinomainen tapa rekrytoida asiantuntija riskittömästi ilman rekrytoinnin kustannuksia.

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Katariina Tuomela

Senior Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead

050 5766 752

Sanna Noki

Legal Talent Consultant, Business Development Lead

050 5566 570

Nina Moilanen

Legal Talent Consultant

050 471 5599