Uraohjaus

Uraohjauksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella työnhausta sekä työelämästä alaa tuntevan ammattilaisemme kanssa!

Oletko valmistumisen kynnyksellä, hiljattain valmistunut tai jo pidemmällä urallasi oleva juristi? Onko uusi työpaikka tai suunta uralla sinulle ajankohtaista? Uraohjauksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella työnhausta sekä työelämästä alaa tuntevan ammattilaisemme kanssa!  

Maksuton uraohjauksemme tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea omaan uraan tai työnhakuun liittyen, auttaen samalla sinua tunnistamaan omia motivaatiotekijöitäsi ja kehittämään uraasi haluamaasi suuntaan. Uraohjauksia tekevät konsulttimme ovat alansa asiantuntijoita, ja käyvät päivittäin keskusteluja juridiikan alan työnantajien, osaajien ja työnhakijoiden kanssa. 

Uraohjauksessa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia ja usein jo yksi ohjauskeskustelu auttaa eteenpäin selkeyttäen tavoitteitasi ja mahdollisuuksiasi uraan liittyen. Ohjaus on kestoltaan 60 minuuttia ja se toteutetaan etänä Teamsin välityksellä. 

Uraohjausta antavat asiantuntijamme

Sanna Noki

Legal Talent Consultant, Business Development Lead

050 5566 570

Emmi Piirainen

Legal Talent Consultant

050 471 5599

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant

050 5766 752