Screening

Screening on työhakemusten käsittely- ja arviointipalvelu, jossa huolehdimme hakuprosessista ja hakemusten arvioinnista puolestanne.

Screening palvelu sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa odotettavissa on suuri määrä saapuvia hakemuksia. Palvelun avulla säästätte aikaa, joka kuluisi työpaikkailmoitteluun ja hakemusten läpikäyntiin. Autamme määrittelemään tehtävän juridisen osaamisen ja osaajaprofiilin. Huolehdimme työpaikkailmoittelusta, hakemusten vastaanottamisesta ja käsittelystä. Arvioimme saapuneet hakemukset kanssanne määriteltyjen vähimmäisedellytysten pohjalta ja toimintamme teille edellytykset täyttävät hakemukset. 

Screening palvelun avulla parannatte hakijakokemustanne – toteutamme prosessin tehokkaasti ja huolehdimme oikea-aikaisesta viestinnästä.

Palvelulupauksemme

Profession asiantuntijuus

Toimimme tiiviisti juridiikan alan parissa, ja meillä on alalta vahva, vuosien kokemus. Tunnemme juridisen substanssin, markkinan potentiaalin sekä alan erikoispiirteet.

Verkosto

Asiakkaanamme pääset hyödyntämään Suomen laajimpia juridiikan alan osaajien verkostojamme. Työnhakuportaalimme, kattavat kontaktimme sekä verkostomme tavoittavat eri uransa vaiheessa olevat osaajat.

Erinomainen hakijakokemus

Työskentelemme tiiviisti työnhakijoiden kanssa, ja haluamme luoda heille ensiluokkaisen hakijakokemuksen.

Yhteistyö

Meillä jokainen asiakas, osaaja ja toimeksianto ovat yksilöllisiä. Käymme aktiivista dialogia ja mukautamme prosessiamme tarpeidenne mukaisesti.

Screening prosessi

Kartoitus ja haun avaaminen

Suunnittelemme prosessin aikataulun yhteisesti. Luomme hakulomakkeen, avaamme haun ja huolehdimme hakemusten vastaanottamisesta.

Hakemusten arviointi ja toimittaminen

Arvioimme saapuneet hakemukset yhdessä sovittujen kriteerien pohjalta. Toimitamme sopivimmat hakemukset teille kattavina hakijakortteina.

Esihaastattelut voidaan lisätä prosessiin

Prosessiin voidaan yhdistää esihaastattelut, joilla tiivistetään toimitettavien hakijoiden määrää ja asetetaan hakijat soveltuvuusjärjestykseen kokonaisarvioinnin perusteella.

Ei-valittujen hakemusten käsittely

Viestimme soveltumattomille hakijoille ohjeidenne mukaisesti. Huomioimme hakijakokemuksen ja viestimme hakijoille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä suoraan puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Erica Holmlund, Legal Talent Consultant, Business Unit Lead, Paragraaffi Oy

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead

050 5766 752

Sanna Noki, Legal Talent Consultant, Business Development Lead, Paragraaffi Oy

Sanna Noki

Legal Talent Consultant, Business Development Lead

050 5566 570