Paragraaffi

Making legal work

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luoden merkityksellisiä työuria ja rakentaen toimivia sekä moderneja tiimejä monipuolisen juristiprofession edistämiseksi.

Toimimme fokusoituen juridiikan alaan ja tunnemme profession erikoispiirteet. Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa osaamistamme ja tietämystämme juristiprofessiosta sekä työelämäpalveluista.

Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Olemme toimineet alan parissa jo 40 vuoden ajan, ja tarjoamme nykymuotoisia työelämäpalveluita valtakunnallisesti eri toimialoille.

Meillä on Suomen laajin juridiikan alan osaajien verkosto, joka kattaa niin alan ammattilaiset kuin opiskelijat. Työnhakuportaalimme (Juristi- ja Oikkaripörssi), osaajaverkostomme, kattavat kontaktimme sekä sosiaalisen median kanavamme tavoittavat eri uransa vaiheessa olevat juridiikan alan osaajat.

+260 000

Digialustamme tavoittavat yli 260 000 käyttäjää vuosittain tehden alustoistamme Suomen laajimman juristiverkoston. (2023).

+470

Työpaikkailmoitusportaalimme ovat juridisen alan kattavimmat ja kauttamme työllistyy vuosittain yli 470 työnhakijaa (2021).

NPS 94

Aidot kohtaamiset muodostavat työmme sydämen ja ovat avain erinomaiseen hakijakokemukseen. Saimme vuonna 2023 palautetta 170 hakijalta. 

+600

Palveluitamme hyödyntävät erilaiset toimijat ympäri Suomen, ja meillä on yli 600 tyytyväistä asiakasta.

Paragraaffi Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku