Työelämätalo Paragraaffi

Olemme juridisen alan johtava toimija, joka tarjoaa kattavasti työelämäpalveluita valtakunnallisesti eri toimialoille.

Making legal work

Yli 40 vuoden kokemuksella olemme rakentaneet Suomen laajimman verkoston, joka kattaa niin kokeneet eri toimialojen juristit kuin eri vaiheen oikeustieteen opiskelijat. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luoden merkityksellisiä työuria ja rakentaen toimivia sekä moderneja tiimejä tuntien juridiikan alan erikoispiirteet.

Monipuolisten työelämäpalveluidemme kuten, rekrytointi- ja interim-palveluidemme lisäksi tarjoamme ratkaisuja työnantajamielikuvan rakentamiseen ja pitovoiman lisäämiseen, juristitiimien kehittämiseen ja niiden rakentamiseen.

Kehitämme aktiivisesti työelämää. Tuotamme vuosittain Suomen laajinta juridisen alan työelämätutkimusta ja hyödynnämme sekä konsultoinnissa että rekrytoinneissa aina tuoreinta tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa.

Suomen laajin juridiikan alan osaajien verkostomme kattaa niin alan ammattilaiset kuin opiskelijat. Työnhakuportaalimme Juristi- ja Oikkaripörssi ovat vakiinnuttaneet asemansa alalla ja oikeustieteen opiskelijoista yli 70 % kertoo etsivänsä ensimmäistä työpaikkaansa Oikkaripörssistä. Lisäksi osaajaverkostomme, konsulttiemme kattavat verkostot ja kontaktit sekä digitaaliset kanavamme (sosiaalinen media & uutiskirjeet) tavoittavat eri uransa vaiheessa olevat juridiikan alan huippuosaajat.

+260 000

Digialustamme tavoittavat yli 260 000 käyttäjää vuosittain tehden alustoistamme Suomen laajimman juristiverkoston. (2023).

+400

Työpaikkailmoitusportaalimme ovat juridisen alan kattavimmat ja kauttamme työllistyy vuosittain yli 400 työnhakijaa (2023).

NPS 94

Aidot kohtaamiset muodostavat työmme sydämen ja ovat avain erinomaiseen hakijakokemukseen. Saimme vuonna 2023 palautetta 170 hakijalta. 

Asiakas-NPS 82

”Todella täsmällistä ja laadukasta työtä läpi prosessin”
Otamme vastuun toimeksiannosta, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä täysin omaan ydityöhönsä.

+600

Palveluitamme hyödyntävät erilaiset toimijat ympäri Suomen, ja meillä on yli 600 tyytyväistä asiakasta.

Paragraaffi Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku