INTERIM-JURISTI

Tarvitseeko yrityksesi väliaikaista juristijohtajaa tai juristiosaamista tietylle liiketoiminta-alueelle? Interim- eli vuokrajuristi toimii konsultoivana tukena muille juristeille tai ottaa kokonaisvaltaisesti vastuulleen tietyn juridiikan tai liiketoiminnan osa-alueen.

Interim tarjoaa nopeaa ja joustavaa juridista tukea yrityksille erilaisissa tilanteissa, olipa kyse pääjuristin vaihtumisesta, yllättävästä poissaolosta tai määräaikaisesta tarpeesta.  

Vuokrajuristi perehtyy yrityksesi liiketoimintaan ja lakiasioiden toimintatapoihin osana omaa tiimiäsi. He hoitavat juridiikan ”talon tavalla” ja tuovat tarvittaessa oman osaamisensa ja kokemuksensa lakiasioiden kehittämiseen. 

Vuokrajuristin palvelun etuna on Laissan tiimin tuki, joka tarjoaa yksittäistä juristia laajemman osaamisen sekä joustavan avun sijaisuuksiin ja lisäresurssien tarjoamiseen kiiretilanteissa.

Olemme valmiina ottamaan vastuuta ja tarjoamaan osaamistamme yrityksen lakiasioiden hoidossa, tarvittaessa myös kokonaisvaltaisesti. 

VUOKRAJURISTIN HYÖDYT:

Vuokrajuristi tai -juristit

tutustuvat yrityksesi tarpeisiin toimiakseen tehokkaasti osana tiimiäsi yrityksesi toimintatapojen mukaisesti, varmistaen johdonmukaisuuden ja toiminnan tehokkuuden.

Interim-ratkaisun

avulla voitte vähentää sivukuluja, kuten rekrytointiin ja palkkaukseen liittyviä kustannuksia, Interim-juristi ei ole vakituisessa työsuhteessa.

Interim-juristin

käyttäminen mahdollistaa joustavuuden lomien ja muiden poissaolojen suhteen. Teidän ei tarvitse huolehtia sijaisjärjestelyistä tai työnantajavelvoitteista.

Juristilla on

omat työvälineet ja -laitteet, mikä vähentää asiakkaan tarvetta hankkia ylimääräistä toimistolaitteistoa tai -ohjelmistoja.

Vuokrajuristi-ratkaisu

antaa teille joustavuutta työvoiman tarpeen mukaan. Voitte palkata Interim-juristin tiettyyn projektiin tai tarpeeseen ilman pitkäaikaista sitoutumista tai sopimuksia.

Muut vaihtoehtomme juridiselle kumppanuudelle:

Ota yhteyttä

Katariina Tuomela

Senior Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709