INTERIM-JURISTI

Tarvitseeko yrityksesi väliaikaista juristijohtajaa tai juristiosaamista tietylle liiketoiminta-alueelle? Interim- eli vuokrajuristi toimii konsultoivana tukena muille juristeille tai ottaa kokonaisvaltaisesti vastuulleen tietyn juridiikan tai liiketoiminnan osa-alueen.

Interim tarjoaa nopeaa ja joustavaa juridista tukea yrityksille erilaisissa tilanteissa, olipa kyse pääjuristin vaihtumisesta, yllättävästä poissaolosta tai määräaikaisesta tarpeesta.  

Interim-juristi perehtyy yrityksesi liiketoimintaan ja lakiasioiden toimintatapoihin osana omaa tiimiäsi. He hoitavat juridiikan ”talon tavalla” ja tuovat tarvittaessa oman osaamisensa ja kokemuksensa lakiasioiden kehittämiseen. 

Interim-palvelun etuna on Laissan tiimin tuki, joka tarjoaa yksittäistä juristia laajemman osaamisen sekä joustavan avun sijaisuuksiin ja lisäresurssien tarjoamiseen kiiretilanteissa.

Olemme valmiina ottamaan vastuuta ja tarjoamaan osaamistamme yrityksen lakiasioiden hoidossa, tarvittaessa myös kokonaisvaltaisesti. 

VUOKRAJURISTIN HYÖDYT:

Interim-juristi liiketoimintasi tarpeisiin

Interim-juristi tarjoaa strategisen lähestymistavan, joka on kustannustehokas vaihtoehto yrityksesi tarpeisiin. Voit hyödyntää korkeatasoista juridista osaamista määräaikaisesti ilman ylimääräisiä rekrytointikuluja. Voitte skaalata heidän rooliaan tarpeen mukaan ilman pitkäaikaista sitoutumista, mikä tekee heistä ihanteellisen ratkaisun projektikohtaisiin tarpeisiin tai äkillisiin tilanteisiin.


Pitkän linjan kokemus yritysjuristina toimimisesta

Interim-juristimme ovat erikoistuneet tiettyihin oikeudenaloihin tai liiketoiminta-alueisiin, mikä tuo arvokasta erityisosaamista ja kokemusta tiimiisi. He pystyvät nopeasti sopeutumaan ja tuomaan lisäarvoa projekteihin ja strategisiin haasteisiin.

Vähemmän laite- ja ohjelmistokuluja

Interim-juristit käyttävät omia työvälineitään ja -ohjelmistojaan, mikä tehostaa resurssienhallintaa ja vähentää ylimääräisiä kustannuksia. Heidän strateginen osaamisensa tukee yrityksesi toimintaa saumattomasti ja varmistaa johdonmukaisuuden liiketoimintaprosesseissa.

Riippumattomuus ja objektiivisuus

Interim-juristit tuovat mukanaan objektiivisen näkökulman ja riippumattomuuden, mikä voi olla arvokasta erityisesti strategisissa päätöksissä ja konfliktitilanteissa. Heidän roolinsa on keskittyä antamaan parhaat mahdolliset neuvot ja ratkaisut yrityksesi hyväksi.

Muut vaihtoehtomme juridiselle kumppanuudelle:

Ota yhteyttä

Katariina Tuomela

Senior Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709