Tule kanssamme toteuttamaan asianajoalan muutosta

Yhdistämme juridisen huippuosaamisen positiiviseen palveluasenteeseen ja tarjoamme kokonaisvaltaiset liikejuridiikan palvelut noin 60 asiantuntijan voimin Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Haluamme luoda asiakkaalle arvoa ja tuoda mielenrauhaa. Tavoitteena meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli noin 10,4 M€.

Toivomme työntekijöidemme innostuvan kanssamme samoista asioista: halusta kehittyä ja kehittää alaa, sekä uudistaa asianajoalan toimintatapoja tämän päivän liike-elämän tarpeisiin. Vaativaan yritysjuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossamme saat monipuolisia työtehtäviä, mielenkiintoisia asiakkuuksia startupeista pörssiyhtiöihin sekä erinomaiset puitteet henkilökohtaiselle kehityksellesi.

Käy kurkkaamassa toimistomme elämää ja merkityksellisiä nostoja:

Lexian nettisivut | Lexia Growth | LinkedIn


ASIAKKAAMME KERTOVAT

Videoilla asiakkaamme kertovat, millaista työskentely kanssamme on. Linkkien takaa pääset tutustumaan asiakastarinoihimme. Saat myös hieman tuntumaa siitä, kuinka läheisesti meillä pääset mukaan asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen.

URA LEXIASSA

Olitpa sitten vastavalmistunut tai jo pitkän linjan ammattilainen, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa lexialaisena. Meillä voit sovittaa työsi ja vapaa-aikasi yhteen joustavasti ja saat apua kollegoiltasi sekä esihenkilöltäsi. Lexialla arvostamme yhteistyötä ja haluamme auttaa sinua menestymään urallasi.
 

Mitä odotamme hakijoilta?

Osaamisodotukset riippuvat haettavasta roolista. Arvostamme oma-aloitteisuutta, halua kehittyä ja rohkeutta tarttua haastaviin tehtäviin. Etsimme asiantuntijaa, jolla on asenne kohdallaan ja halu tuottaa laadukasta asiakaspalvelua. Odotamme hakijoilta liiketoimintalähtöisyyttä ja asiakaskeskeisyyttä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kielitaito ovat tärkeitä jokaisessa roolissa.

 

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tarjoamme työntekijöillemme tiiviin työyhteisön, johon on helppo tulla mukaan. Luotamme työntekijöihimme ja meillä saat haastaa itseäsi. Emme usko turhaan byrokratiaan ja hierarkiaan, vaan avoimella viestintäkulttuurilla pystymme palvelemaan myös asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sekä luomaan mutkattoman työympäristön, jossa työntekijämme viihtyvät.

Työsuhteemme ovat pääasiassa kokoaikaisia ja vakituisia. Opiskelijoiden työsuhteet ovat osa-aikaisia.​ Tarjoamme kilpailukykyisen kokonaispalkkauksen. Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu, liikunta-/kulttuurietu, kattavat vakuutukset ja sairaan lapsen hoitopalvelu. Traineeden palkat perustuvat juristiliiton suosituksiin.

TYÖNTEKIJÖILTÄMME

Rebecca Rafkin
Junior Associate

”Lexiassa yhdistyvät niin hyvä ilmapiiri, kannustavat työkaverit kuin haastavat ja opettavaiset työtehtävät. Urani alkoi Lexiassa Junior Traineena, jolloin pääsin opiskelemaan juridiikan perusteita tukevassa työympäristössä, joka loi mainion pohjan itseni kehittämiselle. Seuraavaksi siirryin Legal Traineen työtehtäviin, jolloin pääsin jo tekemään pääasiassa pelkästään juridiikkaan liittyviä työtehtäviä. Legal Traineen työtehtävien rikkaus on siinä, että pääsee työskentelemään Lexian kaikille praktiikoille monipuolisesti. Kun oma mielenkiinnon kohde löytyi, etenin Junior Associateksi Lexian Finanssiala ja Fintech tiimiin. Junior Associatena avustan lakimiehiämme heidän päivittäisessä työssään, sekä tämän lisäksi hoidan itsenäisesti erilaisia työtehtäviä. Lexia on paikka, joka tarjoaa opiskelijalle kaikki tarvittavat puitteet itsensä haastamiseen ja kehittämiseen, sekä oman mielenkiinnon kohteensa löytämiseen.”

Saku Knuuti
Counsel

Olen oppinut Lexiassa paljon uutta, sillä monipuolisen asiakaskunnan parissa pääsen päivittäin ratkaisemaan vaihtelevia liiketoiminnan ongelmia mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Teen lähinnä riita- ja rikosoikeuteen sekä yhtiöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Työni on mielekästä ja pidän siitä paljon. Ongelmatilanteissakaan en jää yksin: teemme töitä tiimeissä ja saan tarvittaessa apua muilta juristeilta. Asiakkuuksien hoito ja yhteydenpito asiakkaisiin on tuonut perusjuristin tehtäviin uutta perspektiiviä.
Arvostan vapautta valita työskentelytapani, ja koronan alettua olenkin tehnyt pääosin etätöitä. Tämä on helpottanut elämää ruuhkavuosien keskellä ja saan viettää enemmän aikaa perheeni kanssa. Minulle on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Lexian yrityskulttuuri on avoin, asiat toimivat ja henkilöstöstä pidetään hyvää huolta.”

Lotta Koskela
Associate 

”Lexialla parasta on kannustava ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Associate -juristina minulle on annettu paljon vastuuta ja vaativia työtehtäviä, mutta osaavat kollegat auttavat aina tarvittaessa. Työtehtävien vaihtelevuus pitää huolen siitä, että pääsen nuorena juristina kasvattamaan osaamistani laaja-alaisesti, saaden kasvuuni tukea liikejuridiikan kärkiosaajilta. Näen suurena etuna myös työn joustavuuden. Lexialta löytyy toimistoja ympäri Suomen aina Helsingistä Ouluun asti, ja työntekijänä voin joustavasti tehdä töitä haluamaltani toimistolta, etätöitä tietenkään unohtamatta.”

OLETKO SINÄ UUSI LEXIALAINEN?

 

Otamme vastaan avoimia hakemuksia osoitteessa ura.lexia.fi.

Jos haluat jutella lisää, ota yhteyttä!

 

Essi Virtanen

People Specialist, Turku
+358 45 7820 0318
essi.virtanen@lexia.fi

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei uusia työpaikkailmoituksia