Tule kanssamme toteuttamaan asianajoalan muutosta

Olemme asiakkaiden arvon kasvuun keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 60 asiantuntijaa Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 8,4 M€. Haluamme mullistaa lakipalveluiden tulevaisuuden ja olla alan paras työnantaja.

Toivomme työntekijöidemme innostuvan kanssamme samoista asioista: halusta kehittyä ja kehittää alaa, sekä uudistaa asianajoalan toimintatapoja tämän päivän liike-elämän tarpeisiin. Vaativaan yritysjuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossamme saat monipuolisia työtehtäviä, mielenkiintoisia asiakkuuksia startupeista pörssiyhtiöihin sekä erinomaiset puitteet henkilökohtaiselle kehityksellesi.

LinkedIn | Facebook | X

MENESTYMME YHDESSÄ

 
Autamme toisiamme auttamaan asiakasta menestymään. Olemme tiimi, joka työskentelee yhteisen vision saavuttamiseksi. Kunnioitamme toisiamme ja annamme toisillemme tunnustusta hyvin tehdystä työstä.

ASIAKASARVOA AJAMASSA

 
Rakennamme ja vaalimme pitkäkestoisia asiakassuhteita, ja meihin voi luottaa huonoinakin hetkinä. Asiakas saa kanssamme enemmän arvoa, mielenrauhaa ja hyvän fiiliksen.

INNOVATIIVINEN SUUNNANNÄYTTÄJÄ

 
Olemme suunnannäyttäjä ja edelläkävijä asianajotoiminnan muutoksessa. Lexialaisia ohjaa into ja uteliaisuus saada yhdessä aikaan uutta ja uudistua.

Emme näe juridiikkaa esteenä, vaan mahdollistajana uudelle liiketoiminnalle ja välineenä kasvaa sekä kehittyä yhdessä asiakkaiden kanssa.

PRO JA RENTO

 
Kannamme vastuun siitä, että jokaisella lexialaisella on mahdollisuus onnistua, nauttia työstään sekä kehittyä yrityksen mukana.Mielestämme työnteko on hauskaa silloin, kun arvostamme ja inspiroimme toisiamme: luomme asiakasarvoa yhdessä olemalla pro ja rento. Asenne ratkaisee!


ASIAKKAAMME KERTOVAT

Videoilla asiakkaamme kertovat, millaista työskentely kanssamme on. Saat myös hieman tuntumaa siitä, kuinka läheisesti meillä pääset mukaan asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen.

URA LEXIASSA

Olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut konkari, kuuntelemme kehitystoiveitasi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan lexialaisen urapolun. Joustamme erilaisten elämäntilanteiden mukaan ja kanssamme et jää koskaan yksin: lexialaiselle on kunnia-asia auttaa työkaveria onnistumaan työssään.

Mitä odotamme hakijoilta?

Osaamisodotukset riippuvat haettavasta roolista. Arvostamme yksilöä kokonaisuutena ja etsimme lähtökohtaisesti ihmisiä, joilla on asenne kohdallaan ja halu tehdä huippulaatua asiakkaillemme. Odotamme hakijoilta liiketoimintalähtöisyyttä ja asiakaskeskeisyyttä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kielitaito ovat tärkeitä jokaisessa roolissa.

​Arvostamme oma-aloitteellisuutta, ammattitaitoa ja halua kehittyä, rohkeutta hypätä välillä syvään päätyyn, ja sitä, että olet oma itsesi.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tarjoamme työntekijöillemme tiiviin työyhteisön, johon on helppo tulla mukaan. Luotamme työntekijöihimme ja meillä saat haasteita suhteessa osaamiseesi. Emme usko turhaan byrokratiaan ja hierarkiaan, vaan avoimella viestintäkulttuurilla pystymme palvelemaan myös asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sekä luomaan mutkattoman työympäristön, jossa  työntekijämme viihtyvät.

Työsuhteemme ovat pääasiassa kokoaikaisia ja vakituisia. Opiskelijoiden työsuhteet ovat osa-aikaisia.​ Tarjoamme kilpailukykyisen kokonaispalkkauksen. Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu, liikunta-/kulttuurietu, kattavat vakuutukset ja sairaan lapsen hoitopalvelu. Traineeden palkat perustuvat juristiliiton suosituksiin.


TYÖNTEKIJÖILTÄMME

Matias Liespuu
Junior Associate

“Lexia provides a great environment for law students to evolve their skills alongside their studies. As a trainee at Lexia you are able to work in different fields of law, which is excellent chance to expand your own skills beyond one practice. Lexia provides you with all the tools you need to grow and you work closely with your colleagues on complex matters. I started my career at Lexia as a Junior Trainee, and I have continued working there ever since. A traineeship at Lexia entails assisting lawyers in their work to create value added services for our clients and helping out with various office support tasks. At Lexia your own mentor helps you to set your goals for your career development.”

Saku Knuuti
Counsel

Olen oppinut Lexiassa paljon uutta, sillä monipuolisen asiakaskunnan parissa pääsen päivittäin ratkaisemaan vaihtelevia liiketoiminnan ongelmia mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Teen lähinnä riita- ja rikosoikeuteen sekä yhtiöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Työni on mielekästä ja pidän siitä paljon. Ongelmatilanteissakaan en jää yksin: teemme töitä tiimeissä ja saan tarvittaessa apua muilta juristeilta. Asiakkuuksien hoito ja yhteydenpito asiakkaisiin on tuonut perusjuristin tehtäviin uutta perspektiiviä.
Arvostan vapautta valita työskentelytapani, ja koronan alettua olenkin tehnyt pääosin etätöitä. Tämä on helpottanut elämää ruuhkavuosien keskellä ja saan viettää enemmän aikaa perheeni kanssa. Minulle on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Lexian yrityskulttuuri on avoin, asiat toimivat ja henkilöstöstä pidetään hyvää huolta.”

Lotta Koskela
Associate 

”Lexialla parasta on kannustava ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Associate -juristina minulle on annettu paljon vastuuta ja vaativia työtehtäviä, mutta osaavat kollegat auttavat aina tarvittaessa. Työtehtävien vaihtelevuus pitää huolen siitä, että pääsen nuorena juristina kasvattamaan osaamistani laaja-alaisesti, saaden kasvuuni tukea liikejuridiikan kärkiosaajilta. Näen suurena etuna myös työn joustavuuden. Lexialta löytyy toimistoja ympäri Suomen aina Helsingistä Ouluun asti, ja työntekijänä voin joustavasti tehdä töitä haluamaltani toimistolta, etätöitä tietenkään unohtamatta.”


OLETKO SINÄ UUSI LEXIALAINEN?

Otamme vastaan avoimia hakemuksia osoitteessa ura.lexia.fi

Jos haluat jutella lisää, ota yhteyttä!

Essi Virtanen

People & Admin Specialist, Turku
+358 45 7820 0318
essi.virtanen@lexia.fi

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei uusia työpaikkailmoituksia