Asianajotoimisto Jurentia Oy on erityisesti tuomioistuimessa tapahtuvaan riidanratkaisuun erikoistunut, kasvava ja nuorekas toimisto, jonka toimitilat sijaitsevat Helsingin keskustassa, Espoon Leppävaarassa ja Vantaan Tikkurilassa. Sinulle tarjoamme aitiopaikan oikeidenkäyntimaailmaan hyvässä yhteen hiileen puhaltavassa joukossa. Toimistomme ei ole tummaa tammipöytää ja jäykkää hierarkiaa, vaan vastuuta, onnistumisia ja mahtavia työkavereita. Toimistomme palveluksessa on tällä hetkellä 22 lakimiestä, viisi hallinnosta vastaavaa henkilöä sekä kaksi oikeustieteen ylioppilasta – loistavia tyyppejä jokainen.

Toimistossamme avautuvat oikeustieteen ylioppilaan tehtävät antavat sinulle mahdollisuuden toimia asianajotoiminnan keskiössä hoitaen toimeksiantoon liittyvää yhteydenpitoa eri sidosryhmiin jo ensimmäisestä päivästä lukien. Lisäksi työtehtävät sisältävät lakimiestemme avustamista moninaisia toimeksiantoja hoidettaessa. Toimistomme palvelukseen tulevat lakimiehet saavat välittömästi vastuuta ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa – toimeksiannoista huolehtien ja niistä vastuuta kantaen. Meillä juostaan yhdessä ylämäkeen.

LinkedIn | Jurentia.fi

PERUSTIEDOT

Liikevaihtomme on n. 4.000.000€.

Henkilöstömäärämme on tällä hetkellä 20 lakimiestä, viisi hallinnosta vastaavaa henkilöä sekä kaksi oikeustieteen ylioppilasta.

Opiskelijat voivat työllistyä Helsingin, Espoon sekä Vantaan toimistoillemme.

 
 

 

HAKIJAT

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?
Kokemus ja/tai muu osaaminen asianajotoiminnasta ja tuomioistuintoiminnasta luetaan hakijalle eduksi. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reipas ja innokas ote tehtävien hoitamiseen ja työskentelyyn asianajotoiminnan kiehtovassa maailmassa.

Kielitaitovaatimukset
Suomi, englanti, muu kielitaito eduksi (venäjä, ruotsi, viro)

Arvosanojen merkitys teille
Arvosanat eivät ole tärkein määräävä tekijä uutta kollegaa valittaessa, mutta toki opintoihin perustuva perehtyneisyys toimistomme oikeudenaloihin on avuksi työtehtäviä hoidettaessa.​

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?
Reipas ja aikaansaava otteesi on se, joka tekee sinusta loistavan jäsenen joukkoomme. Positiivinen asenteesi tempaa myös muut mukaansa ja on voimavara, jonka takia haluamme pitää sinut osana joukkuettamme.

Tervetuloa nopeasti kasvavaan ja nuorekkaaseen joukkoon juridiikan rautaisia ammattilaisia!

REKRYTOINNIT

Rekrytoimme vuosittain 2-3 opiskelijaa.

Rekrytoimme vuosittain 5 juristia.

Otamme vastaan kirjallisia hakemuksia hakujemme yhteydessä sekä avoimia hakemuksia myös varsinaisten rekrytointiprosessien ulkopuolella. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen rekry@jurentia.fi.

Järjestämme rekrytointiprosessin aikana tyypillisesti 1-2 haastattelukierrosta.

 

TYÖSUHTEET

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia tai toistaiseksi voimassaolevia.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat kulttuuritapahtumat, mahdollisuus käydä vapaasti hierojalla, sulkapallovuorot jne.

Maksamme toimistomme palveluksessa työskenteleville oikeustieteen ylioppilaille vähintään Juristiliiton suosituspalkkaa.

Kurkkaa jurentialaisten tuoreimmat kuulumiset täältä!

Avoimet työpaikat

Ei uusia työpaikkailmoituksia

OIKEUSTIETEEN YLIOPPILAAT

Oikkareiden ensisijainen tehtävä on pitää toimistomme pyörät pyörimässä sekä avustaa lakimiehiä toimeksiantojen hoitamisessa. Käytännössä tehtävien ydinalueen muodostaa yhteydenpito eri sidosryhmiin kuten tuomioistuimiin, vakuutusyhtiöihin, oikeushallintoon sekä asiakkaisiin osana toimeksiantojen menestyksekästä hoitamista. Oikkarit ovat tärkeä osa toimistomme kehittämistä ja kasvua. Tyypillisesti osaksi yhteisöä tulleet oikkarit työskentelevät tehtävässä vuosia usein aina valmistumiseensa saakka. Tämän jälkeen tehtävä voi jatkua lakimiehen roolissa.

LAKIMIEHET

Toimistomme palvelukseen otetaan jatkuvasti innokkaita, dynaamisia sekä asianajotoimintaan intohimoisesti suhtautuvia lakimiehiä. Tehtävä voi aueta oikkarin tehtävän tai toimistollemme lähetetyn hakemuksen kautta. Olemme vahvasti tuomioistuimessa tapahtuvaan riidanratkaisuun erikoistunut toimisto, joten annamme erityistä arvoa tuomioistuinkokemukselle, suoritetulle asianajajatutkinnolle tai muuta kautta tuomioistuinasioinnista saavutetulle kokemukselle.

Ota yhteyttä

Soile Strandén
Toimistopäällikkö

soile.stranden@jurentia.fi
050 511 7027

JURENTIA HELSINKI
WTC-talo Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki

JURENTIA ESPOO
Hevosenkenkä 3 (Panorama Tower), 02600 Espoo

JURENTIA TIKKURILA
Ratatie 11 (Dixi), 01300 Vantaa