Meillä pääset tekemään töitä monen eri juridisen osa-alueen parissa lämminhenkisessä työympäristössä! 

Waselius on Suomen johtavia liikejuridiikkaan erikoistuneita asianajotoimistoja, jonka päätoimialueita ovat rahoitus- ja pääomamarkkinajuridiikka, finanssi- ja vakuutusoikeus, yritysjärjestelyt, kilpailuoikeus, riitojenratkaisu, työoikeus, vero-oikeus sekä immateriaalioikeus.

Me emme halua asettaa ihmisiä eri lokeroihin ja tästä syystä niin nuoret juristimme kuin harjoittelijamme saavat työskennellä laajasti eri juridisten osa-alueiden parissa. Tämä onkin erinomainen tapa muodostaa parempi käsitys siitä, mihin tulevaisuudessa haluaa erikoistua. Meille jokainen työntekijä on yksilö – saat henkilökohtaista opastusta työssä ja huomioimme myös jokaisen erityistoiveet. Sekä harjoittelijoillemme että uusille juristeillemme nimetään juristeistamme mentori, joka toimii työn alkuvaiheen tukena ja turvana.

Meillä henkilöstön vaihtuvuus on pientä ja työyhteisö tiivis ja mukava. Järjestämme paljon yhteisiä aktiviteetteja ja panostamme työviihtyvyyteen. Meillä olet enemmän kuin pelkkä työntekijä muiden joukossa!

Facebook | LinkedIn | Instagram | www.waselius.fi

Maria Lehtimäki
avustava juristi 2012- / osakas 2020-

“Aloitin Waseliuksella valmistuttuani Helsingin oikiksesta. Teen pääasiallisesti rahoitus- ja pääomamarkkinatransaktioita ja finanssiregulaatiota, mutta silloin tällöin olen päässyt tai joutunut myös muun muassa riitahommiin. Meillä yksi parhaista asioista onkin työtehtävien monipuolisuus, mikä mahdollistaa kasvun kokonaisvaltaiseksi liikejuridiikan asiantuntijaksi. Tykkään myös kansainvälisyydestä, mikä omissa työtehtävissä on ilmennyt päivittäisen kansainvälisen kanssakäymisen lisäksi secondmentina Lontooseen.”

Felix Suihko
harjoittelija 2021

“Olen työskennellyt vasta neljä kuukautta täysipäiväisenä harjoittelijana Waseliuksella mutta kokemus on jo nyt ollut hyvin opettavainen ja mielenkiintoinen. Suurin osa harjoittelijoistamme työskentelevät osa-aikaisina, jolloin opiskelu työn ohella onnistuu paremmin. Harjoittelijoilla on upea mahdollisuus olla osana erilaisia tiimejä ja auttaa erilaisissa toimeksiannoissa ja saavat kokemusta oikeudenaloista, jotka aidosti kiinnostavat heitä. Aloittavalle juristille suuri plussa on Waseliuksen kannustava ja motivoiva työympäristö, jossa kokeneet kollegat opettavat sinulle paljon asioita, mutta ovat samalla myös loistavaa seuraa työn ulkopuolella.”

Ida Keränen
harjoittelija 2019, avustava juristi 2019-

“Olen työskennellyt Waseliuksella traineena yli puolen vuoden ajan, ja nyt jatkan toimistossa juristina valmistuttuani. Meillä parasta on se, että työssä pääsee sekä tutustumaan monipuolisesti useisiin eri oikeudenaloihin että syventämään omaa osaamistaan niillä aloilla, jotka erityisesti kiinnostavat. Innostavien työtehtävien lisäksi meillä on hyvin kannustava ja lämminhenkinen työyhteisö, jonka kanssa on mukava viettää aikaa myös työn ulkopuolisissa aktiviteeteissa!”

Janiela Valtonen
harjoittelija 2019- / avustava juristi 2020-

“Olin työskennellyt Waseliuksella lakimiesharjoittelijana vasta muutaman viikon verran, kun pääsin heti mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja syventämään osaamistani eri oikeudenaloilta. Täällä harjoittelijalle annetaan mahdollisuus kehittyä tulevana juristina kannustavien työkavereiden avulla itselle mielenkiintoisten tehtävien parissa. Waseliuksella on lämmin vastaanotto ja mahtava tiimihenki, joka näkyy myös vapaa-ajan aktiviteeteissa!”

Legal trainee

Suurin osa opiskelijoistamme työskentelevät meillä osa-aikaisina (kaksi päivää viikossa) ja toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla, mutta toisinaan palkkaamme opiskelijoita myös projektiluontoisempiin täysipäiväisiin noin puolen vuoden kestäviin työsuhteisiin. Yliopiston kesäloman aikana kaikki harjoittelijamme työskentelevät meillä täysipäiväisesti.

​Meillä harjoittelijat ovat aidosti osa muuta tiimiä ja koemme tärkeäksi auttaa heitä heidän ammatillisessa kehityksessään. Waseliuksen harjoittelijana pääset tekemään tiiviisti töitä kaikkien kanssa, osakkaista avustaviin juristeihin ja assistentteihin. Harjoitteluohjelma on kaikille sama. Näin ollen kaikki harjoittelijat pääsevät tekemään samoja tehtäviä, riippumatta siitä oletko opintojesi alku- vai loppuvaiheessa.

Avustava juristi

Aloittelevana juristina kehityt meillä laaja-alaiseksi ammattilaiseksi, sen sijaan, että asiantuntemuksesi rajoittuisi vain yhteen juridiseen osa-alueeseen. Näin saat hyvän juridisen alustan, jonka pohjalta on hyvä jatkaa kehittymistä kapeamman osa-alueen asiantuntijaksi. Kaikki avustavat juristit työskentelevät suoraan osakkaiden tai vanhempien juristien kanssa.

Avustavan juristin työpäivän pituus vaihtelee päivästä toiseen. Meillä Waseliuksella ymmärrämme, että myös juristeilla on oikeus vapaa-aikaan ja siksi meillä onkin käytössä ”työaikapankki”, joka korvaa juristiemme normaalia työpäivää ylittävän työpanoksen joko rahana tai vapaana.

Avoimet työpaikat

Ei uusia työpaikkailmoituksia

Ei avoimia työpaikkoja?

Me Waseliuksella otamme vastaan avoimia hakemuksia ympäri vuoden.
Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta!

Rekrytointiprosessi

”Parasta Waseliuksella on, että harjoittelijanakin pääsee aidosti osaksi arvostettua ja ammattitaitoista tiimiä sekä loistavaa työyhteisöä”

”Parasta Waseliuksella on, että harjoittelijanakin pääsee aidosti osaksi arvostettua ja ammattitaitoista tiimiä sekä loistavaa työyhteisöä”

Perustiedot

Liikevaihto noin 10M€​

Henkilöstömäärä noin 45 henkilöä​

Kaupungit, joihin opiskelija voi työllistyä Helsinki

 

Hakijat

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?
Arvostamme reipasta otetta työtehtäviin, huolellisuutta ja halua oppia uutta. Aikaisempi työkokemus liikejuridiikan parissa on plussaa muttei välttämätön.

Kielitaitovaatimukset
Hoidamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimeksiantoja, joten meille on tärkeää, että sinulla on erinomainen sekä englannin että suomen kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvosanojen merkitys teille?
Koulussa menestyminen on meille tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne, intohimo liikejuridiikkaan sekä aito halu kehittyä alan asiantuntijaksi.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?
Hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä. Jos sinulla vielä on positiivinen elämänasenne ja halukkuutta tarttua uuteen niin sovit tiimiimme!

Rekrytoinnit

Rekrytoimme vuosittain 2-3 opiskelijaa

Rekrytoimme vuosittain 1-4 juristia​

​Järjestämme rekrytointiprosessin aikana 2 haastattelukierrosta​​

Otamme vastaan kirjallisia hakemuksia

Otamme vastaan avoimia hakemuksia osoitteessa info@waselius.fi

 

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia tai määräaikaisia

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu, liikunta- tai kulttuurietu ja sairaanhoitovakuutus (Lähitapiolan työkykyvakuutus)

Maksamme vähintään Juristiliiton suosituspalkkaa

Ota yhteyttä

Jonna Bäckström-Suikki
Business Support Director

jonna.backstrom@waselius.fi
+358 9 668 9520

LinkedIn | www

Eteläesplanadi 24 A, 00130 Helsinki

@waseliusattorneys