Create the career you want, where you want

Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Eversheds Sutherlandin muodostavat nykyisin yli 70 toimistoa ja yli 5000 ammattilaista, jotka toimivat yli 30 eri maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla yhteensä 160 hengen voimin.

Lue lisää eversheds.fi

Perustiedot
Liikevaihto: 31 MEUR
Henkilöstö: 160
Toimistot: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Oulu, Tampere ja Turku

 

Rekrytoinnit
Rekrytoimme vuosittain opiskelijoita (kpl): 10-15
Rekrytoimme vuosittain juristeja (kpl): 5-10

 

Harjoittelijana meillä

Junior Legal Trainee
1.-3. vuoden opiskelijat


Senior Legal Trainee
4. vuoden opiskelijat ja sitä edistyneemmät

Kesätyöntekijät
Opintojen kaikissa vaiheissa olevat opiskelijat

Hakijat

 • Positiivinen can do -asenne, oma-aloitteisuus, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä it-taidot, nopea oppimis- ja omaksumiskyky sekä into kehittyä ammattilaisena.
 • Suomi, englanti ja ruotsi. Kansainvälisenä toimistona kaikki kielitaito ja kulttuurien tuntemus on iso lisäarvo käytännön työssä.
 • Arvostamme koulu- ja opintomenestystä. Korkea opiskelumotivaatio ja suoritukset osoittavat tahtoa kehittyä. Varmistamme myös, että harjoittelijat menestyvät opinnoissaan, ja pyrimme järjestämään työajat joustavasti.
 • Toivomme, että harjoittelijat viihtyvät aidosti globaalissa työympäristössä. Maarajat ylittävät työtiimit sekä erilaisten työkulttuurien kohtaaminen ovat osa arkeamme.

 

Rekrytointiprosessi

 • otamme vastaan kirjallisia hakemuksia: kyllä
 • otamme vastaan videohakemuksia: kyllä
 • otamme vastaan avoimia hakemuksia: kyllä

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat

 • Toistaiseksi voimassa olevia: kyllä
 • Määräaikaisia: kyllä

 

Työsuhteisiin liittyvät edut

 • henkilöstöetuohjelma
 • hieronta
 • lounas- ja liikuntasetelit
 • matkapuhelinetu (tarpeen mukaan)
 • työterveyden ja hammashoidon palvelut (tarpeen mukaan)

 

Palkkarakenteemme on tehty yhdessä opiskelijoidemme kanssa, koska työsuhteet ovat pitkäaikaisia. Työyhteisön aito jäsenyys, osaamistiimityö sekä laaja henkilöstöetujärjestelmä ovat tarjolla koko henkilöstölle, jossa harjoittelijat ovat tärkeä osa.

Tutustu evershedsläisiin

Alex Niva
Senior Legal Trainee

“Aloitin Evershedsillä notaarivaiheen loppumetreillä kolmannen vuoden keväänä. Ensimmäisestä päivästä lähtien tiesin viihtyväni Evershedsillä; työilmapiiri meillä on kannustava ja ihmiset ovat ystävällisiä ja omaavat juristille poikkeuksellisen hyvän huumorintajun. Olen päässyt mukaan moneen eri osaamistiimiin ja onkin ollut hienoa päästä syventymään useampaan oikeudenalaan. Osaamistiimejä valitessa minua kuunneltiin ja selvitettiin omat mielenkiinnon kohteeni, joiden perusteella pyrittiin sijoittamaan minut mahdollisimman mielekkäisiin tiimeihin. On ollut aivan huikeaa, kuinka paljon juristit luottavat Evershedsillä harjoittelijoiden osaamiseen ja kuinka juristit ottavat avosylin harjoittelijoita mukaan erilaisiin projekteihin. Olenkin pääsyt syventämään osaamistani monilla mitä erilaisimmilla alueilla; työtehtävät ja projektit ovat todella erilaisia luonteeltaan, eikä osaamistiimijakokaan rajoita sitä, mistä työtehtävät tulevat.“

Matti Jonkka
Junior Associate

“Harjoittelu Evershedsillä tarjosi hienon mahdollisuuden tutustua monipuolisesti eri oikeudenaloilla esiintyviin kysymyksiin käytännössä. Opiskelun ja harjoittelun yhdistäminen muodosti toisiaan tukevan kokonaisuuden, jossa pääsi hyödyntämään opiskeluissa opittua teoriaa käytännön tasolla. Valmistuttuani jatkoin lakimiehenä Evershedsillä, ja olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin toimeksiantoihin osana ammattitaitoista tiimiä. Meillä omaa osaamistaan pääsee kehittämään pitkälti omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Aiempien harjoittelujaksojen ansiosta oma osaaminen on karttunut laajasti jo ennen valmistumista.”

Else Leppänen
Associate

“Aloitin Evershedsillä Senior Traineena viimeisenä opiskeluvuotenani. Minulla ei ollut aikaisempaa työkokemusta asianajotoimistosta, mutta huomasin nopeasti viihtyväni Evershedsillä ja ajattelevani, että tänne olisi mahtavaa jäädä myös valmistumisen jälkeen. Eniten pidän monipuolisista ja haastavista työtehtävistä, joita on saanut tehdä harjoittelijasta lähtien. Työskentelen ICT-tiimissä erikoisalueenani tietosuoja-asiat, mutta varsinkin oikkarina työtehtäviä voi tulla miltä tahansa toimistomme oikeudenalalta. Evershedsin kansainvälisyydestä johtuen työtehtäviä tulee paljon myös ulkomaisilta asiakkailta.”

Juristipodi

Kansainväliset verkostot

Kuinka omaa verkostoa voi luonnollisesti kasvattaa ja pitää yllä? Entä kuinka kansainväliset verkostot voivat mahdollistaa juristina työskentelyn ulkomailla? Verkostoitumisen tärkeyttä ei voi korostaa liikaa ja verkostoja voi kartuttaa monin eri tavoin – esimerkiksi kansainvälisessä asianajotoimistossa yrityksen maailmanlaajuinen verkosto tulee luontaisesti henkilökohtaisen verkoston jatkeeksi. Jaksossa Eversheds Asianajotoimiston Senior Associate Sanna Soukko kertoo kokemuksiaan kansainvälisten verkostojen luomisesta sekä niiden tarjoamista yllättävistäkin mahdollisuuksista.

Liikejuridiikka muutoksessa

2020 on alkanut poikkeuksellisissa merkeissä ja se näkyy myös juristien työssä. Uuden vuosikymmenen aikana myös juridiikka tulee muuttumaan ja jaksossa käsitelläänkin juridiikan uusia tuulia liikejuridiikan näkökulmasta. Vieraina osakas Tuomas Penttilä ja Associate Miika Huhtinen Eversheds Asianajotoimistosta.

Lisätietoja

Sanni Kirmanen
HR Specialist

sanni.kirmanen@eversheds.fi
+358 10 684 1670