Oikeita ratkaisuja

LIEKE Asianajotoimisto Oy on keskittynyt energian ja infrastruktuurin, rakentamisen sekä julkisen sektorin liikejuridiikkaan. Ratkaisemme asiakkaidemme oikeudellisia haasteita monipuolisesti juridiikan eri osa-alueilla yhtiöoikeudesta riidanratkaisuun ja työoikeudesta tietosuojaan. Tarjoamme oikeita ratkaisuja tiiviin asiakasyhteistyön tuloksena.

Liekkeeläiset

Erilaisista koulutus- ja urakokemustaustoista koostuva asiantuntijakuntamme on ainutlaatuinen yhdistelmä oikeudellista erityisosaamista ja toimialatuntemusta, mikä tuottaa asiakkaillemme konkreettisia liiketoimintatuloksia. Oikeudellisen neuvonnan asiantuntijatiimimme koostuu noin 25 juristista, joista 7 on osakkaita. Viisihenkinen harjoittelijatiimimme sekä Back office -henkilökuntamme täydentää Liekkeen henkilöstön määrän kokonaisuudessaan noin 35 henkilöön.

Harjoittelijana Liekkeellä

Harjoittelujakso Liekkeellä kehittää oikeudellista osaamistasi monipuolisesti, koska harjoittelijamme työskentelevät kaikkien praktiikoidemme tukena. Työskentelytaitojesi kehittyminen käynnistyy kattavan perehdytyksen myötä ja pääset harjoittelemaan oppimaasi oman juristitutorin tukemana. Eri asiantuntijoiden kanssa työskentely rikastuttaa näkemystäsi erilaisista työskentelytavoista ja luo mahdollisuuden tutustua ja verkostoitua harjoittelusi aikana koko asiantuntijatiimimme kanssa. Koemmekin, että työyhteisömme parhaita puolia ovat mukavat työkaverit ja hyvä yhteishenki. Tiiviin porukkamme ansiosta ilmapiiri on välitön ja toisia eteenpäin kannustava.

LinkedIn | Instagram

TRAINEE

Trainee-ohjelmamme on tarkoitettu alkuvaiheen oikeustieteen opiskelijoille. Tehtävä sopii sinulle, jos olet suorittanut jo vähintään ensimmäisen vuoden oikeustieteen opinnot ja haluat tutustua asianajotoimiston arkeen. Harjoittelussa pääset tekemään juridisten tehtävien ohella asiakaspalvelua, ja pääset avustamaan toimistohenkilökuntaamme erilaisissa vaihtelevissa tehtävissä. Harjoittelujakso kestää kahdeksan kuukautta ja sen aikana työskentely on osa-aikaista. Työvuoroja on sopimuksen mukaan.

Lue lisää >

ASSOCIATE TRAINEE

Associate Trainee -ohjelmamme on tarkoitettu määrätietoisille oikeustieteiden opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kartuttamaan käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisten tehtävien parista. Jos opintosi ovat loppusuoralla ja olet valmis sitoutumaan täysipäiväiseen työntekoon, voit hakea määräaikaiseen, neljän kuukauden pituiseen Associate Trainee -ohjelmaamme.

Lue lisää >

PERUSTIEDOT

Liikevaihto 7,8 M€

Henkilöstömäärä noin 35 henkilöä

​Kaupungit, joihin opiskelija voi teillä työllistyä Helsinki

 

REKRYTOINNIT

Rekrytoimme vuosittain 8-10 opiskelijaa

Rekrytoimme vuosittain 1-3 juristia

Otamme vastaan kirjallisia hakemuksia

​Järjestämme rekrytointiprosessin aikana 1-2 haastattelukierrosta

Verkostoidu kanssamme urasivuillamme, jotta voimme kertoa sinulle ensimmäisten joukossa, kun sinua kiinnostava haku aukeaa!

 

TYÖSUHTEET

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia​

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu sekä liikunta- tai kulttuurietu

Maksamme vähintään Juristiliiton suosituspalkkaa

HAKIJAT

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?
Trainee-harjoittelijoidemme osalta odotamme, että oikeustieteen opinnoista olisi jo jonkun verran kokemusta harjoittelujakson alkaessa. Associate Trainee -harjoittelijoiden tulisi olla opintojensa loppusuoralla harjoittelun alkaessa, sillä he osallistuvat samankaltaisiin työtehtäviin kuin vastavalmistuneet juristimme. Lisäksi odotamme harjoittelijoiltamme aitoa kiinnostusta liikejuridiikkaa kohtaan, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista ja päämäärätietoista työotetta. Arvostamme lisäksi hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, sujuvaa englannin kielen osaamista, sekä hyviä tekstinkäsittely- ja tiedonhakutaitoja.

Kielitaitovaatimukset
Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi, mutta emme edellytä sitä.

​Arvosanojen merkitys teille
Vaikka arvostamme hyvää koulumenestystä, se ei ole meille tärkein valintakriteeri. Arvioimme hakijakandidaatteja aina monipuolisesti ottaen huomioon myös hakijan aiemmat taustat ja yksilölliset vahvuudet.

​Mitä muuta arvostatte työntekijässä?
Työyhteisömme on valttikorttimme ja toivomme, että uudet työntekijämme tulevat rohkeasti omana itsenään osaksi porukkaamme. Arvostamme vuorovaikutustaitoja, avointa ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä aitoa kiinnostusta liikejuridiikkaa kohtaan. Koemme asiakaslähtöisyyden ja laatutarkan työskentelyotteen tärkeiksi arvoiksi toiminnassamme.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei uusia työpaikkailmoituksia

TYÖNTEKIJÄMME KERTOVAT

”Aloitin aikoinaan työurani LIEKE Asianajotoimistossa yhtiöoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Liekkeeläiset kannustivat minua hakemaan tuomioistuinharjoitteluun, ja suoritetun auskultoinnin jälkeen työskentelin käräjätuomarina ja hovioikeuden esittelijänä. Kaipuu Liekkeelle ei kuitenkaan hellittänyt, ja niinpä palasin Liekkeelle alkuvuodesta 2022. Liekkeellä pääsen monipuolisesti työskentelemään ja hyödyntämään osaamistani minua erityisesti kiinnostavissa riidanratkaisu- ja työoikeustoimeksiannoissa yhtiöoikeutta unohtamatta. LIEKE Asianajotoimisto on mahdollistanut minulle oman näköiseni urapolun, mitä mukavimman työyhteisön ympäröimänä.”

Mira Rantamoijanen

Asianajaja, varatuomari

”Siirryin Liekkeelle alkuvuodesta 2020 kansainvälisen energiayhtiön lakimiehen tehtävästä, missä aloitin valmistumiseni jälkeen 2017. Liekkeellä minulla on ollut mahdollisuus päästä tekemään haastavaa juridiikkaa eri tyyppisille asiakkuuksille osaamisalueillani energiateollisuudessa, kiertotaloudessa ja rakentamisessa. Hoidan toimeksiantoja itsenäisesti, mutta aina yhteistyössä tiimin kanssa ja kokeneempien asiantuntijoidemme avun ollessa saatavilla. Näistä syistä olen mielestäni kehittynyt Liekkeellä juristina paljon lyhyessä ajassa. Ammatillisen kehityksen lisäksi, minulle tärkeimpiä osa-alueita Liekkeellä työskentelyssä ovat hyvä yhteishenki ja töiden vastapainona toteutuva riittävä vapaa-aika.”

Panu Vasama

Asianajaja

Muistan edelleen elävästi toimiston nimiosakkaan toteamuksen työhaastatteluni päätteeksi loppuvuodesta 2002. Tuosta työhaastattelusta on kulunut jo yli 15 vuotta – ajanjakso, johon mahtuu mielenkiintoinen urapolku lakimiesharjoittelijasta ensin asianajajaksi ja sitten asianajotoimiston osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi. Vaikka toimenkuva on toki vuosien varrella muuttunut, on kaikkia urapolkuni vaiheita Liekkeellä yhdistänyt sekä mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät että mahtavat kollegat!​

Ville Vyyryläinen

Osakas, toimitusjohtaja

OTA YHTEYTTÄ

Marianna Holmberg

Marketing, People & Culture Specialist

+358 50 535 4575