TULE TEKEMÄÄN KOVIA JUTTUJA HYVÄSSÄ HENGESSÄ

Haaveiletko juristin urasta alan huipulla? Castrén & Snellman on vaativien asianajopalvelujen edelläkävijä. Erottuvan reseptimme aineksia ovat mutkattomuus, aito yhteistyö ja perinteemme ylittää odotukset. Tuomme haastaviin tilanteisiin kansainvälisesti tunnustettua osaamista, kirkasta ajattelua ja ratkaisukeskeiset asiantuntijat. 

Asiakkaidemme menestyksen mahdollistaminen ja oikeusturvasta huolehtiminen ovat olemassaolomme perusta. Castrén & Snellman on täyden palvelun asianajotoimisto, jossa pääset työskentelemään eri toimialoja edustavien asiakkaiden kanssa energia-alasta pääomamarkkinoihin. Voit kehittää omaa asiantuntemustasi syventymällä useampaan liikejuridiikan alaan ja saat runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisesi kehittämiseen. 

Aloita menestystarinasi harjoitteluohjelmissamme

Meiltä löydät sopivan harjoittelupaikan opintojesi kaikkiin vaiheisiin. Tarjoamme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia palkallisia harjoittelumahdollisuuksia. Harjoitteluohjelmissamme vuosittain lähes sata opiskelijaa tutustuu liikejuridiikkaan ja asianajotoimiston arkeen osallistumalla asiakastyöhön ja toimistomme kehittämiseen. Ohjelmamme tarjoavat sinulle hyvän pohjan menestyä urallasi.

Olemme huippuosaajien yhteisö

Castrén & Snellman on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki liikejuridiikan palvelut. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Vastuullisuus on päämäärä, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme. Kehitämme työyhteisöämme ja asiakkuuksiamme pitkäjänteisesti tulevaisuuteen katsoen.

Facebook | LinkedIn | Instagram | X

HARJOITTELUOHJELMAT

Meiltä löydät sopivan harjoittelupaikan opintojesi kaikkiin vaiheisiin. Tarjoamme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia palkallisia harjoittelumahdollisuuksia. Harjoitteluohjelmissamme vuosittain yli sata opiskelijaa tutustuu liikejuridiikkaan ja asianajotoimiston arkeen osallistumalla asiakastyöhön ja toimistomme kehittämiseen. Ohjelmamme tarjoavat sinulle hyvän pohjan menestyä urallasi.

 

Nuorempi harjoittelija

 • Avustat juristejamme ja liiketoiminnan palvelujamme monipuolisissa toimistotehtävissä.
 • Pääset tutustumaan asianajotoimiston arkeen.
 • Olet opintojesi alkuvaiheessa.
 • Työskentelet lukuvuosien aikana osa-aikaisesti, noin kahtena päivänä viikossa. Kesäisin työskentely on kokoaikaista.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 4 kuukautta.
 • Harjoittelujaksot alkavat tammi-, touko- ja syyskuussa.

Lue lisää >

 

Legal Tech -harjoittelija

 • Työskentelet dokumenttien automatisoinnin ja tekoälyohjelmiston käytön parissa.
 • Olet opintojesi alku- tai keskivaiheilla.
 • Työskentelet osa-aikaisesti, noin kahtena – neljänä päivänä viikossa.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 12 kuukautta.
 • Harjoittelujaksot alkavat tammi- ja syyskuussa.

Lue lisää >

KM-harjoittelija

 • Avustat juristejamme monipuolisesti erilaisissa tiedonhauissa.
 • Pääset kehittämään analyyttisiä tiedonhakutaitojasi.
 • Opintosi ovat puolivälissä (noin 160 opintopistettä).
 • Työskentelet lukuvuosien aikana osa-aikaisesti, noin kahtena – neljänä päivänä viikossa. Kesäisin työskentely on kokoaikaista.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 12 kuukautta.
 • Harjoittelujaksot alkavat tammi- ja syyskuussa.

Lue lisää >

Vanhempi harjoittelija

 • Työtehtäväsi ovat hyvin lähellä vastavalmistuneen juristin työnkuvaa.
 • Pääset kehittämään oikeudellista osaamistasi.
 • Olet opintojesi loppusuoralla.
 • Työskentelet kokoaikaisesti. Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 4 kuukautta.
 • Harjoittelujaksot alkavat tammi-, touko- ja syyskuussa.

Lue lisää >

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei uusia työpaikkailmoituksia

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, kannattaa jättää avoin hakemus täällä.

Palkkaamme oikeustieteiden opiskelijoita erilaisille harjoittelujaksoille kolme kertaa vuodessa.  

TUTUSTU CASSULAISIIN

“Urani Cassulla alkoi harjoitteluohjelman kautta. Työskentelin ensin harjoittelijana useammassa transaktiolinjan tiimissä kunnes lopulta aloitin työt juristina yrityskauppatiimissä. Harjoitteluohjelma tarjosi luonnollisen mahdollisuuden tutustua transaktiolinjan eri tiimeihin ja auttoi minua löytämään minulle sopivimman tiimin ja oikeudenalan. Tiimissämme tehdään tiivistä yhteistyötä talon muiden ryhmien kanssa ja olenkin iloinen, että pääsin tutustumaan monipuolisesti eri tiimeihin jo harjoitteluni aikana. Valmistumisen jälkeen tältä pohjalta on ollut helppo jatkaa juristina yhteistyötä erilaisissa yrityskauppaprojekteissa.”

Tiina Forss

Associate

“Cassulla pääsee kehittämään yliopistolla opittuja taitoja huippuammattilaisten kanssa avoimessa ja kannustavassa työilmapiirissä. Tiimihenki on todella hyvä, ja jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan.”

Robin Ollus

Associate

ARTIKKELIT

Juristin tärkein ominaisuus on uteliaisuus ja halu oppia aina uutta

Ilona Karppinen on kulkenut pitkän ja vaiherikkaan urapolun Castrén & Snellmanilla aina nuoremmasta harjoittelijasta nykyiseen partner elect-juristin työhön. Ilonalta jos keneltä voi kysyä, millaista on kehittää omaa osaamistansa ja kasvaa suuressa asianajotoimistossa.

Lue lisää >

JURISTIPODI

22. Vastuullisuus juristin työssä

Miten vastuullisuus heijastuu juristin työhön ja mistä eri osa-alueista vastuullisuus koostuu? Tänä päivänä vastuullisuuden ajatellaan olevan sitä, mikä ylittää vallitsevan lainsäädännön tason, mutta näkökulma on koko ajan muuttumassa. Myös lainsäädännössä vastuullisuus alkaa näkymään entistä vahvemmin ja tulevaisuudessa muutos tuleekin olemaan iso. Tässä samassa myös juristin rooli vastuullisuuteen ohjaavana kumppanina korostuu. Vastuullisuuden maailmaan perehdytään yhdessä Castrén & Snellmanin Osakas ja Head of Sustainability Anna Kuusniemi-Laineen kanssa.

 

43. Monipuolinen ura yhdellä työnantajalla

Nykyään työpaikan vaihto uran aikana on enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta yhdenkin työnantajan leivissä voi luoda merkittävän uran ja kartuttaa kokemusta monipuolisista tehtävistä. Asianajaja, varatuomari ja osakas Pauliina Tenhunen vieraili Juristipodissa kertomassa 30-vuotisesta urastaan ja vaiheikkaasta matkastaan Castrén & Snellmanilla.

PERUSTIEDOT

 

Perustiedot
 • Liikevaihto: 69 miljoonaa euroa
 • Henkilöstön määrä: n. 300
 • 1 000 kumppanitoimistoa 90 maassa

 

Rekrytoimme
Työsuhteet
 • Vakituisessa työsuhteessa olevat asiantuntijamme pääsevät valitsemaan itselleen sopivat edut Etulaarista, lue tästä lisää blogistamme
 • Kohtaamispaikallamme Torilla on tarjolla aamu- ja välipalaa
 • Kuntosalimme Paja on kaikkien työntekijöidemme käytössä
 • Harjoittelujaksot ovat määräaikaisia. Jakson kesto vaihtelee harjoittelijaohjelmasta riippuen 4 kuukaudesta 12 kuukauteen.
 • Harjoittelijoiden kokonaispalkat perustuvat juristiliiton suosituksiin.
 • Opiskelijoiden etuihin kuuluvat mm. lounas- sekä liikunta- ja kulttuurietu.

MITÄ ODOTAMME HARJOITTELIJOILTA

 

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Vaadittava osaaminen riippuu tietenkin harjoitteluohjelmasta. Tärkeintä kaikilla harjoittelijoilla on aito innostus alaa kohtaan. Työkokemus katsotaan eduksi. Nuoremmilla harjoittelijoilla on hyötyä esimerkiksi aiemmasta asiakaspalvelukokemuksesta, KM-harjoittelijoilla työkokemuksesta, jossa on päässyt oppimaan ja soveltamaan tiedonhankinnan taitoja ja legal tech -harjoittelijat hyötyvät esimerkiksi harrastuneisuudesta teknologian parissa. Vanhemmilla harjoittelijoilla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta lakialan työtehtävistä.

Millaista kielitaitoa edellytätte?

Odotamme hakijoiltamme hyvää kielitaitoa. Hyvä suomen kielen taito ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Millainen painoarvo arvosanoilla on rekrytoinnissa?

Arvostamme hyviä arvosanoja. Katsomme kuitenkin rekrytoinnissa aina kokonaisuutta, josta arvosanat muodostavat vain yhden osan.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Arvostamme avointa, energistä ja luovaa otetta työhön. Ideaalihakijamme on ratkaisukeskeinen, joustava ja kunnianhimoinen. Arvostamme myös aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä tiimityötaitoja. Lisäksi meille on tärkeää, että kaikki työntekijämme pystyvät jakamaan toimistomme arvot.

Muita kysymyksiä harjoitteluun liittyen? Tutustu FAQ-sivuumme, josta löydät useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin.

OTA YHTEYTTÄ

Saga Heino
Henkilöstökoordinaattori
Nuoremmat-, KM- ja Legal tech -harjoittelijat

Puh. 020 7765 036
saga.heino@castren.fi

Riitta Vuorenvirta
HR Business Partner
Juristirekrytointi, Vanhemmat harjoittelijat

Puh. 020 7765 495
riitta.vuorenvirta@castren.fi

Salla Jortikka
HR Business Partner
Juristirekrytointi, Vanhemmat harjoittelijat

Puh. 020 7765 044
salla.jortikka@castren.fi