TULE TEKEMÄÄN KOVIA JUTTUJA HYVÄSSÄ HENGESSÄ


Haaveiletko asianajajan urasta alan huipulla? Meillä neuvot kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa ja kehityt alan todelliseksi huippuasiantuntijaksi.

Täyden palvelun asianajotoimistossamme pääset työskentelemään eri toimialoja edustavien asiakkaiden kanssa energia-alasta pääomamarkkinoihin. Voit kehittää omaa asiantuntemustasi syventymällä useampaan liikejuridiikan alaan ja saat runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisesi kehittämiseen.

Aloita menestystarinasi harjoitteluohjelmissamme

Meiltä löydät sopivan harjoittelupaikan opintojesi kaikkiin vaiheisiin. Tarjoamme sekä osa-aikaisia että koko-aikaisia palkallisia harjoittelumahdollisuuksia. Harjoitteluohjelmissamme vuosittain lähes sata opiskelijaa tutustuu liikejuridiikkaan ja asianajotoimiston arkeen osallistumalla asiakastyöhön ja toimistomme kehittämiseen. Ohjelmamme tarjoavat sinulle hyvän pohjan menestyä urallasi.

Olemme huippuosaajien yhteisö

Castrén & Snellman on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki liikejuridiikan palvelut. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Vastuullisuus on päämäärä, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme. Kehitämme työyhteisöämme ja asiakkuuksiamme pitkäjänteisesti tulevaisuuteen katsoen.

Facebook | LinkedIn | Instagram | Twitter

HARJOITTELUOHJELMAT

Nuorempi harjoittelija

 • Avustat juristejamme ja liiketoiminnan palvelujamme monipuolisissa toimistotehtävissä.
 • Pääset tutustumaan asianajotoimiston arkeen.
 • Olet opintojesi alkuvaiheessa.
 • Työskentelet lukuvuosien aikana osa-aikaisesti, noin kahtena päivänä viikossa. Kesäisin työskentely on kokoaikaista.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 4 kuukautta.

Lue lisää >

 

Legal Tech -harjoittelija

 • Työskentelet dokumenttien automatisoinnin ja tekoälyohjelmiston käytön parissa.
 • Olet opintojesi alku- tai keskivaiheilla.
 • Työskentelet osa-aikaisesti, noin kahtena tai kolmena päivänä viikossa.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 12 kuukautta.

Lue lisää >

KM-harjoittelija

 • Avustat juristejamme monipuolisesti erilaisissa tiedonhauissa.
 • Pääset kehittämään analyyttisiä tiedonhakutaitojasi.
 • Opintosi ovat puolivälissä (noin 160 opintopistettä).
 • Työskentelet lukuvuosien aikana osa-aikaisesti, noin kahtena tai kolmena päivänä viikossa. Kesäisin työskentely on kokoaikaista.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 12 kuukautta.

Lue lisää >

Vanhempi harjoittelija

 • Työtehtäväsi ovat hyvin lähellä vastavalmistuneen juristin työnkuvaa.
 • Pääset kehittämään oikeudellista osaamistasi.
 • Olet opintojesi loppusuoralla.
 • Työskentelet kokoaikaisesti. Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 4 kuukautta.

Lue lisää >

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei uusia työpaikkailmoituksia

TUTUSTU CASSULAISIIN

“Urani Cassulla alkoi harjoitteluohjelman kautta. Työskentelin ensin harjoittelijana useammassa transaktiolinjan tiimissä kunnes lopulta aloitin työt juristina yrityskauppatiimissä. Harjoitteluohjelma tarjosi luonnollisen mahdollisuuden tutustua transaktiolinjan eri tiimeihin ja auttoi minua löytämään minulle sopivimman tiimin ja oikeudenalan. Tiimissämme tehdään tiivistä yhteistyötä talon muiden ryhmien kanssa ja olenkin iloinen, että pääsin tutustumaan monipuolisesti eri tiimeihin jo harjoitteluni aikana. Valmistumisen jälkeen tältä pohjalta on ollut helppo jatkaa juristina yhteistyötä erilaisissa yrityskauppaprojekteissa.”

Tiina Forss

Associate

“Cassulla pääsee kehittämään yliopistolla opittuja taitoja huippuammattilaisten kanssa avoimessa ja kannustavassa työilmapiirissä. Tiimihenki on todella hyvä, ja jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan.”

Robin Ollus

Associate

ARTIKKELIT

Tuore asianajaja suosittelee secondmentia: ”Todella opettavainen kokemus”

Asianajaja, senior associate Anu Sillanmäki kannustaa kollegoitaan lähtemään secondmentille. Secondmentillä työskennellään tilapäisesti joko toisessa tiimissä tai asiakasyrityksessä. Anu oli keväällä 2020 kolme kuukautta secondmentillä Metsä Groupissa.

Lue lisää, mitä Anu oppi secondmentiltä >

Juristin tärkein ominaisuus on uteliaisuus ja halu oppia aina uutta

Ilona Karppinen on kulkenut pitkän ja vaiherikkaan urapolun Castrén & Snellmanilla aina nuoremmasta harjoittelijasta nykyiseen partner elect-juristin työhön. Ilonalta jos keneltä voi kysyä, millaista on kehittää omaa osaamistansa ja kasvaa suuressa asianajotoimistossa.

Lue lisää >

JURISTIPODI

22. Vastuullisuus juristin työssä

Miten vastuullisuus heijastuu juristin työhön ja mistä eri osa-alueista vastuullisuus koostuu? Tänä päivänä vastuullisuuden ajatellaan olevan sitä, mikä ylittää vallitsevan lainsäädännön tason, mutta näkökulma on koko ajan muuttumassa. Myös lainsäädännössä vastuullisuus alkaa näkymään entistä vahvemmin ja tulevaisuudessa muutos tuleekin olemaan iso. Tässä samassa myös juristin rooli vastuullisuuteen ohjaavana kumppanina korostuu. Vastuullisuuden maailmaan perehdytään yhdessä Castrén & Snellmanin Osakas ja Head of Sustainability Anna Kuusniemi-Laineen kanssa.

 

PERUSTIEDOT

 

Perustiedot
 • Liikevaihto: 52 miljoonaa euroa
 • Henkilöstön määrä: n. 290
 • 1 000 kumppanitoimistoa 90 maassa

 

Rekrytoimme
 • Lähes sata opiskelijaa vuodessa
 • Otamme vastaan avoimia hakemuksia verkkosivuillamme
 • Lue lisää meistä työnantajana täällä

 

Työsuhteet
 • Harjoittelujaksot ovat määräaikaisia. Jakson kesto vaihtelee harjoittelijaohjelmasta riippuen 4 kuukaudesta 12 kuukauteen.
 • Lounas- sekä liikunta- ja kulttuurietu kuuluvat etuihimme
 • Harjoittelijoiden palkat perustuvat lakimiesliiton suosituksiin

MITÄ ODOTAMME HARJOITTELIJOILTA

 

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Vaadittava osaaminen riippuu tietenkin harjoitteluohjelmasta. Tärkeintä kaikilla harjoittelijoilla on aito innostus alaa kohtaan. Työkokemus katsotaan kuitenkin eduksi. Nuoremmilla harjoittelijoilla on hyötyä esimerkiksi aiemmasta asiakaspalvelukokemuksesta, KM-harjoittelijoilla työkokemuksesta, jossa on päässyt oppimaan ja soveltamaan tiedonhankinnan taitoja. Vanhemmilla harjoittelijoilla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta lakialan työtehtävistä.

Millaista kielitaitoa edellytätte?

Odotamme hakijoiltamme hyvää kielitaitoa. Hyvä suomen kielen taito ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Millainen painoarvo arvosanoilla on rekrytoinnissa?

Arvostamme hyviä arvosanoja. Katsomme kuitenkin rekrytoinnissa aina kokonaisuutta, josta arvosanat muodostavat vain yhden osan.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Arvostamme avointa, energistä ja luovaa otetta työhön. Ideaalihakijamme on ratkaisukeskeinen, joustava ja kunnianhimoinen. Arvostamme myös aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä tiimityötaitoja. Lisäksi meille on tärkeää, että kaikki työntekijämme pystyvät jakamaan toimistomme arvot.

OTA YHTEYTTÄ

Saga Heino
Henkilöstökoordinaattori
Nuoremmat-, KM- ja Legal tech -harjoittelijat

Puh. 020 7765 036
saga.heino@castren.fi

Riitta Vuorenvirta
HR Business Partner
Juristirekrytointi, Vanhemmat harjoittelijat

Puh. 020 7765 495
riitta.vuorenvirta@castren.fi

Salla Jortikka
HR Business Partner
Juristirekrytointi, Vanhemmat harjoittelijat

Puh. 020 7765 044
salla.jortikka@castren.fi