Asianajoassistentti

Asianajoassistentti

Julkaisupäivä

27.6.2024

Viimeinen hakupäivä

19.7.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://merkuriuslaw.fi/

Yrityksen osoite

Keskustori 5, 33100 Tampere

Yhteyshenkilö

Asianajotoimisto Merkurius Oy / Tiia Lehtonen ja Essi Silander

puhelinnumero

+358 50 571 7327

Sähköpostiosoite

office@merkuriuslaw.fi

Asianajotoimisto Merkurius Oy

Juridiikka on meille palveluammatti ja tärkeintä palvelussamme on lisäarvon tuottaminen asiakkaalle.

Asianajotoimisto Merkurius Oy on liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto Tampereella. Tiimillemme juridiikka on palveluammatti ja tärkeintä palvelussamme ovat käytännönläheiset, selkeät ratkaisut ja lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Toimistomme palvelut liittyvät esimerkiksi sopimuksiin, yritysjärjestelyihin, riidanratkaisuun, julkisiin hankintoihin ja kilpailuoikeuteen, tietosuojakysymyksiin, työoikeuteen sekä insolvenssioikeuteen. Toimistossa työskentelee tällä hetkellä 11 juristia ja kaksi asianajoassistenttia.

 

Haemme nyt vanhempainvapaan sijaisuuteen asianajoassistenttia määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle 19.8.2024–31.7.2025 (tai aloitus sopimuksen mukaan). Monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävänkuvaasi kuuluu mm. toimiston yleishallinnon ja juoksevien asioiden hoitamista, talous- ja HR-asioiden avustavaa hoitamista, laskutusta, tilaisuuksien järjestämistä (kokouskahveista isompiin koulutustilaisuuksiin), markkinointia (nettisivut, LinkedIn) sekä juristien assistenttitehtäviä. Juristien assistentin tehtäviin kuuluu esim. asiakirjojen ja esitysten laatimista ja oikolukua, yhteydenpitoa viranomaisiin, selvitystöitä ja avustamista konkurssi- ja yrityssaneerausasioissa.

 

Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja/tai työkokemusta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä Microsoft Office -ohjelmien (Word, PowerPoint, Excel) osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä oman työn johtamisen, asioiden priorisoinnin ja nopean reagoinnin taitoja. Työ edellyttää toimistolla läsnäoloa.

 

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, viihtyisät työtilat Tampereen keskustan ytimessä sekä henkilöstöetuina lounas- ja virike-etuudet sekä kattavan työterveyden.

 

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuskirjeesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.7.2024 mennessä osoitteeseen office@merkuriuslaw.fi. Voimme haastatella hakijoita hakemusten saapumisjärjestyksessä jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja Merkuriuksesta löydät osoitteesta www.merkuriuslaw.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat toimistopäällikkö Tiia Lehtonen ja assistentti Essi Silander (+358 50 571 7327).

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen office@merkuriuslaw.fi