Toimistosihteeri

Toimistosihteeri

Julkaisupäivä

9.7.2024

Viimeinen hakupäivä

15.8.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.jurentia.fi/

Yrityksen osoite

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Yhteyshenkilö

Soile Strandén

puhelinnumero

050 511 7024

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Asianajotoimisto Jurentia Oy on kasvava juridiikan asiantuntijaorganisaatio, jolla on toimipisteet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Asianajotoimisto Jurentia Oy on kasvava juridiikan asiantuntijaorganisaatio, jolla on toimipisteet Helsingin keskustassa, Vantaan Tikkurilassa sekä Espoon Leppävaarassa. Etsimme nuorekkaaseen joukkueeseemme toimistosihteeriä huolehtimaan toimistohallinnosta ja toimeksiantojen hoitamisesta yhdessä muun henkilöstömme kanssa. Tehtävä sijoittuu moderneihin ja loistavien kulkuyhteyksien äärellä oleviin toimitiloihimme Helsingissä (Kamppi) tai Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower).

Koulutamme sinut kädestä pitäen osaksi joukkuettamme, mutta kokemus sihteerin tehtävistä on eduksi tehtävää täytettäessä. Kokemustakin tärkeämpi ominaisuutesi on kuitenkin iloinen ilme ja positiivinen asenne – muut taidot jalostuvat tulevan kokemuksen kautta.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, modernit työtilat sekä runsaasti monipuolisia tehtäviä. Olet korvaamattoman tärkeä osa työyhteisöämme – sanalla sanoen olet yksi meistä.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 15.8.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi. Tutustu toimistoomme kurkkaamalla toimistomme rekrytointivideo. Mikäli rekrytointiin tai tehtävään liittyen on kysymyksiä, voit olla yhteydessä toimistopäällikköömme Soile Strandéniin 050 511 7027. Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa osoitteesta www.jurentia.fi.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@jurentia.fi