HR coordinator

HR coordinator

Julkaisupäivä

19.6.2024

Viimeinen hakupäivä

31.7.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://lieke.com/

Yrityksen osoite

Aleksanterinkatu 11 (sisäänkäynti Kluuvikatu 6 A), 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Marianna Holmberg

puhelinnumero

0505354575

Lieke Asianajotoimisto Oy

Lieke keskittyy toiminnassaan energia-alan, rakentamisen ja julkisen sektorin juridiikkaan sekä riidanratkaisuun.

Tutustu työnantajaan

HR coordinator kuljettaa työsuhteen elinkaareen liittyviä prosesseja eteenpäin ketterästi, työntekijälähtöisesti ja tarkalla, positiivisella can do -asenteella. Haettava rooli on yrityksessämme uusi, joten päivittäisten työtehtäviesi ohella pääset ideoimaan ja kehittämään erilaisia HR-prosesseja. Työskentelet toisena henkilönä HR-tiimissämme, mutta isossa kuvassa ympärilläsi on koko kymmenhenkisen, taloudesta, toimistoympäristöstä, HR:stä, asiakaskokemuksesta, markkinoinnista ja tapahtumista vastaava back office -tiimimme tuki. Dynaamisessa ja yhteisöllisessä porukassamme on helppo viihtyä! Olisiko tässä unelmatyösi?

 

Työsi fokus

· Hoidat työsuhteen elinkaareen liittyviä prosesseja, kuten työsuhteen alkamisen ja päättymisen käytännön asioita.

· Koordinoit perehdytyksiä ja varmistat, että työsuhde-etumme rullaavat mallikkaasti.

· Koordinoit rekrytointiprosesseja, julkaiset rekrytointi-ilmoituksia ja olet yhteydessä kandidaatteihin.

· Olet mukana suunnittelemassa erilaisia Liekkeen sisäisiä ja ulkoisia tapahtumia ja koordoit niihin liittyviä järjestelyitä ja yksityiskohtia.

· Olet mukana edustamassa Liekettä erilaisissa rekrytointitapahtumissa, jonka lisäksi pääset suunnittelemaan viestintää Liekkeen työnantajakuvasta.

· Hoidat palautteenantoprosesseja.

· Käytät HR- ja rekrytointijärjestelmiämme kuten Sympa ja Teamtailor.

· Päiviisi sisältyy lisäksi vaihtelevia HR-liitännäisiä tehtäviä, kuten sisäistä viestintää, raportointia ja erilaisten projektien koordinointia.

 

Toivomme sinulta

· että sinulla olisi tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi);

· aikaisempaa työkokemusta hallinnollisista tehtävistä;

· erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa;

· hyvää ja näppärää tietoteknistä osaamista (mm. MS Office 365); ja

· tarkkuutta, positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja intoa kehittää asioita            ”nextille levelille”.

 

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen

· HR-ohjelmisto Sympan käytöstä; ja

· asiantuntijaorganisaation HR-funktiosta.

 

Tarjoamme sinulle

· mielenkiintoisen, kokoaikaisen HR-tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa työkenttääsi ja samalla itseäsi sekä osaamistasi;

· kattavan perehdytyksen tehtävään ja tukeaan tarjoavat kollegat;

· kiinteän kuukausipalkan lisäksi kuulut bonusjärjestelmäämme;

· monipuoliset henkilöstöedut (mm. Edenred liikunta- ja kulttuurietu sekä hierontaetu. Lisäksi aktiivinen virkistystoimikuntamme järjestää säännöllisesti erilaisia tempauksia, joissa pääset viihtymään kollegoidesi kanssa. Viikoittain tapaamme yhteisellä perjantailounaalla ja syömme myös säännöllisesti aamupalaa yhdessä.);

· välittömän ilmapiirin työyhteisön ja kivat kollegat; ja

· työarjen uudenkarheissa, viihtyisissä toimistotiloissamme Helsingin Aleksanterinkadulla. Työaikasi ajoittuu klo 8–17 välille ja työtä tehdään lähityönä.  Satunnaiset etätyöpäivät onnistuvat meillä joustavasti.

 

Hae Liekkeelle!

Laita hakemuksesi meille urasivujemme kautta pian, mutta viimeistään 31.7.2024. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohtasi. Hakuajan umpeuduttua viestimme kaikille hakemuksen jättäneille rekrytointiprosessimme edistymisestä. Järjestämme haastattelut elokuussa heti hakuajan umpeuduttua. Haastattelukierroksia on kaksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Marketing, People & Culture Specialist Marianna Holmberg p. 050 535 4575 (ei aikavälillä 1.7.-22.7.).

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

 

Lieke on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto Helsingin keskustassa. Lieke keskittyy toiminnassaan energia-alan, rakentamisen ja julkisen sektorin juridiikkaan sekä riidanratkaisuun. Liekkeellä työskentelee noin 30 henkilöä juridiikan asiantuntijatehtävissä sekä 10 henkilöä liiketoimintaa tukevissa tehtävissä. Lue lisää www.lieke.com ja www.lieke.com/ura.

Hae työpaikkaa linkin kautta: lieke.teamtailor.com.