JURISTI ASIANAJOTOIMISTOON TAMPEREELLE

JURISTI ASIANAJOTOIMISTOON TAMPEREELLE

Julkaisupäivä

14.6.2024

Viimeinen hakupäivä

24.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

Hakijaa pyydetään esittämään palkkatoivomus. Tukeva pohjapalkka ja lisänä provisio.

Yrityksen verkkosivut

http://www.nokialaw.fi

Yrityksen osoite

Kelloportinkatu 1 B

Yhteyshenkilö

Mika Ala-Uotila

puhelinnumero

0400633408

Sähköpostiosoite

mika.ala-uotila@nokialaw.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy

Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy toimii Tampereen Kelloportinkadulla, päätoimialoina insolvenssi, kiinteistöt, perintö ja oikeudenkäynnit.

Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy tarjoaa monialaista ja vankkaa osaamista sekä ystävällistä palvelua erityisesti konkurssi- ja saneerausasioissa, asuntokauppa-, kiinteistö- ja rakennusurakkariidoissa, ympäristöasioissa, oikeudenkäynneissä sekä perintöasioissa.  Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy on perinteinen asianajotoimisto, joka toimii Tampereella Tampellan vanhassa pääkonttorissa sekä Nokialla Pirkkalaistorilla.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjolla on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi dynaamisessa ja nuorekkaassa tiimissä sekä avaimet kasvaa vastuulliseen asemaan toimistossamme.

Tehtävä edellyttää insolvenssi- ja perintöasioiden tuntemusta, toivomme oikeudenkäyntiavustajan lupaa ja arvostamme asianajajatutkintoa. Odotamme hakemuksia myös sopivan kokemustaustan omaavilta henkilöiltä, joilla oikeudenkäyntiavustajan lupa tai asianajotutkinto on lähitulevaisuudessa hankittuna.

Tulet hoitamaan itsenäisesti insolvenssi- ja perintöoikeuden piiriin kuuluvia toimeksiantoja. Lisäksi positiossa ovat mukana vahvasti myös kiinteistöoikeus.

Ideaalihakijalla on noin 1–3 vuotta valmistumisen jälkeistä kokemusta. Edellytämme itsenäistä työskentelyotetta ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Arvostamme, että hakijalla on kokemusta asianajoalan arjesta ja kykyä tiimityöhön. Persoonana olet tehokas ja haluat ottaa vastuuta työstäsi.

Asianajotoimisto Mika Ala-Uotilan työyhteisössä toimitaan yhteen hiileen puhaltaen ja Sinulta toivotaan kykyä pitää jalat maassa sekä tavoitteet korkealla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi muita luontaisetuja. Tavoitteelliselle henkilölle on luvassa hyvät uranäkymät toimistossa.

 

Edellytämme

 • 1–3 vuoden kokemusta
 • Tehokasta ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Asiakaspalveluasennetta
 • Perehtyneisyyttä insolvenssioikeuteen, perhe- ja perintöoikeuteen sekä kiinteistöoikeuteen

   

  Arvostamme

 • Kokemusta asianajoalalta
 • Asianajotutkintoa
 • Lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana