Nuorempia ja vanhempia kurssivalmentajia sekä tiiminvetäjä

Nuorempia ja vanhempia kurssivalmentajia sekä tiiminvetäjä

Julkaisupäivä

9.9.2023

Viimeinen hakupäivä

24.9.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.legisvalmennus.fi

Yhteyshenkilö

Elina Järvinen

puhelinnumero

0451397204

Sähköpostiosoite

elina@legisvalmennus.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Legis Pääsykoevalmennus Oy

Legis Pääsykoevalmennus Oy hakee kevään 2024 tiimiinsä nuorempia ja vanhempia kurssivalmentajia sekä tiiminvetäjää. 

Haluatko olla toteuttamassa maan parhaita oikeustieteen valmennuskursseja Legis Pääsykoevalmennus Oy:n iloisessa ja kunnianhimoisessa tiimissä?

Uudistimme organisaatiotamme ja haemme kasvavaan tiimiimme nuorempia ja vanhempia kurssivalmentajia sekä tiiminvetäjää toteuttamaan opettajiemme ja muiden Legiksen tiimiläisten kanssa Suomen laadukkaimpia valmennuskursseja. Pääset vaikuttamaan kurssien kehittämiseen ja saat mahdollisuuden edetä organisaatiossa vaativampiin tehtäviin. Legiksen kursseilla ei tule tylsiä hetkiä!

Nuorempi kurssivalmentaja 

Nuoremman kurssivalmentajan työtehtävät koostuvat muun muassa yleisistä toimistotehtävistä, kurssilaisten neuvonnasta, harjoitustehtävien tarkastamisesta ja opettajien avustamisesta. Osaamistasosi mukaan voit laatia opetusmateriaaleja ja vastata kurssilaisten valintakoekirjallisuutta koskeviin kysymyksiin.

Sovit joukkoomme, jos työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireessä. Huumorintaju, positiivinen asenne ja kyky sopeutua nopeasti tiimissä muuttuviin tilanteisiin ovat myös tärkeitä ominaisuuksia kevään hektisessä tahdissa.
Nuoremman kurssivalmentajan tehtävässä menestyminen ei edellytä pitkälle edenneitä opintoja. Arvostamme aitoa haluasi auttaa Legiksen kurssilaisia koekevään ponnisteluissa!

Vanhempi kurssivalmentaja 

Vanhemman kurssivalmentajan työtehtävät koostuvat pääasiassa harjoitustehtävien ja opetusmateriaalien laatimisesta, tehtävien tarkistamisesta sekä opettajien avustamisesta. Työ vaatii tarkkuutta ja kykyä erottaa oikeustieteellisistä teksteistä olennaiset asiat.

Toivomme, että hallitset Wordin, Power Pointin ja Excelin käytön erinomaisesti. Teemme keväällä intensiivisesti töitä yhdessä, joten positiivinen asenne, huumorintaju ja tiimityöskentelytaidot korostuvat myös tässä tehtävässä. Toivomme, että olisit opiskellut jo muutaman vuoden.

Tiiminvetäjä 

Tiiminvetäjän keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat kurssivalmentajien työn organisointi ja tiimin johtaminen. Tiiminvetäjä avustaa tarpeen mukaan myös harjoitustehtävien ja opetusmateriaalien laatimisessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea rohkeaa asennetta ja paineensietokykyä nopeastikin muuttuvassa toimintaympäristössä. Toivomme, että sinulla olisi useampia opintovuosia takana sekä mahdollisesti aikaisempaa kokemusta tiimin johtamisesta. Vaikka odotamme sinun pystyvän johtamaan itsenäisesti omaa tiimiäsi, olemme kuitenkin yhtä suurta työyhteisöä ja tuemme toinen toisiamme.

Palkkaus 

Tarjoamme kaikissa tehtävissä Juristiliiton suositusten mukaisen tuntipalkan (nuorempi kurssivalmentaja 13,60 €/h, vanhempi kurssivalmentaja 16,50 €/h ja tiiminvetäjä 20,00 €/h).

Työaika 

Varsinaiset työt alkavat 2.4.2024 ja päättyvät pääsykoepäivään toukokuun lopulla.  Järjestämme kuitenkin jo alkukeväällä muutamia koulutustilaisuuksia. Työaika sovitaan erikseen ja voit sovittaa työskentelyn joustavasti yhteen esimerkiksi opintojesi kanssa. Huhti- ja toukokuun kiireisinä viikkoina odotamme sinulta kuitenkin mahdollisuutta tehdä töitä täysipäiväisesti.

Hakemus 

Lähetä yhtenä liitetiedostona vapaamuotoinen työhakemus, ansioluettelo ja opintosuoritusote osoitteeseen elina@legisvalmennus.fi viimeistään 24.9.2023. Voit hakea yhtä tai useampaa tehtävää samalla hakemuksella. Tuothan hakemuksessasi ilmi, mihin tehtävään haet ja otsikoi sähköposti ”Työhakemus_Legis_[haettava tehtävä/tehtävät]_2024”. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisista erityistaidoistasi kuten esimerkiksi tietoteknisestä osaamisestasi tai kiinnostuksestasi sosiaalisen median parissa työskentelystä.

Lisätietoa

Lisätietoa tehtävistä antaa Elina Järvinen puh. 045 139 7204 (arkisin klo 17-19). Lisätietoa Legiksestä ja kursseista löydät osoitteessa www.legisvalmennus.fi.