SECONDMENT

Secondment eli henkilöstövuokraus on erinomainen ratkaisu, kun tiimissä on tilapäinen tai projektikohtainen tarve oikeudelliselle osaamiselle.

Etsitkö tilapäistä tai projektikohtaista oikeudellista osaamista avustaviin tehtäviin?

Secondment-palvelumme on suunniteltu vastaamaan erikokoisten yritysten määräaikaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä määräaikainen projekti, äkillinen poissaolo tai harjoitteluohjelman rakentaminen, henkilöstövuokrauksen avulla tavoitat oikeustieteen eri opintovaiheessa olevat opiskelijat.

Palvelumallimme on vaivaton ja joustava: vuokrakonsultti työskentelee yrityksessänne kuin oma työntekijä, mutta me pidämme huolta työsuhteen hallinnosta ja työnantajavelvoitteista.

MIKSI VALITA SECONDMENT?

Joustavuus

Henkilöstövuokraus tarjoaa nopean ratkaisun yllättäviin resurssitarpeisiin, kuten äkillisiin kiirehuippuihin, poissaoloihin tai projekteihin. Etsimme aina tarpeisiisi sopivaa osaamista ja huolehdimme koko rekrytointiprosessista, jotta löydät oikean osaajan nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa ja viivytyksiä.

Vaivattomuus

Pidämme huolta kaikista työsuhteen hallintoon ja työnantajavelvoitteisiin liittyvistä asioista, jolloin voit keskittyä ainoastaan projektin etenemiseen. Tarjoamme vuokrakonsulteillemme työterveyshuollon palvelut ja henkilöstöedut, mikä tekee projektin kustannuksista ennakoitavia.

Tavoittavuus

Yli 40 vuoden kokemuksella olemme rakentaneet maan laajimman osaajaverkoston, joka kattaa eri uran ja opintojen vaiheessa olevat opiskelijat. Kauttamme saat pääsyn osaajaverkostoomme ja varmistat sen, että haku tavoittaa oikean kohderyhmän.

Riskittömyys

Henkilöstövuokraus tarjoaa erinomaisen ja riskittömän tavan rekrytoida osaamista projektin päätyttyä. Tarjoamme mahdollisuuden rekrytoida vuokrakonsultin suoraan yritykseenne projektin päätyttyä ilman erillisiä kustannuksia. Projektin aikana voit arvioida vuokrakonsultin soveltuvuutta ja löytää turvallisella tavalla pitkäaikaista vahvistusta tiimiisi.

MITEN SECONDMENT TOIMII?

Yhteistyön aloitus

Aloitamme yhteistyön tutustumalla organisaatioonne, tiimiinne ja työkulttuuriinne. Määrittelemme yhdessä haettavan osaajaprofiilin, tehtävän vaatimukset ja rekrytointiprosessin aikataulun, jonka perusteella laadimme hakijoita puhuttelevan hakuilmoituksen.

Rekrytointiprosessi

Markkinoimme hakua monipuolisesti omissa kanavissamme, kumppaneidemme alustoilla ja laajassa osaajaverkostossamme. Hakuajan päätyttyä huolehdimme potentiaalisten hakijoiden haastattelusta ja referenssien tarkistamisesta. Hyödynnämme haastattelumenetelmiä, joiden avulla saatte tietoa hakijoiden osaamisesta, motivaatiosta, persoonallisuudesta ja tiimiin sopivuudesta. Haastatteluidemme jälkeen esittelemme teille parhaimmat hakijat, joita pääsette haastattelemaan.

Projektin aloitus

Huolehdimme työsopimuksen ja työsuhteen hallinnon järjestämisestä. Ennen vuokrakonsultin aloittamista käymme läpi yhteistyön yksityiskohdat, jotta kaikki on valmista projektien käynnistyessä. Kun kaikki on sovittu, vuokrakonsultti aloittaa työskentelyn sovitussa projektissa. Asiantuntijamme ovat käytettävissänne koko toimeksiannon ajan, ja pidämme huolta työnantajavelvoitteista ja projektin sujuvuudesta alusta loppuun asti.

 

 

Rekrytointimahdollisuus

Projektin päätyttyä tarjoamme mahdollisuuden rekrytoida vuokrakonsultin yritykseenne täysin veloituksetta. Henkilöstövuokraus onkin projektin päätyttyä erinomainen tapa rekrytoida riskittömästi ilman rekrytoinnin kustannuksia.

’’Päädyimme Paragraaffin Secondment-palveluun, mikä osoittautui erittäin toimivaksi ratkaisuksi työsuhdejuristin tehtävän täyttämiseen lyhyen perhevapaan ajaksi. Löysimme useiden ehdokkaiden joukosta tehtävään Paragraaffin konsulttien avulla huipputekijän, joka auttoi asiantuntemuksellaan mm. koronapandemian aikaisten laajojen lomautusten suunnittelussa ja toteutuksessa.’’

Topias Mäkinen, Työsuhdepäällikkö

Restel Oy

’’Futulaiset ovat ylpeitä yrityskulttuuristaan. Siksi meille olikin ensiarvoisen tärkeää löytää secondmentillemme juristi, joka jo hakuvaiheessa osoitti sopivansa Futuricen kulttuuriin. Hakuprosessi Paragraafin kanssa eteni reippaasti, ja lukuisten loistavien ehdokkaiden joukosta löytyikin erinomainen kollega. Paragraaffin vahvuudet nuorten asiantuntijoiden etsinnässä pääsivät oikeuksiinsa, ja olemme supertyytyväisiä lopputulokseen!’’

Teemu Oksanen, General Counsel

Futurice Group

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen lomakkeen kautta.

Katariina Tuomela

Senior Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709

Erica Holmlund, Legal Talent Consultant, Business Unit Lead, Paragraaffi Oy

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead

050 5766 752

Sanna Noki, Legal Talent Consultant, Business Development Lead, Paragraaffi Oy

Sanna Noki

Legal Talent Consultant, Business Development Lead, Certified Business Coach

050 5566 570