Junior Legal Trainee

Junior Legal Trainee

Julkaisupäivä

16.10.2024

Viimeinen hakupäivä

30.10.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.eversheds.fi

Yhteyshenkilö

Petra Snäll

puhelinnumero

+358 45 632 4025

Sähköpostiosoite

petra.snall@eversheds.fi

Eversheds Asianajotoimisto Oy

Eversheds Asianajotoimisto Oy on osa kansainvälistä Eversheds Sutherlandia, joka on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista.

Tutustu työnantajaan

Eversheds Asianajotoimisto Oy on osa kansainvälistä Eversheds Sutherlandia, joka on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Suomessa olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksiin kuuluu yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Olemme nykyaikainen toimisto, jonka kaikki asiantuntijat ovat ylpeitä asiakkaistaan ja toisistaan. www.eversheds.fi.

Haemme kahta oikeustieteen opiskelijaa Junior Legal Trainee -tehtäviin Helsingin toimistollemme.

Haemme kahta opintojen alkuvaiheessa olevaa opiskelijaa (1. vuoden opiskelijoita) työskentelemään määräaikaisissa työsuhteissa osa-aikaisesti 2-3 päivää viikossa. Työn ja opintojen yhteensovittaminen on meille erityisen tärkeää ja mahdollistamme tentti- ja luentotauot työpäivän lomaan. Tarjoamme mukavan työympäristön sekä samalla erinomaisen mahdollisuuden tutustua aidosti kansainväliseen asianajomaailmaan ja eri oikeudenaloihin. Tarjoamme opiskelijoillemme myös hyvät työsuhde-edut.

Keitä etsimme?

Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja aloitteellisuutta sekä reipasta otetta ja aitoa halua ratkaisujen löytämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Suomen kielen lisäksi pääset käyttämään myös englannin kieltä, joten edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Meillä määräaikaiset työsuhteet ovat usein pitkiä ja raja Junior ja Senior Legal Traineen tehtävissä on 180 opintopistettä. Moni onkin aloittanut Junior Legal Trainee -positiossa ja siirtynyt opintojen edetessä Senior Legal Traineeksi.

Junior Legal Traineen tehtäviin kuuluu perinteisesti toimiston juoksevia/hallinnollisia tehtäviä sekä päivittäisiä rutiini- ja kuriiritehtäviä. Meille on kuitenkin tärkeää, että myös opintojen alkuvaiheessa olevat opiskelijat pääsevät osallistumaan toimeksiantotyöhön ja näkemään arjen asianajotyötä. Työn luonne vaatii läsnäoloa toimistolla, joten huomioithan tämän hakiessasi tehtävään.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi rekryjärjestelmäämme 30.10.2024 mennessä ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit oivallinen lisä työyhteisöömme. Liitä mukaan hakemuskirje, ansioluettelosi sekä opintosuoritusote. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Senior Associate ja oikkareiden esihenkilö Petra Snäll, puh. +358 45 632 4025, sähköposti petra.snall@eversheds.fi.

Hae työpaikkaa linkin kautta: ats.talentadore.com.