Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

16.9.2022

Viimeinen hakupäivä

2.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://makitalo.fi/

Yrityksen osoite

Eteläesplanadi 12, Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant Anna Helistö

puhelinnumero

050 5522 366

Sähköpostiosoite

anna.helisto@paragraaffi.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Mäkitalo Asianajotoimisto

Mäkitalo Asianajotoimisto Oy on keskittynyt energian ja infrastruktuurin, rakentamisen sekä julkisen sektorin liikejuridiikkaan.

Tutustu työnantajaan

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Mäkitalo Asianajotoimisto Oy:lle juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Mäkitalo on liikejuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto Helsingin keskustassa, jonka toiminnan fokus on energia-alan, rakentamisen ja julkisen sektorin toimeksiannoissa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia liikejuridiikan palveluita yhtiöoikeudellisten kysymysten ratkaisemisesta juridiseen projektinhallintaan ja riidan ratkaisuun. Koemme tärkeäksi kestävien asiakassuhteiden luomisen toimivien ratkaisujen ja asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämisen kautta. Erilaisista koulutus- ja urakokemustaustoista koostuva asiantuntijakuntamme toimii usealla eri osaamisalalla – töitä tehdäänkin erilaisissa kokoonpanoissa ilman tiukkoja praktiikkarajoja. Mäkitalo koostuu noin 30 asiantuntijasta, jotka luovat yhdessä ainutlaatuisen yhdistelmän oikeudellista erityisosaamista ja toimialatuntemusta. Lue lisää osoitteessa https://makitalo.fi/ ja https://www.paragraaffi.fi/tutustu-tyonantajiin/makitalo/.

 

Juristi monipuolisiin liikejuridiikan tehtäviin energian ja rakentamisen alalla

Asiantuntijatehtäväsi fokus on monipuolisissa oikeudellisissa toimeksiannoissa. Avustat sekä Energia- ja infrastruktuuri – että Rakentaminen -tiimejämme laaja-alaisissa toimeksiannoissa, mutta työskentelet tarvittaessa joustavasti myös muiden praktiikkatiimien apuna mm. yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä ja kaupallisten sopimusten parissa. Rakentamisen ja energian toimialaliitännäiset työtehtävät voivat olla muun muassa rakennusprojektien juridiseen projektinhallintaan liittyviä tehtäviä, alustavaa riidanratkaisua, kirjelmöintiä ja dokumentaation valmistelemista yhtiöoikeudellisen hallinnon järjestämiseksi, kuten erilaiset päätökset ja pöytäkirjat. Pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa ja saat työsi tueksi koko Mäkitalon kokeneen tiimin.

Tarjolla on välitön ja matalahierarkkinen työyhteisö sekä työtehtävä, joka mahdollistaa oman asiantuntijuuden pitkäjänteisen kehittämisen energian sekä rakentamisen sektorilla. Haluamme, että viihdyt mäkitalolaisena – tarjolla on työsi tueksi kannustava ilmapiiri ja yhteiset ajanvietot. Lisäksi saat käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut työsi ja hyvinvointisi tueksi. Mäkitalon toimisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävän toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja mahdollisesti jo jonkin verran relevanttia kokemusta liikejuridiikasta joko opintojen ajalta tai valmistumisen jälkeen. Tärkeintä on kuitenkin se, että olet aidosti kiinnostunut kehittämään itseäsi monipuolisesti eri oikeudenalojen parissa ja olet valmis toimimaan asiakasrajapinnassa. Katsomme eduksi erityisesti käytännön kokemuksen yhtiöoikeudesta, kaupallisista sopimuksista ja/tai energian ja rakentamisen sektorista, mutta ne eivät ole edellytyksiä.

 

Hakijoilta odotetaan

 • Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM)
 • Vahvaa kiinnostusta kehittää itseään monipuolisesti eri oikeudenalojen parissa
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Vahvoja sosiaalisia taitoja
 • Oma-aloitteellista ja motivoitunutta asennetta

 

Katsomme eduksi

 • Käytännön kokemuksen yhtiöoikeudesta
 • Käytännön kokemuksen kaupallisista sopimuksista
 • Käytännön kokemuksen energiasektorista
 • Käytännön kokemuksen rakentamisen juridiikasta
 • Muun kielitaidon

 

Menestyt tehtävässä, mikäli olet innokas oppimaan uutta ja olet valmis haastamaan itseäsi uusien tehtävien parissa. Valittavalla henkilöllä tulee olla kyky johtaa omaa työtään sekä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia ja asiayhteyksiä. Odotamme lisäksi positiivista asennetta ja ihmiskeskeistä sekä pragmaattista työotetta.

 

Juristiksi Mäkitalolle?

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 2.10.2022. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Mäkitalon kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Anna Helistö (050 5522 366, anna.helisto@paragraaffi.fi).

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.