Esittelyssä Paragraaffin uusi Marketing Manager Susanna Rantala

Artikkelit20.11.2023

Susanna aloitti Paragraaffin uutena markkinointipäällikkönä marraskuun alussa. Susannan myötä Paragraaffin asiantuntijatiimi vahvistui erityisesti markkinointiviestinnän sekä sisältömarkkinoinnin vahvalla osaamisella.

Susanna vastaa Paragraaffilla markkinoinnin, brändin sekä markkinointiviestinnän kokonaisvaltaisesta hallinnoinnista ja kehittämisestä. Susanna on työskennellyt pitkään ison pörssiyhtiön markkinointiosastolla, ja on sen lisäksi kerryttänyt kokemusta myös pienemmillä toimijoilla markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen parissa. Markkinointia, johtamista ja liikuntaa lukenut monialaosaaja rakastaa elämässä monipuolisuutta ja täten Susannaan voi edelleen törmätä myös ohjaamassa ryhmäliikuntaa sekä tekemässä tanssijan keikkatöitä.

”Olen luonteeltani utelias innostuja ja aina sydämellä mukana kaikessa, mitä teen. Parin viikon perehtymisen jälkeen odotan jo sormet syyhyten, että pääsen kunnolla kiinni työn tuottavaan puoleen. Olen saanut valtavan lämpimän vastaanoton ja erinomaisen perehdytyksen, ala kun ei ollut minulle entuudestaan kovin tuttu.”

Susanna kertoo nauttivansa työssään monipuolisuudesta ja siitä, että saa antaa luovuutensa kukoistaa.

”Pienen toimijan markkinointipäällikkönä koen, että saan paljon vastuuta ja pystyn vaikuttamaan sekä reagoimaan asioihin ketterästi. Saan olla todella monipuolisesti mukana yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä, ja työni tulokset auttavat koko organisaatiota onnistumaan.”

Tulevaisuudesta keskustellessa Susannan huulet kääntyvät hymyyn. ”Uuden oppiminen on aina ollut minulle todella tärkeää ja mielekästä. Sen lisäksi, että haluan jatkuvasti kehittää itseäni markkinoinnin ammattilaisena, haluan oppia myös juridiikan maailmasta mahdollisimman paljon.”

Susannaa ilahduttaa myös, että Paragraaffilla hybridityö on aidosti hybridityötä ja yritys tukee konkreettisesti työntekijöidensä work-life balancea. ”Osa sydämestäni on jäänyt Lappiin, asuessani siellä vakituisesti yli kymmenen vuotta sitten. Lappi ja Lapin luonto ovat edelleen todella tärkeässä roolissa niin oman henkisen hyvinvoinnin, kuin luovuuden suhteen. Täten on mahtavaa huomata, että kahden kodin elämä ajoittaisine etätyöjaksoineen ei ole ongelma, vaan suhtautuminen yrityksen puolelta on itse asiassa todella myönteistä.”