Nina Geitlin Paragraaffin osakkaaksi 

Artikkelit7.10.2022

Paragraaffin Marketing Manager Nina Geitlin on kutsuttu yhtiön osakkaaksi 22.9.2022 alkaen.

Nina on toiminut Paragraaffilla keskeisessä roolissa vastaten yhtiön markkinoinnista ja viestinnästä sekä osallistuen aktiivisesti palvelukehitykseen vuodesta 2017. 

“Toisen osakkaan kutsuminen mahdollistaa Paragraaffiin kehittymisen täysin uudelle tasolle kohti entistä laajempaa asiakaskuntaa ja yhä paremmin asiakkaiden tarpeita palvelevaa tuoteportfoliota”, hallituksen puheenjohtaja Risto Karinkanta toteaa. 

Toinen yhtiön osakkaista, Paragraaffin toimitusjohtaja, Katariina Tuomela iloitsee uudesta partnerista. ”Ninan panoksella on ollut merkittävä rooli yhtiössämme. Etenkin viime vuodet ovat osoittaneet, kuinka isossa roolissa monikanavainen markkinointi tänä päivänä on. Sen lisäksi, että hänellä on huomattavaa osaamista toimialalta, hänen käsialansa näkyy laajalti meidän brändissämme sekä ulkoisessa viestinnässämme. On hienoa sitouttaa osakkaaksi Ninan kaltainen osaaja, jolla on intohimoa uuden kehittämiseen. Juuri sellaisia tekijöitä Paragraaffi tarvitsee”, Katariina kiteyttää. 

“Paragraaffi on kasvanut vuosien aikana huomattavasti nykyiseen asemaansa juridiikan alan johtavana työelämätalona. On mahtavaa olla mukana kasvavassa ja jatkuvasti kehittyvässä yhtiössä, jossa pääsee työskentelemään näin ammattitaitoisen tiimin kanssa”, Nina tiivistää.