Paragraaffin tilikausi 2022

Kirjoittaja

Katariina Tuomela | Paragraaffi

Artikkelit14.6.2023

Huima liikevaihdon kasvu ja kannattavuuden parantuminen vauhdittivat yhtiötämme kohti uusia saavutuksia ja ennätyslukemia.

Kauan sitten, kun yrityksemme vielä oli vasta alkutaipaleellaan, syntyi pieni mutta päättäväinen organisaatio. Meillä oli selkeä tavoite mielessämme: luoda menestyvä liiketoiminta, joka tarjoaisi arvokkaita palveluita asiakkaillemme ja erottuisi erityisellä toimiala-asiantuntevuudellaan. Olimme täynnä intoa ja näkemystä, valmiina kohtaamaan haasteet ja tekemään kaikkemme menestyksen saavuttamiseksi. Katselimme eteenpäin ja tiesimme, että olimme matkalla kohti suurta menestystä.

Yrityksemme perustamisvuodesta 1982, yhtiömme on muuttunut ja kehittynyt paljon. Aloitimme oikeuskirjallisuuden kirjapainona, mutta nykyisin olemme juridisen alan johtava työelämätalo. Paragraaffin isoin liiketoimintakokonaisuus muodostuu juristihakuihin keskittyneestä suorahakupalvelustamme. Nimi Paragraaffi voi olla tuttu lukuisten kirjojen etusivuilta tai olet voinut löytää ensimmäisen juridisen alan työpaikkasi työpaikkaportaaleistamme, kuten Oikkaripörssistä. 

Intohimomme juridiikan alaa kohtaan ja halumme kehittää juristien työelämää eivät ole muuttuneet vuosien varrella. Tänä päivänä meillä onkin jatkuvasti kasvava, juridiikan alan laajin osaajaverkosto – käsittäen yli 100 000 käyttäjää – joissa merkittävin ryhmä muodostuu 29–45 vuotiaista juristeista.

Tilinpäätöstiedot tarjoavat meille arvokasta tietoa ja näkemystä päätöksentekoon. Ne auttavat meitä ymmärtämään, mitkä strategiat ovat toimineet ja miten voimme jatkossa kehittää liiketoimintaamme entistä vahvemmaksi.

Kannattavuus erinomaisella tasolla ja palaavien asiakkaiden määrä huippulukemissa 

Kun vuosi 2021 alkoi, yrityksen luvut olivat lupaavia: liikevaihto oli 690 tuhatta euroa, ja luvut osoittivat, että kasvun mahdollisuudet olivat valtavan hyvät. Päätimme kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimimme teki työtä käskettyä, ja tulokset puhuvatkin puolestaan! Vuoden mittaan liikevaihtomme kasvoi 32%, saavuttaen uuden ennätystason, nousten 908 tuhanteen euroon vuonna 2022. 

Luvut eivät kerro ainoastaan kasvusta, vaan myös kannattavuuden parantumisesta. Liiketuloksemme kasvoi huomattavasti, nousten 143 tuhannesta eurosta 219 tuhanteen euroon vuonna 2022. Samalla käyttökate ja liikevoitto ovat kasvaneet molemmat 24 %:iin. Nämä luvut osoittavat, että olemme onnistuneet parantamaan tehokkuuttamme ja kannattavuuttamme, mikä on kriittistä pitkäaikaisen menestyksen kannalta.

Yrityksen kehittyessä ja liiketoiminnan kasvaessa olemme myös saavuttaneet merkittäviä tuloksia asiakastyytyväisyydessä. Suorahakujen liikevaihto on noussut myös merkittävästi, kasvaen 56%. Tämä osoittaa, että tarjoamamme arvo ja asiantuntemus ovat tuottaneet toivottuja tuloksia. Palaavien asiakkaiden määrä on kasvanut uskomattomat 436%, mikä kertoo luottamuksesta, jonka olemme onnistuneet ansaitsemaan asiakkaidemme keskuudessa – kiitos kuuluu teille!

Mutta sitten. Ne menestyksentekijät. Tämä menestys ei olisi ollut mahdollista ilman omistautunutta tiimiämme. Jokainen jäsen on osoittanut vahvaa halua menestyä, kehittää omaa asiantuntemustaan ja sitoutumista yhtiön tavoitteisiin. Yhdessä olemme rakentaneet menestyvän organisaation, joka ei pelkää haasteita vaan ottaa ne vastaan mahdollisuuksina kasvaa ja kehittyä. Kiitos siitä kuuluu ehdottomasti teille. Ilman ihmisiä ja teidän asiantuntemustanne, tätä yhtiötä ei ole olemassa.

Katseemme suuntautuu aina tulevaisuuteen: olemme kuluvalla tilikaudelle luonnollisesti täynnä innostusta ja valmiita kohtaamaan uutta. Jatkamme sitoutumistamme asiakkaidemme menestykseen ja haluamme tarjota entistäkin parempia palveluita. Katse on tulevaisuudessa: niin palvelujen kuin koko toimintamme kehittämisessä. 

Jos haluat olla osa tätä tarinaa, otathan yhteyttä. Yhdessä voimme saavuttaa vielä suurempia asioita ja viedä yrityksemme seuraavalle tasolle!