Työsuhdejuristi

Työsuhdejuristi

Julkaisupäivä

14.5.2024

Viimeinen hakupäivä

21.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

Sopimuksen mukaan

Yrityksen verkkosivut

https://www.isspalvelut.fi/

Yrityksen osoite

Karvaamokuja 2, 00380 Helsinki

ISS Palvelut

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on n. 8 000.

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Jotta tämä toimintamme tarkoitus toteutuu, tuotantoamme ja liiketoimintaamme tukee iso joukko omien alojensa huippuosaajia, jotka yhdessä vaikuttavat toisaalta siihen, että ISS:läisten arki rullaa ja toisaalta siihen, että prosessimme, työkalumme ja koulutusohjelmamme ovat ajan tasalla ja sopivasti aikaansa edellä. Näiden osaajien joukossa on HR-, talous-, tietohallinto-, hankinta-, rekrytointi ja viestintäalan ammattilaisia. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joilla on omaa erityisalaansa vastaavia ominaisuuksia: tarkkuutta, verkostoitumiskykyä, rohkeutta kokeilla uusia ratkaisuja.

 

Haemme nyt asiantuntevaan työoikeustiimiimme kokenutta TYÖSUHDEJURISTIA. Sopivalta kandidaatilta edellytämme vahvaa kiinnostusta työoikeuteen sekä kokemusta työoikeudellisten asioiden hoitamisesta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävässäsi neuvot itsenäisesti esihenkilöitä ja muuta organisaatiota mielenkiintoisissa ja haastavissa työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Pidät työoikeuskoulutuksia esihenkilöille ja luot työsuhdekäytäntöjä ja -ohjeita. Osallistut yhteistoimintaan henkilöstön edustajien kanssa sekä olet mukana muutosneuvotteluissa ja liikkeen luovutuksissa. Lisäksi osallistut työsuhdeasioihin liittyviin projekteihin ja kehität työsuhdeprosesseja.

Tehtävässä edellytetään OTM-tutkintoa ja työkokemusta työoikeudellisista tehtävistä vähintään 3 vuotta. Pystyt hallitsemaan useita vireillä olevia asioita samanaikaisesti laadusta tinkimättä ja keskittymään neuvonannossasi olennaiseen. Sinulla on työn tekemiseen itsenäinen ja aktiivinen ote ja haluat kehittää omaa työoikeudellista osaamistasi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet luotettava ja joustava tiimin jäsen. Olemme osa kansainvälistä ISS-konsernia, joten työskentelet sujuvan suomen kielen lisäksi tarpeen tullen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tehtävässä, jossa työoikeudellisten kysymysten laaja kirjo on arkipäivää, ja jossa työskentelet tärkeänä osana alan ammattilaisista koostuvaa HR-organisaatiota. Tulethan rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.5. klo 15.00–16.00 sekä 16.5. klo 14.00–15.00 työsuhdejohtaja Kiia Eriksson numerosta 050 564 11 22.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 21.5.2024. Liitäthän myös CV:si ja palkkatoiveesi mukaan hakemukseesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

To apply for this job please visit web103.reachmee.com.