Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

12.6.2024

Viimeinen hakupäivä

26.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.sato.fi/fi

Yrityksen osoite

Panuntie 4, 00610 Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead Erica Holmlund

puhelinnumero

050 5766 752

Sähköpostiosoite

erica.holmlund@paragraaffi.fi

  • Hakemus sulkeutunut

SATO Oyj

SATO Oyj on vastuullisen vuokra-asumisen asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista vuokranantajista. SATO omistaa noin 25 000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

Etsimme nyt SATOlle juristia vastaamaan investointien, kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen juridiikasta

SATO Oyj on vastuullisen vuokra-asumisen asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista vuokranantajista. SATO omistaa noin 25 000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. SATOn tavoitteena on tarjota erinomainen asiakaskokemus ja kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot kaupungissa hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. Edistämme kestävää kehitystä ja toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa. SATO investoi kannattavasti, vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Kasvatamme omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.sato.fi.

 

Investointeihin, kiinteistökehitykseen ja rakennuttamiseen perehtynyt juristi

Keskeisenä vastuualueenasi on tukea Investoinnit -liiketoimintaa kiinteistökehittämiseen, rakennuttamiseen, investointien hallintaan ja tekniseen elinkaarihallintaan liittyvissä juridisissa asioissa. Toimit investointitoimintojen juridisena tukena ja laadit, kommentoit ja neuvottelet erilaisia urakka-, suunnittelu- ja muita rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä sopimuksia. Lisäksi vastaat konsernin sisäisistä yhtiöjärjestelyistä ja konserniyhtiöiden sopimuksiin liittyvistä tehtävistä, erilaisten ohjeistusten ylläpitämisestä ja päivittämisestä sekä keskeisen lainsäädännön seuraamisesta. Työskentelet läheisessä yhteistyössä investoinneista ja rakennuttamisesta vastaavien henkilöiden kanssa sekä osallistut Investointien ohjausryhmään. Halutessasi tehtävää on mahdollista laajentaa myös compliance- ja tietosuoja-asioiden pariin.

SATOlla pääset työskentelemään monipuolisten juridisten kysymysten parissa ja kehittämään tulevaisuuden asumisen ratkaisuja. Saat työllesi lakitiimin ja muiden satolaisten tuen, jotka rohkaisevat vastuunottoon ja yhdessä oppimiseen.

Halutessasi voit työskennellä osittain etänä, mutta odotamme kuitenkin, että sinulla on mahdollisuus työskennellä Käpylässä sijaitsevalla toimistollamme noin kahdesta kolmeen päivään viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä kesän jälkeen. Lopullisesta aloitusajankohdasta voidaan kuitenkin sopia tilanteesi mukaan.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja vähintään viiden vuoden ajalta työkokemusta rakentamiseen liittyvästä juridiikasta. Olet omimmillasi rakentamiseen, urakointiin ja maankäyttöön liittyvien juridisten kysymysten parissa. Arvostamme myös kiinteistösijoittamisen juridiikan tuntemusta sekä urakoitsija- ja asuntokauppareklamaatioihin liittyvien prosessien hallitsemista. Toimit päävastuussa investointien juridiikasta ja työskentelet yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Odotamme sinulta kykyä viestiä juridiset asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, liiketoimintalähtöistä ajattelua, yhteistyökykyä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Odotamme sinulta

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa
  • Vähintään 5 vuotta työkokemusta rakentamiseen liittyvästä juridiikasta
  • Osaamista rakentamiseen, urakointiin ja maankäyttöön liittyvistä kysymyksistä
  • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä liiketoimintalähtöisyyttä

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Satolaiset ovat tärkein voimavaramme. Meitä kaikkia yhdistää halu onnistua yhdessä, kyky viedä asioita rohkeasti eteenpäin ja rento ihmisläheisyys. Haluamme, että satolaiset voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallaankin.

Tarjoamme sinulle seuraavia asioita:

  • Mielenkiintoiset ja merkitykselliset työtehtävät investointien parissa, joilla on suuri vaikutus kaupungistumiskehityksen onnistumiselle ja kaupunkien elinvoimaisuudelle.
  • Innostavan työympäristön ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille sydämen asia ja haluamme panostaa työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen.
  • Tutkitusti hyvän työkulttuurin. Meillä on Great Place to Work -sertifikaatti, joka kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen. Erityisiksi vahvuuksiksemme tutkimuksessa nousivat tasa-arvoisuus, johtajuus, välittäminen ja integriteetti. Vuonna 2024 sijoituimme 6. sijalle suurten yritysten sarjassa Great Place to Work -kilpailussa.
  • Kattavat henkilöstöedut, kuten laajat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, työsuhdepyöräedun sekä vapaa-ajan mökit Himoksella ja Vuokatissa käyttöösi.

 

Tervetuloa alan parhaiden osaajien joukkoon!

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään keskiviikkona 26.6.2024. Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja järjestämme esihaastatteluita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Esihaastattelujen perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin SATOn kanssa, jotka on suunniteltu pidettäväksi heinäkuun toisella ja kolmannella viikolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant, Business Unit Lead Erica Holmlund (erica.holmlund@paragraaffi.fi, 050 5766 752).

 

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luomme merkityksellisiä työuria ja sovitamme yhteen työnhakijoiden sekä työnantajien toiveet ja tarpeet. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Edistämme työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.