Oikkareita Tampereen, Helsingin ja Jyväskylän toimistoillemme

Oikkareita Tampereen, Helsingin ja Jyväskylän toimistoillemme

Julkaisupäivä

6.6.2024

Viimeinen hakupäivä

30.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://fennolaw.fi/

Yrityksen osoite

Lönnrotinkatu 11, 00120 Helsinki

Yhteyshenkilö

Sini Matilainen (044 308 0732) Sami Saarilampi (044 256 5206)

Sähköpostiosoite

etunimi.sukunimi@fennolaw.fi

Asianajotoimisto Fenno Oy

Etsimme oikkareita useammalle Fennon toimistolle täydentämään Fennon insolvenssioikeuden ammattilaisten joukkoa.

Olet tällä hetkellä ehkä 2.–4. vuoden oikeustieteiden opiskelija, jolla on kiinnostusta tutustua insolvenssioikeuden maailmaan ja sinulla on tiedonjano selvitellä mitä eriskummallisimpia asioita.

Käytämme työssä MS Office -ohjelmistoa, ja päivittäisestä työnteosta selviytymiseksi sinulla tulisikin olla myös vähintään perustason osaaminen erityisesti Excelistä ja Wordista.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin ja oma-aloitteinen. Sinulta tulisi löytyä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Toivommekin, että nautit hektisestä ja nopeatempoisesta työstä ja sinusta hioutuu paineen alla entistäkin timanttisempi. Tarjoamme tuleville fennolaisille loistavan tilaisuuden päästä kasvamaan ja ottamaan vastuuta kannustavan ja osaavan tiimin tuella.

Etsimme oikkareita Tampereen/Helsingin/Jyväskylän toimistoillemme määräaikaiseen työsuhteeseen ensimmäisessä vaiheessa 31.12.2024 saakka. Viikoittainen työaika on n. 2–3 päivää ja sovittaessa sekä opintojen mahdollistaessa mahdollisuus työskennellä myös 5 päivää viikossa. Toivomme saavamme uusia työkavereita jo pian, joten haethan paikkaa nopeasti, mutta viimeistään 30.6.2024.

Huomioithan, että avoinna oleva paikat voidaan kuitenkin täyttää jo aiemmin mahdollisten uusien sopivien fennolaisten löydyttyä.

Mahdolliset tiedustelut:

Sini Matilainen 044 308 0732, sini.matilainen@fennolaw.fi

Sami Saarilampi 044 256 5206, sami.saarilampi@fennolaw.fi

Hae työpaikkaa linkin kautta: rekry.fennolaw.fi.