Trainee, Lakipalvelut, Helsinki

Trainee, Lakipalvelut, Helsinki

Julkaisupäivä

4.4.2024

Viimeinen hakupäivä

28.4.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.pwc.com/

Yhteyshenkilö

Noora Silventoinen

puhelinnumero

0443473347

Sähköpostiosoite

noora.silventoinen@pwc.com

PwC Suomi

PwC Suomi on suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen 156 maassa toimivaan PwC-ketjuun.

Haemme Lakipalvelut-ryhmäämme innostuneita ja kehittymishaluisia oikeustieteen opiskelijoita työskentelemään M&A, Corporate, Financial Services, Kilpailuoikeus sekä Real Estate -tiimeihimme Helsingin Ruoholahteen keväälle ja kesälle 2025.

PwC:n Lakipalvelut-ryhmässä työskentelee Suomessa yli 30 liikejuridiikkaan erikoistunutta juristia. Asiakkaitamme ovat alojensa johtavat kotimaiset ja kansainväliset yritykset pörssiyhtiöistä perheyrityksiin. Palvelualueisiimme kuuluvat yrityskaupat ja -järjestelyt, yhtiöoikeus, kilpailuoikeus, kiinteistötransaktiot ja muu kiinteistöjuridiikka, finanssialan sääntely sekä työoikeus ja tietosuoja. Toimimme aktiivisena osana globaalia PwC Legal Network -verkostoa, jonka piirissä työskentelee kansainvälisiä liikejuridiikan kollegoitamme yli sadassa eri maassa.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu asiantuntijoidemme avustaminen monipuolisesti liikejuridiikkaa sisältävissä asiakastoimeksiannoissa sekä niihin liittyvissä oikeudellisissa selvitystöissä ja viranomaisasioissa. Lisäksi osallistut tiimeissämme käynnissä oleviin teknologia- ja muihin kehityshankkeisiin.

M&A-tiimimme avustaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti erilaisissa yrityskaupoissa ja -järjestelyissä, yhteisyritysten perustamisissa ja pääomasijoituksissa sekä kiinteistötransaktioissa

Corporate-tiimimme neuvoo asiakkaita monipuolisesti erilaisissa yhtiöoikeudellisissa toimeksiannoissa kuten yritysten perustamisessa, konsernin sisäisissä rakennejärjestelyissä, yhtiön rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä, osakkaiden keskinäisten suhteiden järjestämisessä ja yritystoiminnan lopettamisessa.

Financial Services -tiimimme neuvoo kotimaisia ja ulkomaisia sijoituspalveluyrityksiä, vakuutusyhtiöitä, vaihtoehtorahaston hoitajia, rahastoyhtiöitä, pankkeja sekä muita finanssialan toimijoita laaja-alaisesti finanssisääntelyyn liittyvissä kysymyksissä (sisältäen mm. toimilupa- ja rekisteröintihakemukset, rahastojen perustamisen, sisäisten ohjeiden laatimisen ja muut sijoituspalveluiden ja rahoitusvälineiden tarjoamiseen liittyvät tulkintakysymykset). Lisäksi FS-tiimi avustaa asiakkaita kestävän rahoituksen sääntelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Kilpailuoikeus-tiimimme avustaa asiakkaita kilpailijoiden välisen yhteistyön, yrityskauppojen ja määräävän markkina-aseman arvioissa, muissa kilpailuoikeudellisissa itsearvioissa ja viranomaisasioissa, ennaltaehkäisevissä riskiarvioissa sekä kilpailuoikeudellisissa compliance-ohjelmissa samoin kuin julkisia hankintoja koskevissa kysymyksissä. Lisäksi tiimimme avustaa asiakkaita monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa kestävyysregulaation parissa

Real Estate -tiimimme avustaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti erilaisissa kiinteistö- ja rakentamisjuridiikkaa koskevissa toimeksiannoissa. Toimeksiantomme liittyvät tyypillisesti kiinteistökehityshankkeiden elinkaaren eri vaiheisiin, kiinteistökauppohin, rakentamiseen ja erilaisten toimitilojen vuokraukseen sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöitä koskeviin asioihin.

Mitä odotamme sinulta

– Olet ylittänyt opintojen puolivälin (vähintään 150 op) ja olet mahdollisesti jo suorittanut valtaosan aineopinnoista.
– Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
– Arvostamme aikaisempaa haettavaan tehtävään liittyvää työkokemusta, erityisesti kokemusta asianajotoimistoista.
– Opinnoista ilmenevä haettavaan tehtävään liittyvä kiinnostus ja perehtyminen katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme sinulta mutkatonta otetta työskentelyyn, joustavuutta ja aitoa kiinnostusta oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Haemme ryhmäämme harjoittelijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman eli odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan kansainvälisessä toimintaympäristössä, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden saada opintojen aikana arvokasta kokemusta työskentelystä osana merkittävää asiantuntijaorganisaatiota. Meillä on myös ison talon hyvät henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu.

Harjoittelu on kokoaikainen ja alkaa tammikuussa tai toukokuussa 2025. Harjoittelun kesto on 4 tai 6 kuukautta.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen (CV, opintosuoritusote) viimeistään sunnuntaina 28.4.2024. Pyydämme sinun mainitsevan hakemuksessasi selkeästi 1-2 sinua eniten kiinnostavaa tiimiä, haetko ensisijaisesti 4 vai 6 kuukauden harjoittelujaksoon ja toivotko aloitusta ensisijaisesti tammikuulle vai toukokuulle. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnit ja haastateltavien valinnat jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Silventoinen, p. 0443473347, noora.silventoinen@pwc.com. Noora on tavoitettavissa tehtävään liittyviä kysymyksiä varten keskiviikkona 10.4. klo 9-10 ja torstaina 18.4. klo 16-17.

To apply for this job please visit emp.jobylon.com.