Esittelyssä Paragraaffin uusi Recruitment Assistant Elisa Hautala

Artikkelit10.3.2023

Tiimimme on saanut vahvistusta vuoden alussa, kun Elisa Hautala liittyi Paragraaffin asiantuntijajoukkoon.

Elisa työskentelee Recruitment Assistant -tehtävissä tiiviisti yhdessä muun tiimimme kanssa erilaisissa toimeksiannoissa. Töiden ohella Elisa viimeistelee kauppatieteen opintojaan Jyväskylän yliopistossa.

Elisan tehtäviin kuuluvat palvelutuotannon eri vaiheissa avustaminen, minkä lisäksi hän on mukana ilmoituspalveluiden tuotannossa. ”Työnkuvani on monipuolinen ja tuen rekrytointiprosessien läpiviemisessä esimerkiksi avustamalla haastatteluissa ja laatimalla erilaisia materiaaleja.” Elisa tiivistää työtehtäviään.

Ensimmäiset kuukaudet Paragraaffilla ovat sisältäneet paljon uuden oppimista sekä prosessien sisäistämistä. ”Töiden aloittaminen on ollut äärimmäisen mukavaa ja vaivatonta, mistä saan kiittää kaikkia huippuja PG:n tyyppejä lämpimästä vastaanotosta. Vastaan on tullut hyvin paljon kaikkea uutta ja mielenkiintoista opittavaa, sillä juridinen ala ei ollut minulle entuudestaan erityisen tuttu. Ympärillä on kuitenkin super osaavia ja helposti lähestyttäviä asiantuntijoita, joten uusiinkiin asioihin ja haasteisiin on ollut helppo tarttua.”

Elisa kertoo nauttivansa uuden oppimisesta ja oman osaamisen kehittämisestä. ”Uuden oppiminen motivoi minua suuresti, siinä missä myös mahdollisuus työskennellä ihmisten parissa, ja parasta onkin, että työssäni mahdollistuvat molemmat.”Tulevaisuudelta Elisa kertookin odottavansa pääsevänsä vahvistamaan omaa asiantuntijuuttaan ja oppimaan uutta juridiikan maailmasta.