Emmi Piirainen

Legal Talent Consultant

050 471 5599
emmi.piirainen@paragraaffi.fi
LinkedIn

Suorahaku | Henkilöarvioinnit
EASI–, OPTO– ja ACE –sertifikaatit

 

Emmi vastaa Paragraaffilla erilaisista suorahakutoimeksiannoista aina assistentti- ja Paralegal-hauista oikeustieteen opiskelijoiden ja kokeneiden asiantuntijoiden rekrytointeihin. Hän on tehnyt lukuisia toimeksiantoja niin asianajotoimistoihin kuin julkisen sektorin tehtäviin, mutta erityisesti in-house positiot ovat Emmin ehdotonta vahvuutta. Lisäksi hän tukee tehtäviin ja organisaatioihin sopivien asiantuntijoiden löytämisessä henkilöarviointien avulla, toteuttaa EASI-kartoituksia ja sparrailee työnhakijoiden kanssa uraohjausten merkeissä.

Emmin koulutustaustassa yhdistyvät HR- ja liiketoiminnallinen osaaminen, joiden parista hänellä on myös monipuolista työkokemusta. Emmi korostaa työssään erityisesti aidon läsnäolon ja avoimen vuorovaikutuksen tärkeyttä – kohtaamiset asiantuntijoiden, yhteistyökumppanien sekä asiakkaiden kanssa ovat työn suola.

Emmin työote on ratkaisukeskeinen ja omaa jatkuvan halun kehittyä. Hän näkee haasteissa mahdollisuuksia ja innostuu uusista ideoista sekä toimintatavoista.  Emmi inspiroituu sparrailusta ja hyvistä keskusteluista niin hakijoiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

Toimeksiantoja

Head of Legal 15+ v.

Group Legal Counsel 4–6 v.

Juristi 1–3 v.

Juristi 1–3 v. & 3–5 v.