Katariina Tuomela

Senior Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709
katariina.tuomela@paragraaffi.fi
LinkedIn

Yhtiön hallinto ja liiketoiminta | Suorahaku
EASI–sertifikaatti

 

Katariina vastaa Paragraaffin operatiivisen liiketoiminnan pyörittämisestä ja sen kehittämisestä sekä yhtiön kasvattamisesta. Asiakassuhteiden ja yhteistyökumppanuuksien lisäksi Katariina on sertifioitu EASI-valmentaja ja aktiivinen Employer Branding -praktiikkamme operoija. Hän on mukana toteuttamassa myös erilaisia palvelutoimeksiantoja ja Katariinan erikoisalaa onkin niin in-house kuin etenkin liikejuridiikkaan keskittyneiden asianajotoimistojen palveleminen. Tiimin esihenkilönä hän vastaa myös sisäisistä HR-tehtävistä.

Katariina on monialainen asiantuntija, joka pääsee työssään yhdistämään intohimonsa juridiikkaa ja esihenkilö- sekä HR-asioita kohtaan. Katariinan erityisosaaminen kiteytyy sisuun ja rohkeuteen mennä myös haastavia asioita kohti.

Työssään Katariinan tavoitteena on saada jokainen yksilö loistamaan ja koko tiimi toimimaan mahdollisimman saumattomasti yhteisen tavoitteen eteen. Hän kokee tärkeimmäksi voimavarakseen energian, jota pyrkii viemään jokaiseen kontaktiin ja kanssakäymiseen ihmisten kanssa. Katariina nauttii asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja hyvistä keskusteluista.

Toimeksiantoja

Group Legal Counsel 4–6 v.

Associate 1–3 v.

Head of Legal 15+ v.

Lakimies 13 v.