Pauliina Palkén on Paragraaffin uusi Recruitment and Customer Success Assistant

Pauliina – Uusi vahvistus Paragraaffilla 

Yleinen28.5.2024

Paragraaffin tiimi on saanut vahvistusta alkuvuoden puolella, kun Pauliina liittyi joukkoon Recruitment and Customer Success Assistant -roolissa.

Pauliina on päässyt näyttämään kykynsä yrityksen monipuolisissa tehtävissä. Hän kertoo, että työ on ollut erittäin opettavaista ja ilmoituspalvelut pysyvät jo hyvin hanskassa sekä toimeksiantopuoli on tullut kokoaika enemmän ja enemmän mukaan. 

Pauliinan mukaan parasta tässä työssä on ehdottomasti se, kun pääsee keskustelemaan kandien kanssa ja olemaan heihin yhteydessä. Hän myös kertoo, että on ollut mahtavaa päästä prosesseihin alusta asti mukaan, eikä kielteisetkään puhelut latista tunnelmaa.  

Ennen Paragraaffille tuloaan Pauliina on kerännyt arvokasta kokemusta rekrytoinnin parissa. Aikaisemmasta työkokemuksesta on ollut siis hyötyä myös nykyisessä roolissa. 

”Olen aiemmin toiminut fysioterapeuttina, mutta rekrytointiala veti minut puoleensa ja henkilöarvioinnit kiinnostivat erityisesti,” hän selventää.  

Pauliina on tällä hetkellä myös opiskelija, kirjoittaen kandidaatin tutkielmaa johtamisen psykologiasta. Lisäksi hänellä on 65 opintopistettä sivuaineena lakiopintoja oikeustieteellisen puolelta. ”Opintoni motivoivat minua hakemaan tähän tehtävään, sillä tuntuu, että voin hyödyntää ja syventää osaamistani täällä Paragraajilla,” hän toteaa. 

Pauliinan vastaanotto Paragraaffilla on ollut lämmin ja hänen mukaansa oli helppoa hypätä mukaan uutena työntekijänä osaksi tiimiä. ”Minut otettiin avosylin vastaan” hän kertoo tyytyväisenä. 

Uudessa roolissaan Pauliina vastaa ilmoituspalveluista, on mukana toimeksiantotyössä ja auttaa myös sisällöntuotannon sekä viestinnän juoksevissa asioissa. Monipuolinen työnkuva tarjoaa hänelle mahdollisuuden hyödyntää laajasti osaamistaan ja kehittyä ammatillisesti. 

Pauliinan energisyys ja sitoutuminen ovat jo nyt tehneet vaikutuksen Paragraaffin tiimiin. Hänen panoksensa tulee olemaan merkittävä yrityksen kasvussa ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämisessä. Toivotamme Pauliinalle menestystä ja iloa uuteen tehtävään!