Paragraaffi täyttää 40 vuotta!

Toiset ilmoittavat merkkipäivänään lehdessä, etteivät aio juhlia – meidän ilmoitustamme sieltä on turha etsiä. Paragraaffi on saavuttanut kunnioitettavan merkkipaalun – me täytämme tänä vuonna pyöreitä ja haluammekin viettää ikimuistoisen illan meille tärkeiden ihmisten seurassa.

Sinä olet ollut osana tavalla tai toisella matkallamme kirjapainosta juridiikan työelämätaloksi ja haluammekin toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Lasipihan katon alle tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia.

Haluamme, että viihdyt kanssamme cocktail-hengessä nauttien rennosta live-musiikista, suussa sulavista tarjoiluista ja nimikkodrinkeistämme open barissa. Säästämme sinut pitkiltä historian havinaa käsitteleviltä puheilta, sillä haluamme keskittyä vahvasti tulevaisuuteen, johon yhtiömme toiminta tänä päivänä ennen kaikkea tähtää.

Pääsemme kuulemaan futuristina, tietokirjailijana, keksijänä, kolumnistina ja säveltäjänä tunnettua Perttu Pölöstä, joka tulee avaamaan ajatuksiaan tulevaisuuden työelämästä.

Aika: Torstai 27.10.2022 | Klo 17:30
Paikka: Lasipiha | Kasarmikatu 40, Helsinki

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme! Teillä on mahdollisuus ilmoittaa mukaan kaksi (2) yrityksenne edustajaa. Ilmoittauduthan mukaan ma 24.10. klo 15 mennessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen tai haluat peruuttaa ilmoittautumisen, olethan yhteydessä Juulia Virtaseen (juulia.virtanen@paragraaffi.fi).