Oikkaripörssi

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Oikkaripörssin avoimet työpaikat selaamalla työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka.

Haemme joukkoomme opiskelun alkuvaiheessa olevaa oikeustieteen opiskelijaa tekemään töitä Kalasataman vaihtelevassa ja mielenkiintoisessa arjessa.
Viimeinen hakupäivä: 21.11.2019
Asianajotoimisto Aasa-Law Oy Helsinki 10.11.2019
Haemme joukkoomme opintojensa alkuvaiheessa olevaa oikeustieteen opiskelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
Viimeinen hakupäivä: 10.11.2019
Legal Trainee uusi Osa-aikainen
Haemme nyt loppuvaiheen oikeustieteen opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Traineen toimenkuvaan kuuluu vaativissa ICT-hankintoja koskevissa sopimusasioissa ja tietosuoja-asioissa avustaminen. Asiakaskuntamme muodostuu lähinnä kotimaisista pörssiyhtiöistä.
Viimeinen hakupäivä: 10.11.2019
Verona Tax & Legal Oy Helsinki 6.11.2019
Harjoittelijoita verotuksen asiantuntijatehtäviin
Viimeinen hakupäivä: 6.11.2019
Asianajotoimisto Kari Lunnas Oy hakee opintojen alkuvaiheessa olevaa oikeustieteen ylioppilasta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimistosihteeriksi marraskuusta eteenpäin. Toimistomme palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita.
Viimeinen hakupäivä: 28.10.2019
Privacy Trainee Kokoaikainen
Privaon Oy Espoo 14.11.219
We are looking for a Privacy Trainee to join our team!
Viimeinen hakupäivä: 14.11.219
Legal Trainee Kokoaikainen
Vaisala Oyj Vantaa 31.10.2019
Legal Trainee provides support to our corporate counsels in various assingments.
Viimeinen hakupäivä: 31.10.2019
Tarjoamme korkeakouluopiskelijoille harjoittelupaikkoja kaikilla ministeriön osastoilla. Etsimämme harjoittelijat ovat opintojensa päätösvaiheessa olevia opiskelijoita. Harjoittelijan tehtävät voivat liittyä esimerkiksi liikenteen ja viestinnän palvelumarkkinoihin, ilmastonmuutoksen hillintään, liikenneverkon tai digitaalisen infrastruktuurin kehittämiseen, liikenteen rahoitukseen, tiedon hyödyntämiseen, datatalouteen, liikenneturvallisuuteen tai liikenteen automaatioon.
Viimeinen hakupäivä: 14.11.2019
Lakimiesharjoittelija Osa-aikainen
Are Oy Vantaa 25.10.2019
Haemme nyt Lakimiesharjoittelijaa Vantaalle Lakimiesharjoittelijana tehtäviisi kuuluu lakimiehen avustaminen päivittäisissä lakiasioissa, kuten projektiliiketoiminnan konsultoiminen ja sopimusten kommentoiminen. Tämän lisäksi pääset avustamaan erilaisissa sisäisissä kehitysprojekteissa.
Viimeinen hakupäivä: 25.10.2019
Asianajoassistentti Osa-aikainen
Asianajotoimisto Jouni Kallioniemi Oy on sopimusoikeuteen ja riidanratkaisuun painottunut asianajotoimisto, joka on erikoistunut laaja-alaisesti rakennusjuridiikkaan sekä asunto- ja kiinteistökauppariitoihin. Etsimme nyt opintojensa alkuvaiheessa olevaa oikeustieteen opiskelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen, osa-aikaiseksi asianajoassistentiksi. Työtehtävät sisältävät normaalien toimistorutiinien lisäksi juridisia selvitystehtäviä sekä asiakirjojen laadintaa.
Viimeinen hakupäivä: 27.10.2019
Junior Editor Osa-aikainen
Edita Publishing Oy Helsinki 23.10.2019
Kiinnostaako Legal Tech? Haluatko olla mukana luomassa juridiikan sisältöjä? Haemme nyt Editan Lakitiedon tiimin Junior Editoria. Tehtävässä saat hyvän yleiskuvan ja käytännön kokemusta lainsäädännön tekniikasta ja juridisen tiedon tuottamisesta, välittämisestä ja muotoilusta.
Viimeinen hakupäivä: 23.10.2019
Junior Lawyer Kokoaikainen
Asianajotoimisto Svahn Oy Vantaa 30.10.2019
Asianajotoimisto Svahn Oy on moderni ja täysin perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin fokusoitunut asianajotoimisto. Etsimme nyt joukkoomme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen avustavaa lakimiestä, jonka monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät tulevat painottumaan asiakastoimeksiannoissa avustamiseen sekä kehitystehtäviin.
Viimeinen hakupäivä: 30.10.2019