Oikkaripörssi

Tutustu kuukauden työnantajaan

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Oikkaripörssin avoimet työpaikat selaamalla työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka.

Toimitusavustaja uusi Osa-aikainen
Alma Media Oyj Helsinki 6.9.2019
Alma Talent Pro etsii nyt uusia TOIMITUSAVUSTAJIA. Tule joukkoomme tekemään Suomen Laki -teoksia, ammattikirjoja sekä verkkopalveluita.
Viimeinen hakupäivä: 6.9.2019
Asianajotoimisto Fenno Oy Jyväskylä 1.9.2019
Etsimme Jyväskylän toimipisteeseen oikeustieteen opiskelijaa avustamaan juristejamme ja assistentteja toimeksiantojen (erityisesti perhe- ja jäämistöoikeus) hoidossa sekä hoitamaan monipuolisesti muita toimiston tehtäviä.  
Viimeinen hakupäivä: 1.9.2019
Harjoittelija uusi Osa-aikainen
Haemme Lappeenrannan sekä Imatran toimistoihimme loppuvaiheen oikeustieteen opiskelijaa harjoittelijaksi
Viimeinen hakupäivä: 30.8.2019
Neste Oyj Espoo 30.8.2019
Are you an enthusiastic student with a passion for creating a healthier planet for our children? We are looking for a part-time Hourly Employee, Commercial Contracts until April 2020 to join our Commercial Contracts team in Espoo, Finland.
Viimeinen hakupäivä: 30.8.2019
Asianajotoimisto Tölö & Co Oy palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä eri oikeudenaloilla. Lisäksi hoidamme konkurssi- ja yrityssaneerausasioita. Toimistomme sijaitsee Etelä-Helsingissä. Haemme palvelukseemme osa-aikaiseen (1-3 pv/vko tai sopimuksen mukaan) työsuhteeseen OIKEUSTIETEEN YLIOPPILASTA / OIKEUSNOTAARIA.
Viimeinen hakupäivä: 28.8.2019
Assistentti uusi Kokoaikainen
Asianajotoimisto Aika Helsinki 30.8.2019
Haetaan assistenttia toimistotyöhön ja avustamaan oikeudellisessa neuvonnassa ja toimeksiantojen hoitamisessa
Viimeinen hakupäivä: 30.8.2019
Neuvontalakimies Osa-aikainen
Etsimme osa-aikaista avustavaa lakimiestä tai oikeustieteen opiskelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen tekemään oikeudellista neuvontaa jäsenillemme. Voit olla opinnoissasi pidemmälle edennyt oikeustieteen opiskelija tai jo valmistunut lakimies. Toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti jäsenistön välitystoimeksiantoihin liittyvien kysymysten neuvonta puhelimitse. Neuvontaa tehdään myös sähköpostitse, mutta pääpaino on puhelimella tehtävä neuvonanto.
Viimeinen hakupäivä: 29.8.2019
Avustajaharjoittelija Osa-aikainen
Kari Silvennoinen Ky Helsinki 12.9.2019
Kari Silvennoinen Ky on Helsingin Ullanlinnassa toimiva, pääasiassa siviilitoimeksiantoja hoitava lakiasiaintoimisto. Nykyisen oikkarin lähtiessä pois, etsimme häneen sijaansa uutta avustajaharjoittelijaa.
Viimeinen hakupäivä: 12.9.2019
Avustava lakimies Kokoaikainen
Kuntarahoitus Oyj Helsinki 2.9.2019
Haemme nyt Lakiasiat-osastollemme AVUSTAVAA LAKIMIESTÄ TAI OPINTOJEN LOPPUVAIHEESSA OLEVAA OIKEUSTIETEEN YLIOPPILASTA. Etsimämme henkilö tulee toimimaan ensisijaisesti Kuntarahoituksen Pääomamarkkinat-toiminnon juridisena tukena. Arvostamme valmiutta ja halukkuutta antaa juridista tukea myös muille toiminnoillemme, esimerkiksi Rahoitus- ja BIS (Business Information Solutions) – toiminnoillemme. Tehtävässäsi tulet toimimaan yhdessä Kuntarahoituksen muiden lakimiesten kanssa.
Viimeinen hakupäivä: 2.9.2019
Legal Trainee Osa-aikainen
Somis Enterprises Oy on vuonna 2017 perustettu legal tech startup. Yhtiön Someturva-palvelu tarjoaa oikeudellista apua ja ratkaisuja verkkokiusaamiseen, -häirintään ja -uhkailuun. Etsimme juristitiimimme vahvistukseksi Legal Traineeta. Tehtävä sopii loppuvaiheen opiskelijalle.
Viimeinen hakupäivä: 31.8.2019