Oikkaripörssi

Oikeustieteen opiskelija – etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Oikkaripörssin avoimet työpaikat ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka. Voit myös selata avoimia juridiikan alan työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan. 

Trainee uusi Osa-aikainen
Etsimme joukkoomme opintojensa loppuvaiheessa olevaa riidanratkaisusta kiinnostunutta oikeustieteen opiskelijaa osa-aikaiseen Traineen tehtävään. Olet etsimämme Trainee, jos sinulla on ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen ote työhön.
Viimeinen hakupäivä: 14.3.2021
Trainee uusi Kokoaikainen
We are looking for a trainee with interest in business law to join our small and tightly focused group of professionals, starting either in September 2021 or January 2022. The traineeship is suited for students in their final stage of studies. At Inventio, our trainees work as an integral part of our compact team offering a diverse learning environment and challenging tasks.
Viimeinen hakupäivä: 15.3.2021
Oikeustieteen ylioppilas uusi Osa-aikainen
Etsimme alkuvaiheen oikeustieteen opiskelijaa asianajotoimiston vaihteleviin toimistotehtäviin.
Viimeinen hakupäivä: 15.03.2021
Juristi trainee Kokoaikainen
Lakiasiaintoimisto Lawely Oy Helsinki 12.3.2021. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Virtaako suonissasi tulevan juristin DNA? Onko juridiikka intohimosi, mutta haluaisit samalla muuttaa prosesseja hieman ketterimmiksi? Lawely on Suomen ensimmäinen Start Up -henkinen lakitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan pääsääntöisesti netin, chatin ja puhelimen välityksellä juridiikan jokaisella eri osa-alueella. Etsimme ensiluokkaisen skarppia juridiikan viimemetrin opiskelijaa, joilla on vastaukset hallussa ja lakipykälät tuoreessa muistissa.
Viimeinen hakupäivä: 12.3.2021. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Jyväskylän yliopisto Jyväskylä (etätyö) 3.3.2021
Etsimme lakimiesharjoittelijaa Jyväskylän yliopistoon aikaisintaan 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu on määräaikainen ja sen kesto on 6 kk. Sinun on mahdollista suorittaa harjoittelu etänä eli muutto Jyväskylään ei ole välttämätön. Avustat tietosuojavastaavaa ja lakimiestiimiä. Harjoittelu painottuu tietosuojalainsäädäntöön, sopimusoikeuteen ja immateriaalioikeuteen.
Viimeinen hakupäivä: 3.3.2021
Juristiharjoittelija Kokoaikainen
Juristiharjoittelijana pääset työskentelemään tärkeänä osana Hekan lakiosaston innostavaa arkea kesän 2021 aikana. Työtehtäviisi kuuluvat juristien avustaminen vaihtelevissa oikeudellisissa tehtävissä sekä vuokrasaatavien oikeudellinen perintä. Meillä Hekassa pääset juristiharjoittelijana perehtymään niin huoneenvuokra-asioihin, sopimus- ja vahingonkorvauskysymyksiin, julkisiin hankintoihin sekä tietosuojan maailmaan.
Viimeinen hakupäivä: 5.3.2021
Konecranes Hyvinkää 1.3.2021
Oletko valmistumisen kynnyksellä oleva oikeustieteen opiskelija tai juuri valmistunut alan maisteri? Tule harjoitteluun/kesätöihin Konecranesin lakiosastolle!
Viimeinen hakupäivä: 1.3.2021
Legal Trainee Osa-aikainen
Elite Alfred Berg Helsinki 28.2.2021
Oletko kiinnostunut kartoittamaan kokemusta lakiasioista vastuulliseen sijoittamiseen erikoistuneessa pörssiyhtiössä? Etsimme tällä hetkellä osa-aikaista Legal Traineeta osaksi EAB-konsernin Legal & Compliance -toimintoa.
Viimeinen hakupäivä: 28.2.2021
Etsitään oikeustieteen ylioppilasta / oikeusnotaaria avustamaan toimistomme juristeja toimeksiantoihin liittyvissä asioissa.
Viimeinen hakupäivä: 28.2.2021
Lakimiesharjoittelija Kokoaikainen
Metsä Group Espoo 28.2.2021
Lakimiesharjoittelija avustaa ja sijaistaa juristeja lomakaudella. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen sisältäen laajasti erilaisia työtehtäviä yritysjuridiikan parissa mm. liiketoimintasopimusten kommentointia ja laatimista, lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön liittyvien selvitysten tekemistä ja oikeudellista neuvonantoa konsernin eri liiketoiminta-alueille yhdessä lakiasiainpalveluiden juristien kanssa.
Viimeinen hakupäivä: 28.2.2021
Associate Consultant Kokoaikainen
Bain & Company Helsinki 03.03.2021
Our team is growing – do you want to be a part of it? On track with our mission to set a new standard of excellence for consulting, we’re looking for talented graduates to join our community of smart and dedicated Associate Consultants in Helsinki.
Viimeinen hakupäivä: 03.03.2021
Metsä Group Espoo 28.2.2021
Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen. Kesätyötehtäviin Espoossa kuuluvat muun muassa verotukseen liittyvät selvitystyöt, siirtohinnoitteludokumentaatioiden laatiminen, verotukseen liittyvien asiakirjojen luonnostelu ja muiden verotukseen liittyvien juoksevien asioiden hoitaminen.
Viimeinen hakupäivä: 28.2.2021