Oikkaripörssi

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Oikkaripörssin avoimet työpaikat selaamalla työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka.

Assistant Legal Counsel uusi Osa-aikainen
KONE Oyj Espoo 8.3.2020
We at KONE are now looking for an Assistant Legal Counsel to work together with our other Assistant Legal Counsels with a broad range of legal issues typical for a legal function of an internationally operating company. Come join us!
Viimeinen hakupäivä: 8.3.2020
BCG Helsinki Internships 2021 uusi Kokoaikainen
Looking for a unique learning opportunity and a fast track to a successful career? Join our team as a Visiting Associate in 2021!
Viimeinen hakupäivä: 15.3.2020
Legal Trainee (kesätyö) uusi Kokoaikainen
Elenia Palvelut Oy Tampere 8.3.2020
Tule kesän ajaksi avustamaan lakiasiat ja riskienhallinta -tiimiämme Tampereelle! Etsimme nyt oikkaria, jolta löytyy sekä tuntumaa että kiinnostusta sopimus- ja liikejuridiikkaan. Legal Traineen tehtävä Elenialla on sinulle loistava ponnahduslauta ja tilaisuus kerryttää arvokasta kokemusta alan asiantuntijoiden tukemana. Pääset oppimaan liiketoiminnan sopimusasioita energia-alan edelläkävijäyrityksessä ja saat ensikäden kokemusta yhtiölakimiehen tehtävistä.
Viimeinen hakupäivä: 8.3.2020
Pykälä ry Helsinki 8.3.2020
Haemme kevään 2020 valmennuskursseillemme tehtäväntarkastajia, valmennuskurssitutoreita, tehtävänlaatijoita sekä opetus- ja hallintoassistentteja. Tehtävistä maksetaan palkkio. Kaikki työtehtävät soveltuvat suoritettaviksi opintojen ohessa. Pykälä ry:n hallitus järjestää myös valmennuskurssien henkilökunnalle erilliset etkot Pykälän tiloissa ennen pääsykoebileitä. Molempien tapahtumien sisäänpääsy on ilmainen.
Viimeinen hakupäivä: 8.3.2020
Insolvenssioikeudesta kiinnostuneelle ylioppilaalle harjoittelupaikka. Haemme insolvenssi- ja kiinteistöasioista kiinnostunutta oikeustieteen ylioppilasta lakimiesten avuksi lähinnä konkurssipesien liittyvissä tehtävissä, mutta myös mm. perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä asioissa.
Viimeinen hakupäivä: 2.3.2020
Legal Trainee Kokoaikainen
KPMG Oy Ab Helsinki 1.3.2020
Hae meille Legal traineeksi Helsinkiin syksyksi 2020! Etsimme porukkaamme ehkä juuri sinua, jos olet 3.-5. vuoden opiskelija tai jo valmistunut OTM. Innokkaalla ja oma-aloitteisella asenteella pääset jo pitkälle, mutta jos sinulla on lisäksi aiempaa työkokemusta liikejuridiikasta niin se katsotaan ehdottomasti eduksi!
Viimeinen hakupäivä: 1.3.2020
Legal Trainee Osa-aikainen
Fondia Oyj Helsinki 1.3.2020
Hyvän työpaikan rakentaminen on strateginen valintamme ja nyt etsimme joukkoomme sopivaa Legal Traineeta!
Viimeinen hakupäivä: 1.3.2020
Legal Trainee Osa-aikainen
Haemme nyt Legal Traineeta kuuden kuukauden määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (3pv/vko) työsuhteeseen syyskuusta 2020 alkaen. Asianajotoimisto Airaksinen Oy on Helsingissä toimiva teknologiajuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Asiakaskuntamme muodostuu lähinnä kotimaisista pörssiyhtiöistä.
Viimeinen hakupäivä: 26.2.2020
Tarjoamme korkeakouluopiskelijoille harjoittelupaikkoja kaikilla ministeriön osastoilla. Etsimämme harjoittelijat ovat opintojensa päätösvaiheessa olevia opiskelijoita. Harjoittelijan tehtävät voivat liittyä esimerkiksi liikenteen ja viestinnän palvelumarkkinoihin, ilmastonmuutoksen hillintään, liikenneverkon tai digitaalisen infrastruktuurin kehittämiseen, liikenteen rahoitukseen, tiedon hyödyntämiseen, datatalouteen, liikenneturvallisuuteen tai liikenteen automaatioon.
Viimeinen hakupäivä: 20.2.2020