Uudet joustavat Interim-juristipalvelut – Laissa ja Paragraaffi yhdistävät voimansa 

Yleinen22.5.2024

Voisin tuskin olla enemmän innoissani tästä uudesta vaiheesta yrityksemme tarinassa. Kun katsoo taaksepäin, on selvää, että Interim-juristipalvelumme lanseeraaminen on meille enemmän kuin vain uusi palveluvalikoiman laajennus. Se on osoitus sitoutumisestamme muuttuvan työ- ja liike-elämän tarpeiden tunnistamiseen ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Työelämätalo Paragraaffi on halunnut jo vuosia tavoitella syvempää ymmärrystä tulevaisuuden työelämästä. 

“Ajatus interim-juristipalvelusta lähti todellisesta tarpeesta, joka oli kolkutellut oveamme jo jonkin aikaa” 

Asiakkaamme ovat usein kääntyneet puoleemme tilanteissa, joissa he tarvitsevat nopeasti osaavaa ja kokeneempaa juristia, mutta eivät välttämättä ole halunneet tai voineet palkata vakituista juristia yritykseensä. Tällaisia tilanteita ovat olleet esimerkiksi äkilliset poissaolot, muut määräaikaiset poissaolot tai lyhytaikaiset projektit, joihin on tarvittu usein hyvin nopeallakin aikataululla ratkaisu varmistamaan liiketoiminnan jatkuminen. 

Kuunnellessamme asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan, tiesimme, että meillä oli ainutlaatuinen mahdollisuus täyttää tämä aukko markkinoilla. Haluammekin tarjota vaihtoehdon, joka on yhtä laadukas ja luotettava kuin vakituinen juristi, joka samalla tarjoaa joustavuutta ja skaalautuvuutta. Tuntuu todella hyvältä, että olemme pystyneet lisäämään palveluvalikoimaamme jotain uutta, jota on selvästi kaivattu ja odotettu.

Laissan tiimi tarjoaa uudenlaista juridista tukea 

Laissan tiimi tarjoaa uudenlaista juridista tukea interim-palvelumme kautta, jossa kokeneet liikejuristit toimivat yritysten sisäisinä konsultteina. Laissan juristit tuovat mukanaan ainutlaatuisen näkökulman ja osaamisen ulkoisten lakipalveluiden tarjoajina. Tiimin erityisosaaminen kattaa laajasti eri oikeudenalat, kuten sopimus- ja yhtiöoikeuden, osakassopimukset ja yritysjärjestelyt. Tiimillä on syvällistä kokemusta globaalien yritysten lakiasioista, rahoituskierroksista, corporate governancesta, riskienhallinnasta ja compliancesta. Lisäksi erityisosaamisalueisiin kuuluvat niin immateriaalioikeudet, rahanpesun estäminen kuin HR-prosessien kehittäminen. Monipuolinen asiantuntemus varmistaa, että interim-juristimme voivat tarjota nopeaa ja tehokasta tukea kaikissa tilanteissa, joissa yrityksesi tarvitsee juridista apua. Usein Interim-tarpeissa yrityksessä työskenteleekin useampi Laissan juristi tuoden jokainen omaa erityisosaamista ja tehostaakseen lakifunktion toimintaa. Tärkeimpänä tavoitteenamme on varmistaa, että interim-juristimme ovat valmiita ja kykeneviä tarjoamaan nopeaa, tehokasta ja ammattitaitoista juridista tukea kaikissa tilanteissa. 

“Kaikki tämä vuosikymmenten kokemus ja osaaminen ovat nyt käytettävissäsi interim-juristipalvelun muodossa.” 

Käytettävissäsi vuosikymmenten kokemus 

Haluamme olla kumppani, joka ei ainoastaan tarjoa ratkaisuja, vaan myös kuuntelee ja reagoi nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Kaikki tämä vuosikymmenten kokemus ja osaaminen ovat nyt käytettävissäsi interim-juristipalvelun muodossa.  

Olemme kiitollisia saadessamme olla osa asiakkaidemme arkea ja auttaa heitä menestymään liiketoiminnassaan. 

Tutustu lisää tähän uuteen aluevaltaukseemme täältä.

Jos haluat lisätietoja interim-juristipalvelustamme tai keskustella siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi, ota yhteyttä: 

040 5765 709 
katariina.tuomela@paragraaffi.fi