Paragraaffi on nyt Master Preferred Partner

Kirjoittaja

Paragraaffi

Artikkelit12.3.2021

Paragraaffi ja Master Suomi ovat solmineet strategisen kumppanuuden alkuvuodesta 2021. Yhteistyön tavoitteena on tarjota entistä laadukkaammat ratkaisut kompetenssipohjaiseen juristirekrytointiin.

Paragraaffi on oikeuden ammattilaisiin erikoistunut ja alan johtava rekrytointitalo, joka on keskittynyt merkityksellisten työurien ja huipputiimien rakentamiseen juristiprofessiossa. Master Suomi tuo yrityksille modernit online-arviointiratkaisut parempiin rekrytointipäätöksiin.

Paragraaffi on Master Suomen luotettu kumppani, joka tarjoaa juridiikan alan ammattilaisia rekrytoiville organisaatioille yksinoikeudella Masterin  työpsykologisia arviointeja. Masterin ratkaisut edustavat markkinoiden moderneinta kärkeä, parantavat hakijakokemusta ja mahdollistavat luotettavaan dataan pohjautuvan objektiivisen, kykyihin perustuvan valinnan.

Paragraaffi tuo yhteistyön tiimoilta markkinoille aidosti puolueettoman screening-palvelun, joka mahdollistaa anonyymin esikarsinnan kompetenssin perusteella.

Online-arviointien lisäksi tulemme tänä vuonna toteuttamaan yhteistyössä ajankohtaista koulutusta rekrytoinnin ja työyhteisöjen kehittämisestä sekä monimuotoisuuden edistämisestä asiantuntijatyössä.

Oletko kiinnostunut luotettavasta, hakijaystävällisestä henkilöarvioinnista? Tutustu niihin täällä!

Lue ja kuuntele lisää aiheesta

Juristipodi: Henkilöarvioinnit juristien soveltuvuuden arvioinnissa

Artikkeli: Valintamenetelmät juristin rekrytoinnissa – onko substanssiosaamisen aika ohi?