ICT-juristi

ICT-juristi

Julkaisupäivä

1.2.2024

Viimeinen hakupäivä

25.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen osoite

Fabianinkatu 29 B, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Business Development Lead & Legal Talent Consultant Sanna Noki

puhelinnumero

050 5566 570

Sähköpostiosoite

sanna.noki@paragraaffi.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Eversheds Sutherland Finland

Eversheds Sutherland Finland on osa kansainvälistä Eversheds Sutherlandia, joka on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Suomessa olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.

Tutustu työnantajaan

Etsimme nyt asiakkaallemme Eversheds Sutherland Finlandille ICT-juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Eversheds Sutherland Finland on osa kansainvälistä Eversheds Sutherlandia, joka on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Suomessa olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä ja julkissektoria kotimaassa ja kansainvälisesti ja tarvittaessa hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme. Olemme nykyaikainen toimisto, jonka kaikki asiantuntijat ovat ylpeitä asiakkaistaan ja toisistaan. Lue lisää osoitteessa www.eversheds.fi

 

ICT-juristiksi vetämään moniosaavaa teknologiatiimiä

Etsimme motivoitunutta ICT-juristia liittymään tiimiimme. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta teknologiaan ja sen kehitykseen, kykyä ymmärtää liiketoiminnan tarpeet sekä näkemystä siitä, mistä juridiikka ja oikeudelliset haasteet alkavat. Tehtävään sisältyy myös teknologiatiimin vetäjän rooli, jossa pääset kehittämään omaa ja tiimisi toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä ja osaavassa organisaatiossa, joka panostaa teknologiaan, innovaatioihin ja asiakaslähtöisiin ratkaisuihin. Haluamme, että ymmärrät teknologiajuridiikan laaja-alaisuutta, mutta sinun ei välttämättä tarvitse hallita kaikkea itse vaan omaat perustavanlaatuisen pohjan ICT-juridiikasta. Tehtävässäsi osallistut teknologiajuridiikan sopimusten neuvotteluun ja laadintaan, lisensioit ohjelmistoja, ja vastaat ICT- ja ulkoistusprojektien juridiikasta. Tekoälyn nopea kehitys on myös keskeinen osa tiimimme dynamiikkaa, ja voit tuoda mukanasi asiantuntemustasi tähän kasvavaan alueeseen.

Tulet saamaan moniosaavan tiimin työsi tueksi. Tiimissä on asiantuntijoita, jotka ovat tavanomaisten osaamisalueiden lisäksi erikoistuneet esimerkiksi tekoälyyn, datakeskustoimintoihin ja operaattoriliiketoimintaan sekä pakotelainsäädäntöön ja sanktioihin. Teknologiatiimin jäsenet luonnehtivat toimintaa mm. näin:


”Teknologian juridiikka linkittyy tiiviisti kaikkiin muihin oikeudenaloihin ja tiimimme toimii jatkuvasti yhteistyössä mm. verotuksen, yrityskauppojen ja compliance-osaajiemme kanssa – toiminnan monipuolisuus, monialaisuus ja hyvät työkaverit ovat tiimimme arvostettu ydin.”
– Markus Rämö, Partner

”ICT-tiimimme on hyvä sekoitus senioriteettia ja nuorempien tieteenharjoittajien innovatiivisuutta. Näkökulma ja ote työhön on erittäin liiketoimintalähtöinen ja tiimi hyvin ajan hermolla uuden teknologian haasteista.”
– Kirsi Karvonen, Partner


Tehtävässä pääset työskentelemään Helsingin toimistolta käsin (muukin toimistosijaintimme voi olla neuvoteltavissa), jonka lisäksi voitte tiimikohtaisesti sopia etätyökäytännöistä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus on sopimuksen mukaan.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (OTK/OTM) ja suoritettuna asianajotutkinto tai edellytykset tutkinnon suorittamiseen. Sinulla on aiempaa työkokemusta, joka auttaa toimialan ymmärtämisessä ja tehtävien haltuun ottamisessa. Omaat erinomaiset neuvottelu- ja argumentointitaidot sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja tuloksellisen työotteen.

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (OTM/OTK). 
 • Suoritettua asianajotutkintoa tai edellytyksiä tutkinnon suorittamiseen. 
 • noin 7–10 vuotta relevanttia työkokemusta. 
 • Tahtoa ja pitkäjänteisyyttä käytännöntason kehittämistyöhön sekä hyviä kommunikointitaitoja. 
 • Kokemusta teknologiatransaktioista, kuten IT-hankinnoista, käyttöönotosta, ulkoistuksista ja lisenssikaupoista. 
 • Vahvaa osaamista sopimusten laatimisessa ja neuvotteluissa. 
 • Kokemusta konsultoinnista riitatilanteissa. 
 • Tuntemusta tietosuojasta, tietoturvasta ja datan hyödyntämisestä. 
 • IPR:n hallintaa. 
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. 

Tehtävässä parhaiten menestyy henkilö, joka on joustava ja yhteistyökykyinen sekä kykenee rakentamaan vahvoja asiakassuhteita. Myös halukkuus osallistua operatiiviseen työhön on tärkeää. Erinomainen englannin kielen taito on välttämätöntä, ja esihenkilökokemus katsotaan suureksi plussaksi. Hakijalta odotetaan ulospäinsuuntautuneisuutta, dynaamisuutta ja kansainvälistä työkokemusta, samalla kun hän hallitsee projektinjohtamisen taituruuden. Hyvä huumorintaju on myös ehdoton etu tässä tehtävässä.

 

Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja hyvinvointisi tueksi seuraavia asioita:

 • Tiiminvetäjän roolin ja mahdollisuuden kehittää teknologiapraktiikkaa 
 • Mahdollisuuden osakkuuteen 
 • Aidosti kansainvälisen työympäristön 
 • Osittaisen etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat 
 • Laajan henkilöstöetuohjelman, maksimi liikunta- ja kulttuuriedun, hierontaedun, lounassetelin sekä tavanomaista kattavammat työterveyspalvelut, ml. sairauskuluvakuutus ja hammashoito.

 

Kiinnostuitko?

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 25.2.2024.  Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti Legal Talent Consultant & Business Development Lead Sanna Noki (050 5566 570, sanna.noki@paragraaffi.fi) sekä lisäksi Eversheds Sutherland Finlandin Partner Kirsi Karvonen (050 5480 730, 7.2. klo 13–14 ja 13.12 klo 10–11). Valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Evershedsin kanssa.

 

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luomme merkityksellisiä työuria ja sovitamme yhteen työnhakijoiden sekä työnantajien toiveet ja tarpeet. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Edistämme työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.