Asianajosihteeri

Asianajosihteeri

Julkaisupäivä

7.9.2022

Viimeinen hakupäivä

1.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.kak-laki.fi/

Yrityksen osoite

Unioninkatu 13 7. Krs

Yhteyshenkilö

Kai Haarma

Sähköpostiosoite

kai.haarma@kak-laki.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Haemme Asianajosihteeriä

Etsimme asianajosihteeriä joukkoomme Helsingin toimipisteeseemme. Toimistomme on keskittynyt erityisesti kiinteistöjuridiikkaan ja kokonaishenkilömäärämme on 30. Olemme ylpeitä osaamisestamme, mukavasta työyhteisöstä ja asiakaslähtöisestä työskentelytavastamme.

Arvostamme ulospäinsuuntautuneisuutta, hyvää motivaatiota, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä tulla toimeen työkavereiden ja asiakkaiden kanssa.  Tehtävässä onnistuminen vaatii joustavuutta, paineensietokykyä ja tarkkuutta sekä erittäin hyvää suomen kielen kirjallista hallintaa. Ruotsin kielen hallinta katsotaan eduksi. Tietotekniset taidot ovat luonnollisesti hallussasi ja pystyt muutenkin sujuvasti toimimaan välillä kiireisessä, mutta kannustavassa yhteisössämme.

Meillä viihdytään pitkään ja haluammekin, että tehtävään palkattava henkilö näkee meidät hyvänä työpaikkana pitkälle tulevaisuuteen. Tehtäviin kuuluu mm. toimeksiantojen avaaminen ja niiden hallinta, kirjelmien oikolukeminen ja korjaaminen, laskutus, asianajajien tukena ja apuna toimiminen sekä yhteydenpito tuomioistuimiin ja asiakkaisiin.

Työ on vakituinen ja työpaikka sijaitsee erinomaisella paikalla osoitteessa Unioninkatu 13, Helsinki.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 1.10.2022 mennessä toimitusjohtaja Kai Haarmalle, kai.haarma@kak-laki.fi. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä. Työ alkaisi joulukuussa tai sopimuksen mukaan.