1-2 juristia

1-2 juristia

Julkaisupäivä

19.5.2023

Viimeinen hakupäivä

11.6.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

Sopimuksen mukaan

Yrityksen verkkosivut

http://www.altiuslaw.fi

Yrityksen osoite

Porrassalmenkatu 21 B, 50100 Mikkeli

Yhteyshenkilö

Tommi Hurri

puhelinnumero

0447023653

Sähköpostiosoite

tommi.hurri@altiuslaw.fi

ALTIUS Asianajotoimisto Oy

Toimistomme palvelee yritysasiakkaita, yksityishenkilöitä ja julkisyhteisöjä. Toimistomme sijaitsevat Mikkelissä ja Jyväskylässä.

Haemme toimistomme reippaaseen, mutta rentoon työyhteisöön 1–2 juristia. Toinen paikoista täytetään määräaikaisena (12 kk). ALTIUS Asianajotoimisto Oy on kasvava asianajotoimisto, joka palvelee yrityksiä, yksityishenkilöitä ja julkisyhteisöjä. Toimipaikat ovat Mikkelissä ja Jyväskylässä. Entuudestaan palveluksessamme on kuusi juristia.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, monipuolisia tehtäviä ja kehittymismadollisuuksia. Hoidamme monipuolisesti erilaisia asianajotoimeksiantoja, joten juristilla on mahdollisuus vaikuttaa tehtävien sisältöön. Haettavana olevat paikat liittyvät erityisesti työoikeuteen, insolvenssioikeuteen sekä perhe- ja jäämistöoikeuteen. Etätöitä on riittävän (Mikkelissä tapahtuvan) perehtymisjakson jälkeen mahdollisuus tehdä juristin valinnan mukaan 0–4 työpäivää viikossa.

Odotamme juristeiltamme kykyä oma-aloitteeseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Hoidamme toimeksiannot käytännössä kokonaan sähköisesti. Tämä tuo vapautta työskentelyyn ja edellyttää modernia työotetta. Suoritettu tuomioistuinharjoittelu, 1–3 vuoden työkokemus ja lupa toimia oikeudenkäyntiavustajana luetaan eduksi.

Työn aloittaminen sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa asianajaja Tommi Hurri (puh. 044 7023 653).

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 11.6.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tommi.hurri@altiuslaw.fi. Sopivat hakemukset voidaan käsitellä jo ennen hakuajan päättymistä.

 

ALTIUS Asianajotoimisto Oy

www.altiuslaw.fi

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen tommi.hurri@altiuslaw.fi