Legal Advisor

Legal Advisor

Julkaisupäivä

22.11.2022

Viimeinen hakupäivä

14.12.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.azets.fi/

Yhteyshenkilö

Kati Mäkäräinen

puhelinnumero

0503027168

Sähköpostiosoite

kati.makarainen@azets.com

  • Hakemus sulkeutunut

Azets Insight Oy

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 6 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Kiinnostaako sinua monipuolinen asiantuntijatyö yritysjuridiikan parissa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä haemme nyt muutaman vuoden työelämässä kokemusta kartuttanutta oikeustieteen maisteria Azetsille

Legal Advisor -tehtävään Helsinkiin

Tehtäviisi kuuluvat asiakasvastuulliset yritysjuridiikan tehtävät, kuten asiakkaiden ja liiketoimintayksiköiden neuvonta verotuksen, sopimusoikeuden ja yhtiöoikeuden saralla. Rooliisi sisältyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan muun muassa tuloverotuksen ja kansainvälisen verotuksen konsultointia, omistusjärjestelyjen ja yhtiöiden muutostilanteiden suunnittelua ja toteutusta ja/tai sopimusjuridisia toimeksiantoja. Tehtävässä pääset haastamaan itseäsi sekä pk-yrittäjien että kansainvälisten suuryritysten liikejuridisilla kysymyksillä.

Azetsilla pääset hyödyntämään monipuolisesti yritysjuridiikan osaamista, asiakaspalvelutaitoja ja kielitaitoasi. Tehtävä on osin itsenäistä asiantuntijatyötä ja vastuullasi on liiketoiminnan aktiivinen ohjaaminen. Roolissa korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, joustavuus sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot niin suomen kuin englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • Muutaman vuoden (2-3 vuotta) työkokemusta yritysjuridiikan parissa
  • Myynnillistä otetta ja ymmärrystä liiketoiminnan lainalaisuuksista
  • Aitoa kiinnostusta yritysjuridiikan tehtäviin erilaisten asiakastoimeksiantojen parissa
  • Halua ottaa vastuuta ja tuottaa perusteltuja ratkaisuja vaikeisiinkin kysymyksiin
  • Innostusta tarttua uusiin asioihin ja oppia uutta
  • Itseohjautuvaa työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä asiantuntijoidemme tuella ja opastuksella. Asiakkaamme koostuvat eri toimialojen yrityksistä pienyrittäjistä pörssiyhtiöihin ja myös tehtävät vaihtelevat sen mukaan. Työssä saat yhdistettyä sekä in-house että konsultoinnin tehtävien parhaat puolet.

Työskentelet Helsingin toimistollamme ydinkeskustassa, mutta etätyöskentely on mahdollista tehtävässä. Azetsilla sinulla on hyvät mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan joustavaan yhteensovittamiseen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Advisor, Team Lead Joanna Reimari, puh. 050 555 2445 tiistaina 29.11. klo 13-14 ja perjantaina 2.12. klo 13-14.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.12. Kerrothan hakemuksessa minkälaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat, sillä Azetsilla voit päästä tekemään yhtiö- ja kansainvälistä verotusta, yritysjärjestelyitä ja yhtiöoikeudellista neuvontaa tai sopimusoikeuden tehtäviä.