Sopimuslakimies

Sopimuslakimies

Julkaisupäivä

15.9.2022

Viimeinen hakupäivä

2.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://hyksinstituutti.fi/

Yrityksen osoite

Mannerheimintie 105, Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant Emmi Piirainen

puhelinnumero

050 471 5599

Sähköpostiosoite

emmi.piirainen@paragraaffi.fi

  • Hakemus sulkeutunut

HYKS-instituutti Oy

HYKS-instituutti on tutkimuspalveluyritys, jonka tehtävänä on edistää kansainvälistä kliinistä tutkimusta tarjoamallamme tutkimuspalvelutoiminnalla koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Etsimme nyt asiakkaallemme HYKS-instituutti Oy:lle sopimuslakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

HYKS-instituutti on tutkimuspalveluyritys, jonka tehtävänä on edistää kansainvälistä kliinistä tutkimusta tutkimuspalvelutoiminnallaan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. HYKS-instituutin asiakkaita ovat kansainväliset lääke- ja lääkintälaiteyritykset, ja niiden käyttämät CRO-yritykset, HUSissa toimivat tutkijalääkärit ja tutkimuksessa avustava tutkimushenkilöstö. HYKS-instituutissa työskentelee 14 henkilöä täysipäiväisesti tutkimuspalveluiden ja taloushallintopalveluiden tuottamisessa. HYKS-instituutti on kokonaan HUSin omistama tutkimuspalveluyritys, joka toimii ajanmukaisissa toimistotiloissa Helsingissä. Lue lisää osoitteessa https://hyksinstituutti.fi/.

 

Sopimuslakimies kliinisen lääketutkimustoiminnan näköalapaikalle

Tehtävässä toimit keskeisessä roolissa vastaten pääasiassa kansainvälisten lääke- ja lääkinnällisten laiteyritysten kanssa tehtävistä tutkimussopimuksista. Osallistut sopimusneuvotteluihin, tarkistat, kommentoit ja laadit sopimuksia sekä osallistut sopimuskumppaneiden kanssa mahdollisesti syntyvien juridisten näkemyserojen käsittelyyn. Raportoit yhtiön johdolle ja neuvot johdon lisäksi tutkimuspalvelutiimiä oikeudellisissa aiheissa. Vastaat sopimusprosessien kehittämisestä yhdessä tutkimuspalvelutiimin, HUSin asiantuntijoiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, minkä lisäksi osallistut yhtiön muihin kehitysprojekteihin.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän tiimissä, joka työskentelee kliinisen lääketutkimustoiminnan keskiössä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten tehtävien parissa vahvasti kansainvälisellä ja säännellyllä toimialalla. Saat työsi tueksi dynaamisen asiantuntijatiimin, joka työskentelee yhdessä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut ja työnteon tavat, jotka mahdollistavat työn ja vapaa-ajan tasapainon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja vähintään kaksi vuotta aiempaa kokemusta sopimusjuristin tehtävistä, erityisesti yrityssopimusten neuvottelemisesta ja laatimisesta mielellään kansainvälisessä kontekstissa. Lisäksi sinulla on ymmärrys tietosuojajuridiikan perusteista ja mielellään aikaisempaa kokemusta tietosuojatoimeksiannoista. Arvostamme aiempaa kokemusta tutkimusalasta, mikä on voinut kertyä esimerkiksi asianajotoimistossa, korkeakoulun tai yrityksen lakiasiainosastolla tai tutkimusalalla toimivan viranomaisen palveluksessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, halua oppia tutkimusalan erityispiirteitä ja kykyä johtaa omaa työtä.

 

Hakijoilta odotetaan

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM/OTK)
  • Vähintään kaksi vuotta kokemusta sopimusjuristin tehtävissä
  • Ymmärrystä tietosuojajuridiikan perusteista
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taito

Katsomme eduksi

  • Aikaisemman kokemuksen tutkimusalasta
  • Tutkimus- ja life science -alan erityislakien ja säännösten tuntemuksen
  • Tietosuojasertifikaattien suorittamisen (esim. CIPP/E)

 

Menestyt tehtävässä, jos haluat kehittyä tutkimus- ja life science -alan asiantuntijaksi. Sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja oman työn johtamisesta. Samalla kuitenkin viihdyt myös osana asiantuntijatiimiä, ja sinulla on vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelytapasi on huolellinen ja tarkka, ja haluat oppia toimialamme erityissääntelyä ja sen merkityksiä osana työtäsi.

 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään 2.10.2022. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin HYKS-instituutin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Emmi Piirainen (050 471 5599, emmi.piirainen@paragraaffi.fi), sekä HYKS-instituutin tutkimuspalvelupäällikkö Charlotta Henriksson (040 588 2531) 22.9. klo 10–12 ja 27.9. klo 13–15.

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.