Perhevarallisuusoikeuteen erikoistunut lakimies/asianajaja

Perhevarallisuusoikeuteen erikoistunut lakimies/asianajaja

Julkaisupäivä

21.9.2022

Viimeinen hakupäivä

9.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.iopartners.fi/

Yrityksen osoite

Fabianinkatu 9 A, 00130 Helsinki

Yhteyshenkilö

Andrei Aganimov

puhelinnumero

0400 198 470

Sähköpostiosoite

andrei.aganimov@iopartners.fi

I&O Partners Asianajotoimisto Oy

I&O Partners on liikejuridiikkaan ja perhevarallisuusoikeuteen erikoistunut helsinkiläinen boutique-asianajotoimisto.

I&O Partners Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jonka painopistealueisiin kuuluvat yritysjärjestelyt, yhtiö- ja sopimusoikeudelliset asiat, riidanratkaisu ja insolvenssioikeudelliset toimeksiannot sekä yksityishenkilöiden varallisuusoikeuteen ja riidanratkaisuun liittyvä juridinen neuvonta. Toimistossamme työskentelee noin 15 juristia. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kasarmitorin laidalla. Lue lisää meistä osoitteessa www.iopartners.fi.

 

Etsimme nyt perhevarallisuusoikeuteen erikoistunutta tai siitä kiinnostunutta lakimiestä/asianajajaa kasvavaan tiimiimme.

Odotamme, että olet innostunut perhevarallisuusoikeudesta. Kertynyttä työkokemusta perhevarallisuusoikeudesta asianajomaailmassa tai muissa vastaavissa tehtävissä katsomme eduksi. Arvostamme sitä, että työskentelet itsenäisesti ja päämäärätietoisesti, mutta olet samalla tiimipelaaja. Toivomme sinulta niin isojen kokonaisuuksien kuin pienten yksityiskohtienkin hallintaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kiinnostavien ja haastavien työtehtävien parissa innostavassa työyhteisössä moderneissa tiloissamme Helsingin keskustassa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten toimeksiantojen ja asiakkaiden parissa osana ­tiimiämme. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut. Olemme matalan hierarkian organisaatio ja voimme ylpeydellä sanoa, että panostamme työntekijöidemme work-life -balanssiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Managing Partner, asianajaja Andrei Aganimov (puh. +358 400 198 470, s-posti: andrei.aganimov@iopartners.fi).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 9.10.2022 mennessä osoitteeseen rekry@iopartners.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@iopartners.fi