Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

26.5.2023

Viimeinen hakupäivä

8.6.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.asianajaja-turku.fi/

Yrityksen osoite

Veistämönaukio 1-3, 20100 Turku

Yhteyshenkilö

Senior Legal Talent Consultant Anna Helistö

puhelinnumero

050 5522 366

Sähköpostiosoite

anna.helisto@paragraaffi.fi

Asianajotoimisto Lakinainen Oy

Asianajotoimisto Lakinainen Oy on vuonna 2013 perustettu ammattitaitoinen, luotettava ja ihmisläheinen perhe- ja perintöoikeuteen keskittynyt asianajotoimisto Turussa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Asianajotoimisto Lakinainen Oy:lle juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turkuun. 

Asianajotoimisto Lakinainen Oy on vuonna 2013 perustettu ammattitaitoinen, luotettava ja ihmisläheinen perhe- ja perintöoikeuteen keskittynyt asianajotoimisto Turussa. Toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa. Tarjoamme oikeudellisia asiantuntijapalveluja yksityishenkilöille sekä pk-yrityksille. Lakinainen on korkealaatuinen asiakaslähtöinen matalan kynnyksen asianajotoimisto, jonka puoleen on helppo kääntyä oikeudellisten ongelmien askarruttaessa. Lue lisää osoitteessa https://www.asianajaja-turku.fi/. 

 

Juristi vahvaa kasvua tekevän toimiston monipuolisiin toimeksiantoihin 

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvien toimeksiantojen parissa. Vastuullasi on avustaa asiakasta erilaisissa oikeusprosesseissa, kuten riita- ja rikosasioissa. Rikosasioissa avustamme vastaajia sekä asianomistajia ja riita-asiat liittyvät muun muassa lasten huoltoon ja elatukseen sekä muihin yksityishenkilöihin liittyviin asioihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä rikosoikeuden parissa noin puolet työajastasi. Toimiston liiketoiminta on vahvassa kasvussa, minkä ansiosta sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään toimiston liiketoimintaa esimerkiksi markkinoinnin ja asiakashankinnan parissa. Sopivan henkilön löytyessä tehtävään voimme rakentaa sinulle osakkuussuunnitelman jo tehtävän alkuvaiheessa. 

Tehtävässä pääset työskentelemään osana toimiston dynaamista ja kannustavaa työyhteisöä, missä avoimella keskustelulla on keskeinen merkitys. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Turun Aurajokirannassa ja odotamme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä paikan päällä päivittäin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään elokuun 2023 alussa. 

 

Ketä etsimme?  

Sinulla on kotimainen oikeustieteellinen loppututkinto ja vähintään yksi vuosi kokemusta asianajo- tai lakitoimistossa työskentelystä tai muusta vastaavasta. Eduksesi katsomme rikosoikeudellisen osaamisen. Lisäksi edellytämme sinulta lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana tai mahdollisuutta lupien hakemiseen heti työsuhteen alussa. Odotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyy itsenäinen ja tavoitteellinen asiantuntija, jolla on vahva motivaatio edistää toimiston kasvutavoitteita. 

Odotamme sinulta 

 • Oikeustieteellistä loppututkintoa 
 • Vähintään yhden vuoden työkokemusta perhe- ja jäämistöoikeudesta tai oikeudenkäynneistä 
 • Lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana 
 • Erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa 

Eduksi katsotaan 

 • Rikosoikeudellinen osaaminen 
 • Suoritettu asianajajatutkinto ja kokemus oikeudenkäynneistä 

 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi alan kasvavaa toimijaa sekä mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi monipuolisten toimeksiantojen parissa. Lisäksi tuemme ammatillista osaamista erilaisin koulutusmahdollisuuksin sekä tarjoamme urapolun aina osakkaaksi asti. Tehtävässä on käytössä kilpailukykyinen palkkaus, mikä mahdollistaa hyvän ansaintatason saavuttamisen. Työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja virkistäytymisaktiviteetteja. 

Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja hyvinvointisi tueksi seuraavia asioita: 

 • Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät 
 • Laajat koulutusmahdollisuudet 
 • Osakassuunnitelman heti työsuhteen alkupuolella 
 • Kilpailukykyisen palkkauksen 

 

Kiinnostuitko?  

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään torstaina 08.06.2023. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Asianajotoimisto Lakinaisen kanssa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Legal Talent Consultant Anna Helistö (050 5522 366, anna.helisto@paragraaffi.fi). 

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin. 

To apply for this job please visit paragraaffi.teamtailor.com.