Asianajoassistentti

Asianajoassistentti

Julkaisupäivä

16.3.2023

Viimeinen hakupäivä

15.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.hippi.fi

Yrityksen osoite

Porkkalankatu 13 C, 00180 Helsinki

Asianajotoimisto Hippi & Kallaskari

Asianajotoimisto Hippi & Kallaskari Oy on riita- ja rikosasioihin sekä perheoikeudellisiin asioihin erikoistunut asianajotoimisto. Toimistossamme työskentelee 5 asianajajaa, yksi neuvonantaja sekä 3 opintojensa eri vaiheessa olevaa oikeustieteen ylioppilasta. Etsimme joukkoomme mieluiten enemmän opintojensa alkuvaiheessa olevaa oikeustieteen ylioppilasta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaisena oikkarina / asianajoassistenttina. Alkuvaiheessa siksi, että olet valmis sitoutumaan työsuhteeseen mahdollisimman pitkäksi ajaksi. Voit toki hakea riippumatta missä vaiheessa opintojasi olet, jos pystyt vakuuttamaan meidät siitä, että olet joukkoomme sopivin henkilö. Työajat voidaan sopia joustavasti, ja haluamme että pystyt sovittamaan yhteen opintojesi suorittamisen ja työskentelyn. Olemme rentoja ja joustavia, kun sinäkin olet ja osoitat sitoutumista. Olethan käytettävissä keskimäärin 2–3 päivänä viikossa. Meillä on ollut useita oikkareita myös Turun oikiksesta, eli työn yhdistäminen onnistuu myös Turussa asuville.

Meillä on ollut monia mielenkiintoisia ja julkisuudessakin esillä olleita juttuja, joten myös assistentit ovat kokeneet työn hyvin mielekkääksi näköalapaikaksi. Työnkuva koostuu monipuolisista juridisista valmistelutehtävistä, selvitystyöstä ja toimistotehtävistä. Pääset alan opintojesi ytimeen vähitellen askel askeleelta. Meidän kokoluokkamme asianajotoimisto tarjoaa hyvän ja opiskelijan kokoisen mahdollisuuden oppia juridiikkaa käytännön tasolla. Saat laajan työkokemuksen, jonka pohjalta meillä työskennelleet ovat työllistyneet hyvin. Voit kysyä asiasta halutessasi assistenteiltamme soittamalla toimiston puhelinnumeroon 045 166 5019.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta. Edellytämme hyvää suomen ja riittävää englannin puhekielen taitoa. Aikaisempi työkokemus asianajo- tai lakiasiaintoimistosta, asiakaspalvelutehtävistä tai järjestötoiminnasta katsotaan eduksi. Riippumatta siitä, mitä työkokemusta sinulla on / ei ole, tuo esille hakemuksessasi miksi juuri Sinä sopisit joukkoomme asianajotoimiston hektiseen ja mielenkiintoiseen arkeen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja opintosuoritusote mahdollisimman pian, mielellään jo maaliskuun aikana sähköpostitse osoitteeseen asianajotoimisto@hippi.fi. Työsuhde alkaa perehdytyksellä yhdessä sovittavaan aikaan mahdollisimman pian, mielellään jo huhtikuussa 2023, kun sopiva hakija löytyy.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen asianajotoimisto@hippi.fi