Avustava lakimies osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Avustava lakimies osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Julkaisupäivä

22.11.2022

Viimeinen hakupäivä

6.12.2022

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.selo.fi/

Yrityksen osoite

Fredrikinkatu 29 A, 00120 Helsinki, Finland

Yhteyshenkilö

Kaarina Silvennoinen

puhelinnumero

+358409670031

Sähköpostiosoite

kaarina.silvennoinen@selo.fi

Suomen Elokuvaohjaajaliitto SELO r.y.

SELO ry on vuonna 1983 perustettu, taiteellisesti ansioituneiden elokuvaohjaajien ammattijärjestö. Työssämme pyrimme vahvistamaan elokuvaohjaajien ase

Avustava lakimies vastaa jäsenneuvonnasta. Tehtävänä on tarkistaa elokuvaohjaajien ja tuotantoyhtiöiden välisiä sopimuksia, antaa ohjaajille oikeudellista neuvontaa työ- ja tekijänoikeudellisissa kysymyksissä.

Työn kuvaus

Tehtävänäsi on tarkistaa elokuvaohjaajien ja tuotantoyhtiöiden välisiä sopimuksia, antaa ohjaajille oikeudellista neuvontaa työ- ja tekijänoikeudellisissa kysymyksissä, sekä tarvittaessa sijaistaa järjestön toiminnanjohtajaa sidosryhmätyöskentelyssä.

Lakineuvonnassa apunasi on järjestön toiminnanjohtaja, joka kouluttaa sinut tehtävään ja auttaa hankalimpien kysymysten kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oikeustieteellisten opintojen lisäksi kokemusta työ- tai tekijänoikeudellisten asioiden hoitamisesta. Työkokemuksesi mukaan voit olla myös opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Puhut sujuvaa suomea ja englantia. Ruotsin kielen taitoon on eduksi.

Työtä on noin yhden päivän verran viikossa. Tarjoamme joustavat työsuhteen ehdot, jotka ovat pitkälti räätälöitävissä toiveidesi mukaisesti.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen kaarina.silvennoinen@selo.fi