Tekno Legal -harjoittelu

Tekno Legal -harjoittelu

Julkaisupäivä

22.9.2022

Viimeinen hakupäivä

9.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://teknologiateollisuus.fi/fi

Yrityksen osoite

Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Yhteyshenkilö

Mikaela Mäki

puhelinnumero

0406235590

Sähköpostiosoite

mikaela.maki@teknologiateollisuus.fi

Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio.

Oletko 3.–5. vuoden oikeustieteen opiskelija ja kiinnostunut työoikeudesta? Hienoa, meillä on sinulle kerrottavaa!

Tekno Legal -harjoittelussa oikeustieteen opiskelija pääsee tutustumaan, tekemään ja oppimaan työoikeudesta. Työtehtävät ovat pitkälti jäsenyritystemme auttamista moninaisissa työoikeudellisissa kysymyksissä. Harjoittelijana pääset palvelemaan heitä työsuhdeneuvonnan parissa ja samalla oppimaan kattavasti työoikeuden teemoista ja yritysmaailman saloista.

Sinulla on matkassa mukana tuutori, jolta saat tukea ja sparrausta koko harjoittelun ajan. Työsuhdeneuvonnan, sparrailun ja oppimisteemojen myötä harjoittelija kulkee huikean kasvupolun työoikeuden kentällä.

Oppimisteemoja ovat:

✅ Tutustuminen Teknologiateollisuus ry:hyn ja sen toimintaan Suomen työmarkkinoilla

✅ Elinkeinoelämän työnantajayhteisö tutuksi

✅ Työoikeuden saloihin perehtyminen

✅ Jäsenyrityksiimme tutustuminen

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, opinnoistasi sekä mistä työoikeuden teemoista olet erityisesti kiinnostunut. Odotamme jo innolla kuulevamme sinusta, joten haethan tehtävään pian, viimeistään 9.10.2022.

Mitä? Palkallinen Tekno Legal -harjoittelu kahdelle oikeustieteen opiskelijoille

Missä? Teknologiateollisuus ry:n toimistolla Helsingissä (Eteläranta 10), osittain myös etänä niin halutessasi

Milloin? Harjoittelujakso kestää 6 kuukautta. Työaika on osa-aikainen ja opintoihin sovitettavissa, keskimäärin noin 3pv/vk. Harjoittelua ei ole kesäkuukausina, mutta kesällä on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti kesätyöntekijänä.

Hakuaikaa on 9.10.2022 asti ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Aloitus on joulukuun 2022 alkupuolella, tarkempi ajankohta sovitaan harjoittelijan kanssa erikseen.

Heräsikö sinulla mietteitä harjoitteluun liittyen? Mikaela Mäki, HR-asiantuntija, vastaa mielellään kysymyksiisi 26.9.2022 klo 14.30–16 sekä 4.10.2022 klo 9–11, p. 0406235590.

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, jonka noin 1800 jäsenyritystä edustavat kattavasti elektroniikka- ja sähköteollisuutta, kone- ja metallituoteteollisuutta, metallien jalostusta, tietotekniikkaa sekä suunnittelu- ja konsultointialaa. Teknologiateollisuus tähtää toiminnassaan siihen, että Suomi ja suomalainen teknologiateollisuus uudistuvat ja menestyvät kansainvälisessä kilpailussa. Teknologiateollisuuden toimiala on työmarkkinapolitiikan suunnannäyttäjä, ja nyt haluamme entisestään lisätä työoikeuden osaajia sekä antaa opiskelijalle mahdollisuuden kasvaa työoikeuden ammattilaiseksi.

To apply for this job please visit www.recright.com.