Oikkaripörssi

Tutustu kuukauden työnantajaan

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Oikkaripörssin avoimet työpaikat selaamalla työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka.

Lakimies (juniori) uusi Kokoaikainen
Lahden kaupunki Lahti 4.10.2019
Lahden kaupungin Lakipalvelut etsii tiimiinsä lakimiestä (juniori). Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut.
Viimeinen hakupäivä: 4.10.2019
Lakimiesharjoittelija Kokoaikainen
TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Etsimme nyt Espoon toimistoomme oma-aloitteista ja kehityshaluista lakimiesharjoittelijaa! Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia. Työsuhde on määräaikainen ja työ voidaan sopia joko koko- tai osa-aikaisena.
Viimeinen hakupäivä: 13.10.2019
Legal Trainee Kokoaikainen
KPMG Oy Ab Helsinki 29.9.2019
KPMG etsii lakiharjoittelijoita kuuden kuukauden trainee-ohjelmaan keväälle 2020!
Viimeinen hakupäivä: 29.9.2019
Visiting Associate Kokoaikainen
A unique opportunity and a fast track to a successful career: Join our team as a Visiting Associate and experience top management consulting at its best.
Viimeinen hakupäivä: 6.10.2019
Harjoittelijoiden tehtäviin kuuluu muun muassa kansallisessa lainsäädännön valmistelussa avustaminen, EU-oikeuden valmistelussa avustaminen, hallinnonalan, kehittämishankkeisiin osallistuminen, ministeriön EU- ja kv-toimintaan liittyvät tehtävät, selvitysten ja tutkimusten tekemiseen osallistuminen, yhteistyö kotimaan, EU- ja kv-sidosryhmien kanssa. Harjoittelijan oma kiinnostus ja osaaminen otetaan huomioon työtehtäviä määriteltäessä.
Viimeinen hakupäivä: 9.10.2019
Kilpailu- ja kuluttajavirasto Helsinki 30.9.2019 klo. 16.15
Kilpailu- ja kuluttajavirasto turvaa markkinoiden toimivuutta. KKV:n kilpailuvastuualueen toiminta on jaettu kilpailuvalvonta 1, 2 ja 3 -yksiköihin. Kilpailuvalvonta 1 ja 2 -yksiköt selvittävät epäiltyjä kilpailulain ja EU:n kilpailusääntöjen vastaisia kilpailunrajoituksia ja kilpailuvalvonta 3 -yksikkö vastaa yrityskauppavalvonnasta. Harjoittelu ajoittuu aikavälille tammi-toukokuu 2020. Harjoittelu on mahdollista suorittaa 3 kuukauden aikana täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti.
Viimeinen hakupäivä: 30.9.2019 klo. 16.15
PwC Helsinki 22.9.2019
PwC:n trainee-haku on jälleen auki! Haemme Helsinkiin Veroneuvontapalveluihimme verotuksesta kiinnostuneita opiskelijoita kehittymään tulevaisuuden ammattilaisiksi osana asiantuntijatiimejämme ja työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin. Trainee-paikkoja on avoinna yritysverotuksen, välillisen verotuksen ja henkilöverotuksen ryhmissä.
Viimeinen hakupäivä: 22.9.2019