Löydämme juristille kasvot

Headhuntingilla löydämme teille sopivimmat juridiikan alan osaajat vaivattomasti ja laadukkaasti. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot sekä uniikki alan asiantuntijuus takaavat erinomaiset tulokset riskittömästi.

Miksi Paragraaffin headhunting?

Asiantuntijan asiantuntija

Me Paragraaffilla olemme erikoistuneet juridiikan alan asiantuntijoihin ja tunnistamme teidän tarpeenne proaktiivisesti. Osaamme arvioida hakijoiden kompetenssin tehtävään luotettavasti, koska ymmärrämme heidän osaamistaan.

Verkosto

Asiakkaanamme saatte käyttöönne Suomen laajimmat juridisen alan verkostot. Aktiivinen hakijoiden kontaktointi, digimediamme sekä laaja tietokantamme kattavat eri juridiikan alojen ja kokemustason osaajat tehokkaasti. Me katsomme sinne, minne muut eivät osaa ja käännämme jokaisen kiven – aina.

Toimialaymmärrys

Tiedämme, mitä juridiikassa tapahtuu ja luomme asiakkaillemme näkemystä haettavasta positiosta sekä toimialan kehityksestä. Konsultoimme asiakastamme kilpailukykyisten ehtojen luomisessa ja autamme tunnistamaan vahvuudet.

Onnistumis- ja koeaikatakuu

Tyytyväisyytenne on meille tärkeää ja annammekin palvelullemme takuun: toimeksianto on teille täysin kuluton, mikäli emme löydä sopivia ehdokkaita esiteltäväksi toimeksiannon aikana. Annamme lisäksi koeaikataukuun valitun henkilön koeajalle; jos työsuhde päätetään työntekijästä johtuvasta syystä, etsimme teille uuden työntekijän veloituksetta.

Miten rekrytointiprosessi toimii?

Konsultointi ja profiilin määrittely

Koko rekrytointiprosessin ajan käytettävissänne on sekä HR-alan että juridiikan alan asiantuntijamme. Määrittelemme yhdessä haettavan asiantuntijan profiilin ja kristallisoimme organisaationne vahvuudet.

Aktiivinen suorahaku ja asiantuntijahaastattelut

Haun aikana hyödynnämme uniikkeja verkostojamme, alan kattavinta CV-tietokantaa sekä teemme aktiivista kontaktointia löytääksemme teille sopivimmat kandidaatit.

Kärkikandidaattien esittely ja tukeminen päätöksenteossa

Esittelemme profiiliinne parhaiten sopivat kandidaatit ja tuemme päätöksenteossa, jotta varmistumme onnistuneesta lopputuloksesta. Saatte aina asiantuntijoidemme muistiot kärkikandidaateista.

Soveltuvuusarvioinnit

Teillä on mahdollisuus soveltuvuusarviointeihin joko osana Paragraaffin headhunting prosessia tai omaa hakuprosessianne täydentävästi. Räätälöimme jokaisen soveltuvuusarvioinnin vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Henkilöarvioinnilla tarkoitetaan tieteellisin menetelmin laadittua arviota henkilöstä, jonka avulla voidaan ennustaa tulevaa menestystä työtehtävissä, käyttäytymistä työpaikalla sekä ohjata arvioitavan urakehitystä. Arvioissa käsitellään henkilön suoritustasoa, toimintatyyliä, osaamista, odotuksia sekä arvoja. Arvio sisältää kuvauksen henkilöstä, suosituksen ja yhteenvedon sekä ohjeet arvioitavan johtamiseen ja tarvittaessa kuvauksen arvioitavan johtamistyylistä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Huoleton ja resurssitehokas rekrytointiprosessi

Viime vuosien aikana rekrytointipalveluiden ja henkilöstövuokrauksen suosio on kasvanut. Yrityksissä on ymmärretty, kuinka paljon taloudellista ja ajallista hyötyä voidaan saada, kun rekrytoinneista vastaa alaan ja rekrytointeihin erikoistunut yritys. Tässä tekstissä kerromme tarkemmin, miksi rekrytoinnin ulkoistaminen Paragraaffin kautta kannattaa ja millainen on meidän rekrytointiprosessi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Jarl-Johan Héde
040 5765 709
myynti@paragraaffi.fi

Katariina Tuomela
050 5168 587
myynti@paragraaffi.fi