Headhunting

Headhunting eli suorahaku on tehokas tapa löytää yrityksellenne sopivimmat juridiikan alan osaajat vaivattomasti ja laadukkaasti etsitte sitten asianajajaa, juristia tai oikeustieteen opiskelijaa. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot sekä uniikki oikeudellisen alan asiantuntijuus takaavat erinomaiset rekrytointitulokset riskittömästi. Juristin rekrytointi ei voisi olla tämän helpompaa! 

Miksi Paragraaffin headhunting?

Verkosto

Yhdistämme työnantajat ja juridiikan alan asiantuntijat Suomen laajimalla verkostolla, joka tavoittaa yli 60 000 henkilöä. Tavoitteemme on luoda merkityksellisiä työuria ja rakentaa huipputiimejä monimuotoisen juristiprofession edistämiseksi.

Profession asiantuntijuus

Toimimme juristiprofession ytimessä, tehden laaja-alaista yhteistyötä eri sektoreiden kanssa. Uniikki asiantuntijuutemme, profession luottamus ja taito käydä dialogia ovat tärkeitä tunnuspiirteitämme. Luomme asiakkaillemme näköaloja relevantin osaamisen löytämiseen, kompetenssiin ja vetovoimaiseen työnantajamielikuvaan tutkimustietoa hyödyntäen.

2020-Luvun asetukset

Juridiikan alalle erikoistuneina tuotamme jatkuvasti uusia toimintatapoja,
tukeaksemme juristiprofession kehittymistä mahdollisimman monipuolisesti.
Toimimme 2020-luvun asetuksilla, jotka mahdollistavat juridiikan alalla
pioneerina toimimisen asiantuntijahauissa.

Onnistumis- ja koeaikatakuu

Tyytyväisyytenne on meille tärkeää ja annammekin palvelullemme onnistumis- sekä koeaikatakuun. Toimeksianto on teille täysin kuluton, mikäli emme löydä teille sopivia hakijoita esiteltäväksi. Annamme lisäksi koeaikatakuun valitun asiantuntijan koeajalle.

60 000

Tavoitamme 60 000 juridiikan alan asiantuntijaa

+400

Yli 400 välitettyä
työpaikkaa (2019)

80%

Onnistumisprosentti

NPS 9

Erinomainen
hakijakokemus

+200

Yli 200 tyytyväistä
asiakasta

Miten rekrytointiprosessi toimii?

Konsultointi ja työntekijäprofiilin määrittely

Koko rekrytointiprosessin ajan käytettävissänne on sekä HR-alan että juridiikan alan asiantuntijamme. Määrittelemme yhdessä haettavan oikeudellisen osaajan asiantuntijan profiilin ja kristallisoimme organisaationne vahvuudet. 

Aktiivinen suorahaku ja asiantuntijahaastattelut

Suorahaun aikana hyödynnämme uniikkeja verkostojamme, juridisen alan kattavinta CV-tietokantaa sekä teemme aktiivista kontaktointia löytääksemme teille sopivimmat kandidaatit. 

Kärkikandidaattien esittely ja tukeminen päätöksenteossa

Esittelemme työntekijäprofiiliinne parhaiten sopivat kandidaatit ja tuemme päätöksenteossa, jotta varmistumme onnistuneesta lopputuloksesta. Saatte aina asiantuntijoidemme muistiot kärkikandidaateista. 

’’Käytimme Paragraaffia juristien suorahaussa. Paragraaffin avulla täytimme useita juristin paikkoja eri praktiikoihin. Paragraaffi toimitti sen, mitä lupasi ja antoi myös hyödyllistä lisätietoa rekrytoinnin tueksi.’’

Heikki Wide, Partner
Asianajotoimisto Magnusson

’’Paragraaffin headhunting-palvelu löysi meille useita hyviä ehdokkaita uudeksi tiimimme jäseneksi ja löysimmekin aivan loistavan yhtiölakimiehen Paragraaffin ansiosta. Voimme suositella Paragraaffia yhteistyökumppaniksi vaativiinkin rekrytointeihin.’’

Destia

Soveltuvuusarvioinnit

Teillä on mahdollisuus työnhakijoiden soveltuvuusarviointeihin joko osana Paragraaffin headhuntingprosessia tai omaa rekrytointiprosessianne täydentävästi. Räätälöimme jokaisen soveltuvuusarvioinnin vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. 

Henkilöarvioinnilla tarkoitetaan tieteellisin menetelmin laadittua arviota henkilöstä, jonka avulla voidaan ennustaa tulevaa menestystä työtehtävissä, käyttäytymistä työpaikalla sekä ohjata arvioitavan työnhakijan urakehitystä. Arvioissa käsitellään henkilön suoritustasoa, toimintatyyliä, osaamista, odotuksia sekä arvoja. Arvio sisältää kuvauksen henkilöstä, suosituksen ja yhteenvedon sekä ohjeet arvioitavan johtamiseen ja tarvittaessa kuvauksen arvioitavan johtamistyylistä. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Huoleton ja resurssitehokas rekrytointiprosessi

Viime vuosien aikana rekrytointipalveluiden ja henkilöstövuokrauksen suosio on kasvanut. Yrityksissä on ymmärretty, kuinka paljon taloudellista ja ajallista hyötyä voidaan saada, kun juridisista rekrytoinneista vastaa alaan ja rekrytointeihin erikoistunut yritys. Tässä tekstissä kerromme tarkemmin, miksi juristin rekrytoinnin ulkoistaminen Paragraaffin kautta kannattaa ja millainen on meidän rekrytointiprosessimme. Lakimiehen rekrytointi ei voisi olla teille tämän helpompaa! 

Lue lisää >>>

Paragraaffin Headhunting -esite

Avaa Paragraaffi Headhunting -esite täyttämällä alla oleva lomake!
Voitte olla myös suoraan yhteydessä meihin.

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Jarl-Johan Héde
040 5765 709
myynti@paragraaffi.fi

Katariina Tuomela
050 5168 587
myynti@paragraaffi.fi